FF6 Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Chciałem o to samo zapytać, ale o ile pamiętam, to bez wyciągania Fanatycy się nie pojawiają.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Powinien pojawiać się od razu, jak tylko kordon Fanatyków otoczy drużynę na dachu. Wersja 1.1? A skąd brałeś w ogóle Roma? W dziale FF 6 jest download i link do strony eyesonff. Tam są działające Romy. Do tego załatw sobie najnowszego ZNesa.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
wszystko pobrane ze strony http://www.com emulator snes v1.39Sephiria pisze:Powinien pojawiać się od razu, jak tylko kordon Fanatyków otoczy drużynę na dachu. Wersja 1.1? A skąd brałeś w ogóle Roma? W dziale FF 6 jest download i link do strony eyesonff. Tam są działające Romy. Do tego załatw sobie najnowszego ZNesa.
Szukam savea ,bo musiałem formatować twardy dysk a byłem w 2 drugim świecie wszystkie postacie razem z Gogo i Cyanem i Mogiem oprócz Cyana bo nie moge znależc Rusty Rid ,Paladin Shield Ilumina,Sabin level 67,reszta na 45,nie mam alexandra ultima u Edgara,Lockce, Sabina,Terry,
....................
prosze chociaż o coś podobnego i żeby poszło do Finala z EyesonFF
no i żeby poszedł mi na Snes9x
....................
prosze chociaż o coś podobnego i żeby poszło do Finala z EyesonFF
no i żeby poszedł mi na Snes9x
Trzeba rozmawiać z Cidem, bo to rozmowa z nim wyzerowuje stan rybek.
Hm, faktycznie - linki wygasły.
[EDIT] Coś padło na ich stronie - Kralkers zrobił drobne obejście i znów można ściągać.
Hm, faktycznie - linki wygasły.
[EDIT] Coś padło na ich stronie - Kralkers zrobił drobne obejście i znów można ściągać.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)