Podepnij 100 sztuk Curagi/Regen i będzie ok. ZAWSZE podpinaj po 100 sztuk danego czaru.WunderWaffel pisze:Podpiąłem mu Full-Life (pare sztuk) ale g...
FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Daj mu np. GF'a Brothers, i w umiejętnościach podstaw HP+80%,HP+40%,HP+20%
[ Dodano: Sob 22 Mar, 2008 21:54 ]
więcej informacji znajduje się na stronie: http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=8
[ Dodano: Sob 22 Mar, 2008 21:54 ]
więcej informacji znajduje się na stronie: http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=8
-
WunderWaffel
Sry ale jestem idiotą...
Zauważyłem że po podpięciu dodatkowych 20 sztuk full life hp wzrosło mu o 2000 hp.... Dzięki za pomoc.
EDIT: A i jeszcze jedno. Podpiąłem mu GF'a Ifrita z umiejętnościa Str Bonus oraz 100 Quaków i jego Str wynosi obecnie ~ 150. Ile ostateczna broń Squalla dodaje do Str? Jesli Quake jest za słaby to co lepsze pod Str?
EDIT: A i jeszcze jedno. Podpiąłem mu GF'a Ifrita z umiejętnościa Str Bonus oraz 100 Quaków i jego Str wynosi obecnie ~ 150. Ile ostateczna broń Squalla dodaje do Str? Jesli Quake jest za słaby to co lepsze pod Str?
-
michal13225
witam.czy ktoś mógłby mi podać najlepsze ustawienie GF na początku 3CD
moje ustawienie to:
Zell:
Alexander,Shiva,Diablos,Pandemona
Squall:
Carbuncle,Ifrit,Leviathan,Siren
Irvine:
Brothers,Cerberus,Tonberry,Quezacotl
ponieważ chciałbym dac Ifrita Irvine'owi ponieważ ma mało STR a Ifrit jak wiadomo ma STR Bonus
moje ustawienie to:
Zell:
Alexander,Shiva,Diablos,Pandemona
Squall:
Carbuncle,Ifrit,Leviathan,Siren
Irvine:
Brothers,Cerberus,Tonberry,Quezacotl
ponieważ chciałbym dac Ifrita Irvine'owi ponieważ ma mało STR a Ifrit jak wiadomo ma STR Bonus
Mam takie pytanie co do posiadania najlepszych broni na pierwszym dysku.Gdzie dokladnie w Balamb(ale nie w Balamb Garden) znajduje sie Mrs. Dincht?
Ostatnio zmieniony ndz 30 mar, 2008 10:45 przez Fabirej, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma opisu...Komuna ukradla ;[
Ale sama nazwa "Balamb" mi nie mowi za wiele.Bym wolal sie upewnic czy w Balamb Garden czy jak to powiem w Balamb City.kwazi pisze:Fabirej pisze:miecia
Mrs. Dincht, czyli matka Zell'a, mieszka sobie w jednym z domów w Balamb - zazwyczaj zmywa gary w kuchni - domków jest mało <bodajże 3> więc idź i ją poszukaj...
Nie ma opisu...Komuna ukradla ;[
-
Hanibal32167
Pierwszy raz, kiedy odwiedzisz jej domek wraz z Zellem w teamie, odbędzie się krótki dialog między nią a jej synem. Po dialogu wyjdź z domu i wróć do niego. Podejdź do matki Zella i wciśnij A w wersji na PC/kwadrat we wersji na PSX a rozpoczniecie grę w karty.
----
Czy gdy dojedziemy do Timber na 1CD, to czy będzie można jeszcze (na 1 CD) wrócić do Balamb Garden?
---
----
Czy gdy dojedziemy do Timber na 1CD, to czy będzie można jeszcze (na 1 CD) wrócić do Balamb Garden?
---
-
lares
Witam was
am may problemik z FF8 a mianowicie: jestem na tym etapie co balamb garden dopiero zaczeło latać. Wychodze na jakiś taras,który znajduje się za uczelnią. Pokazuje się kródki filmik + fimik dodatkowy jak sie ma Rinoe w drużynie. Potem próbuję wyjść z tego tarasu przez drzwi ale nie umiem, nie wiem dlaczego. Podchodzę do nich i powinnam się znaleść w korytarzu. Proszę pomóżcie.
Jak coś to gram na emulatorze na komputerze. Gre mam orginalną, nie jest uszkodzona.
Jak coś to gram na emulatorze na komputerze. Gre mam orginalną, nie jest uszkodzona.