ja tam stawiam na to, ze kolega usłyszal gdzies o Anel Wings (czy jak to tam sie dokladnie nazywa)
przy 2 czy 3 okazjach na krypcie jest napisane jak zrobic z rino meteor mastaha
w szczegolach poszukaj na krypcie- a w ogole to biznes polega na tym, ze po powrocie z stacji kosmicznej - rino dostaje 2 limit (1 angelo - od poczatku go ma ) ten drugi to wlasnie angel wings - gerneralna zasada:
1. tracisz nad nia kontrole
2. co nastepna ture rzuca on czary - rozne - ale zasadniczo - destrukcyjne na worga lub zmieniajace status ..
3. nie rzuca ona czarow 'spoza tych co ma drawniete'
metoda taka, wraz z odpowiednim rozwojem postaci (wyskije magic) oraz Vit0 na przeciwniku zadaje okolo 7-8K przy KAZDYM meteorze lecacym podczas czaru - co daje np jakies 60k obrazen na 1 tuer ...
biznes polega na tym, zeby wlasciwie podobierac, podpiac czary - aby 90% czasu rzucala wlasnie meteor .
ps. ja tak 1 raz przechodzac ff8 zrobilem sobie film z koncowki - 1 proba konfiguracji anel wingsa i rino miala auto potion podpiete - jakos nie przypilnowalem i mi pozostalych 2 ze skladu padlo i sama rino w wersji automat - pozabijala wszystkie kolejne postacie bossa ;p
ps2. ja tam nie jestem 'maniakiem'

wole pograc do przyjemnosci i obezec jeszzce troche innych gier - nei tylko FF czlowiek zyje

- ale naprawde milo wsposminal FF - zwlaszcze 8-semke