Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
Moderator: Moderatorzy
Dealer, jeśli nie wiedziałeś, jak oznaczyć spojler, mogłeś chociaż dać dwa metry odstępu, ostrzec za pomocą caps locka, zmienić kolor czcionki, etc. Mnie ta informacja akurat zwisa (grać nie grałam, ale podejrzewam, że chodzi o zwykłego klona), ale parę osób zdążyłeś już mocno wkurzyć. Tak się po prostu nie robi.
na pewno nie tak jak liczylo na to SEKalina pisze:A czy wiesz może, jak dobrze się DoC sprzedaje?
krążyła tez plotka,jakoby SE mialo wplyw na ukazanie sie recenzji Famitsu dopiero trzy tygodnie po ukazaniu gry,bo oni ocenili ja na 'tylko' 28/40..i SE jakoby mialoby sie obawiac,iz to obnizy sprzedaz gry
ale jesli mowic o oficjlanych danych to podano tylko-400 tys kopii w ciagu pierwszego tygodnia
patrzac tez,na to,ze teraz Kompilacja FFXIII w pełni..aczkolwiek z nimi nigdy nic nie wiadomo...CC tez tylko wyjasnia historie przed FF7Kalina pisze:Tylko na CC właśnie postawią, tak jak napisałaś
...w sumie to moga zostawic te zakonczenie z DC otwarte...tylko,ze oni tak lubia sequele..ze wlasnie chyba tylko klapa finansowa moze ich powstrzymie;) no ale jeszcze premiera poza Japan czeka:]
Znowu trzeba odświeżyć temat
Bo DoC wyszedł 15 września z dodatkami w wersji NTSC U/C czyli USA (Ang)
http://na.square-enix.com/dcff7/
Bo DoC wyszedł 15 września z dodatkami w wersji NTSC U/C czyli USA (Ang)
http://na.square-enix.com/dcff7/
przeciez dzisiaj pisałam tutaj posta o.O <no chyba,ze zle rozumiem pojecie 'odświezanie tematu'>Catti (=OWA) pisze:trzeba odświeżyć temat
a tak wyszło..wyszło:] <od kilku dni zabieram sie za napisanie porzadnego newsa^^" ..wakacyjne lenistwo robi swoje;)>
hmm;PCatti (=OWA) pisze:15 września
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Tak, mozna. Jak sie loaduje to sie wybiera ktory sie chce moment... zreszta - nigdy nie korzystalam z tego i nie wiem czy dokladnie mozna sie wrocic aby ponabijac... w kazdym razie - mozna sie wrocic I jestem w jakiejs 5 misji... Super gierka, klimat i muzyka :]
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO