FF4 POMOC
Moderator: Moderatorzy
-
Aerith
-
jasior
-
Yazoo_Gunner
-
Yazoo_Gunner
Bomb, ten dający możliwość przywoływania Summona, wygląda jak taka momenta z gwiazdką.
Trzeba się trochę zaprzeć i grać na przewijaniu "~" w ZSNES. Bomb i Mage idzie zdobyć, ale Impa mi się nie udało.Sogetsu pisze:ja jeszcze ani jednego z tych super rzadkich przedmiotów nie zdobyłem.
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
zaprzeć to się zaparłem, tylko że gram na PSX'ie. zbieranie summonów zacząłem od Impa właśnie ale po paru godzinach dałem sobie spokój. jednak skoro mówisz, że Bomb i Mage łatwiej zdobyć, to trzeba będzie spróbować.Sephiria pisze:Trzeba się trochę zaprzeć i grać na przewijaniu "~" w ZSNES. Bomb i Mage idzie zdobyć, ale Impa mi się nie udało.
-
Yazoo_Gunner
-
Kickic

http://img522.imageshack.us/my.php?image=ffvn5.png
Wersje FF odróżnisz, też tym, że Amerykańska jest w ekranie tytułowym podpisana: Final Fantasy II, a Japońska normalnie (to znaczy IV)
Impa miałem, gorzej z bomb i mage, tych nie...
-
Choli
Uwaga! Daję link do strony, z której można ściągnąć absolutnie wszystko za darmo! http://tinyurl.com/6d8v
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Stachu
Tak sobie przegladam Kryptę i dochodzę do wniosku, że przydałoby się Wam zrobić mały update materiałów dotyczacych części 1-6 których wydany jest remake. Gram w tej chwili w FF4 na GBA, i widze róznice miedzy oryginałem a wersja Advance. Np: przez przypadek wpadłem teraz na sidequesta "Cave of trials" na Mt. Ordeals. Znalazłem tam sporo przedmiotów i sprzętu którego niemoge nikomu założyć. Stąd też moje pytanie - czy jest ktoś na tym forum kto zaliczył tego side questa w całości i wie kto, co, kiedy i jak może nosić ten sprzęt? (ominałem dwie skrzynki bo nie znalazłem narazie do nich drogi i zdobyłem jedna z 5 broni w ostatnim pomieszczeniu). Oraz czy są jeszcze inne sidequesty które doszły w wersji GBA?
EDIT: Ahhh już znalazłem na GameFaqs, tak czy siak update by się przydał.
EDIT: Ahhh już znalazłem na GameFaqs, tak czy siak update by się przydał.
- Master1599
- Kupo!

Pisze ten post ponieważ coś mnie zaskoczyło !!
Gram na zsnesie w amerykanska wersje[spolszczona]
Doszedłem do momentu z walka tymi lalkami a pozniej z golbezem...
popokonaniu golbeza zostaje mu reka :D i zabiera kryształ !!! [o nie !]
Kiedy odzysakelm kontrole nad postaciami chcialem sobie zobaczyc jakie czary ma rydia[35lvl]
Byly 4 aktywne czaru do uzycia ...
Jakis o nazwie "krzyw" [nie wiem co to ma znaczyc] ale uzylem go [ kosztował 4 many]
Znalazlem sie w pokoju z krysztalami z jakims krysztalem !!
Wzialem go....
"zdobyłeś ciemny kryształ ! "
Co to ma znaczyc ? ? ?
Gram na zsnesie w amerykanska wersje[spolszczona]
Doszedłem do momentu z walka tymi lalkami a pozniej z golbezem...
popokonaniu golbeza zostaje mu reka :D i zabiera kryształ !!! [o nie !]
Kiedy odzysakelm kontrole nad postaciami chcialem sobie zobaczyc jakie czary ma rydia[35lvl]
Byly 4 aktywne czaru do uzycia ...
Jakis o nazwie "krzyw" [nie wiem co to ma znaczyc] ale uzylem go [ kosztował 4 many]
Znalazlem sie w pokoju z krysztalami z jakims krysztalem !!
Wzialem go....
"zdobyłeś ciemny kryształ ! "
Co to ma znaczyc ? ? ?