A filmik z RS widziałem, właśnie walkę z Lenneth Valkyrią. Sama gra mi się szczerze nie podoba

Swoją drogą, muszę niebawem skończyć VP na psx'a i zacząć grać na hard mode (na razie gram an normal - będzie dużo trudniej?).
pozdro:)
Moderator: Moderatorzy
Już od wieków nie grałam na innym poziomie niż hard.Ultima Weapon pisze:Swoją drogą, muszę niebawem skończyć VP na psx'a i zacząć grać na hard mode (na razie gram an normal - będzie dużo trudniej?).
Mitologię skandynawską przeczytałam dopiero po przejściu VP, gra kompletnie masakruje wierzenia Wikingów (tak jak 'Xeno' robi sieczkę z ChrześcijaństwaGarnet pisze:temat smierci, wampiryw ogole mitologia ciekawym tematem byc:)
Alicia + mag + ciężkozbrojny + <ktokolwiek, najlepiej łucznik, żeby dobijał z trzeciego miejsca do setki w kombosach>Kopek pisze:może ktoś zapodać optymalny skład drużyny w VP 2?
z tego co wiem, w Europie w ogóle nie wyszla (mowie o VP1..zreszta Silmeria tez nie wyszla w Europie i chyba nie wyjdzie)..a Lenneth nawet w USA gra jest bialym krukiem i ludzie daja nawet 100$ za nia na ebayu...chociaz wersje na psp mogli by kupic taniej, heh:)Cierń pisze:Wyszła w Japonii, Ameryce jak i Europie
ano, doszlam^^ ..mam nadzieje,ze jeszcze sie pojawi...^^"Lenneth pisze:Wampiry... hm... doszłaś już po raz pierwszy do Brahmsa? ^^
w sumie ja z takim czyms zapoznalam sie przy FF7^^" bylam ciekawa nazw Odin, Midgar(bez d na koncu,no ale;P)Leviahan i inne tam...ale z przyjemnoscia zapoznam sie w najblizszym czasie z cala mitologia:) (chyba jest skandynawska w tej serii czarnych,malych mitologii^^")Lenneth pisze:Mitologię skandynawską przeczytałam dopiero po przejściu VP, gra kompletnie masakruje wierzenia Wikingów (tak jak 'Xeno' robi sieczkę z Chrześcijaństwa), ale I couldn't care less, bo tak też jest ciekawie. :]
Tak myślałam to kurde se w nią nie pogram, a szkoda, bo troszkę smaczku se narobiłamCierń pisze:Wyszła w Japonii, Ameryce jak i Europie... jednak nie ma polskiego (niby Polska to Europa ale... ) dystrybutora Wielka szkoda...