Tak tylko piszę posta, coby mi temat nie zdechł, albo żeby 'sam' się nie skasował.

Amerykańska premiera
VP: Silmeria tuż-tuż...
[severe fangirl mode back on]
Japoński opening 'Silmerii' - whoa, may I be damned! *_* Genialna rzecz. Naprawdę chyba się pochlastam, jeśli nie będę w to mogła zagrać. T_T
Może to 'wina' ulepszonej grafiki, ale Silmeria wydaje mi się milion razy ładniejsza/fajniejsza od Lenneth. Gorzej, jest taka śliczna, że na jej widok też drga moja pedofilska żyłka, mimo tej samej płci. >_<

Ponieważ w pierwszej części VP poświęcono jej zero uwagi, wyobrażałam ją sobie zupełnie inaczej, trochę jako zahukaną dziewuszkę - a tu już nawet w intro widzę, że umie się postawić paskudnej starszej siostrze.

Rozumiem, że z jakichś przyczyn nie chce wrócić do Valhalli, wonder why?
Btw, jeśli chodzi o Hrist, to ją też kocham. *_* Jest ZUA i cool nie do opisania, na dodatek ma taki seksowny głos. *_* (Oby nie skopali amerykańskiego dubbingu.) Damn, ja chcę 'VP3: Hrist' z tą panią w roli głównej (anty?)bohaterki! To by dopiero było coś ciekawego: wyrzynanie wiosek, mordowanie dzieci, palenie miast... (Przesadzam?

)
A to dalsza część prologu po wybraniu New Game:
http://www.youtube.com/watch?v=eygi4EhVs0M
Ciekawa jestem, co za miasto odwiedza Alicia - sądząc po architekturze, to może być Crell Monferaigne. Podobała mi się wstawka z mijanym posągiem, też bym chciała, żeby za życia stawiano mi pomniki.

Plus dalej utwierdzam się w przekonaniu, że to będzie
best game ever.
Garnet pisze:a to najprawdopodobniej okladka ...taka amerykanska........zreszta jak zwykle u nich
Mnie się wszystko bardzo podoba, ta okładka też.
Opening 'VP: Lenneth' na PSP - cieszy oko, a jednak brakuje mi
starego filmiku anime. Remiks utworu 'Take Flight' jest ok, ale i tak wolałabym oglądać
nowy opening ze starą muzyką.
PS: Scena na łące RLZ. ^^
[severe fangirl mode temporarily off]