Albo udanie się na spoczynek do Domitory w Gardenie - lub komar w Hotelu dowolnego miejsca na świecie :Dandchaos pisze:Artenatywą jest użyć na GF przedmiot G-returner.
FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
-
Harima_Kenji
Pobiegaj troszkę przed jaskinią aż spotkasz niebieską latającą mantrę (nie pamiętam jak się nazywa), mozesz od tej istoty zassać umiejętnością draw zaklęcia Ice/blizzard (też nie pamietam nazwy). Przyda się jak chcesz szybko pokonać Ifrita.Harima_Kenji pisze:a bez niej jakoś nie mam ochoty się rzucać na Ifrita
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!

-
Tidus
-
e398
A ja nie potrafie przejsc Omegi normalnie porażka brakuje mi jeszcze tylko edena i bylo by extra ale z Omega sie juz mecze dobre dwa dni, myslalem ze pojde na latwizne i uzyje The End oczywiscie mialem to do wykorzystania ale za szybko naciskalem "X" i przelecial mi ten czar juz sam nie wiem co zrobic.
Kto mi zdabedzie Edena i pokona Omege
Kto mi zdabedzie Edena i pokona Omege
Co do The end (jeśli grasz na PSX) wystarczy otworzyć klapkę o ile się nie mylę
I jak znajdziesz czar to x to zamknąć
Tylko po co przechodzić takiego bossa za pomocą The end
Lepiej się przygotować :D Odpowiednio i wtedy grać 
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
-
e398
Gram na PC, wiem ze przygotowanie itp ale jestem przygotowany moje postacie są na 100lv (Zell, Squall, Selphie) większość GF również, umiejętności GF również wyuczone Auto-Haste, Auto-Potion, Auto-Protect itd, czary Haste podpięte od Spd, Lion Hearta itd itp i dalej mam problem zabija mnie a jak na zlość Ultima rzuca Pillara x3 i po "szpilu"Eiko pisze:Co do The end (jeśli grasz na PSX) wystarczy otworzyć klapkę o ile się nie mylęI jak znajdziesz czar to x to zamknąć
Tylko po co przechodzić takiego bossa za pomocą The end
Lepiej się przygotować :D Odpowiednio i wtedy grać
http://video.google.pl/vi...&q=omega+weapon Tu masz szybki sposób na pokonanie Omegi. Wiesz ja nie miałem Zell'em 100LV tylko ok. 60 i bez problemu pokonałem Omege. Jak szybko wykonujesz nim limity to walka trwa ok. 10min.e398 pisze:Gram na PC, wiem ze przygotowanie itp ale jestem przygotowany moje postacie są na 100lv (Zell, Squall, Selphie) większość GF również, umiejętności GF również wyuczone Auto-Haste, Auto-Potion, Auto-Protect itd, czary Haste podpięte od Spd, Lion Hearta itd itp i dalej mam problem zabija mnie a jak na zlość Ultima rzuca Pillara x3 i po "szpilu"
-
Alphonse Elric
Nie zabardzo pamiętam walki z omega ale nie powinna byc taka trudna, moj kumpel nigdy nie cwiczył i nie zbierał magii w 6 h doszedł to polowy 3 cd na 30-35 lvl, ale z omega nie bylo tak latwo ( ataki po kilka tysiecy ) ja za to mialem 255 vit i te ataki to bylo marne 100-400 i nie bylo prob. Chociaz watpie zeby komukolwiek chcialo sie grac 10 h zeby namaxowac postacie ;/ slyszalem za to ze pewien koles 40-50 lvl postaci i bez ultimate limit ( mowa o lwie serce), a skoro meczysz sie 2 dni z omega to powinienes znac ja dobrze ( czyli co kiedy robi itp) i znalezc slaby punkt (strategie). Chcialem powiedziec ze nie ma tylko 1 sposobu na jej pokonanie.
p.s. skoro masz 100 lvly to edena zdobyc to latwizna
Życze powodzenia
p.s. skoro masz 100 lvly to edena zdobyc to latwizna
Życze powodzenia