nowe screeny z 3 http://www.the-magicbox.com/0601/game060130a.shtml
Moderator: Moderatorzy
Jaco pisze:męskiego punktu widzenia Elly
Kod: Zaznacz cały
nie warto, bo jest w grze przez jakieś 5% fabuły.
Tja.Boni pisze:o jakieś części mówisz? Xenogears?
Dzięki za spoilera^^'Boni pisze:nie warto, bo jest w grze przez jakieś 5% fabuły.
wiec ja mialam na liczniku kolo 30/40h...nie masterowalam nic specjalnie i wypelnilam prawie wszystkie GS Campaign i Segment Adress (takie questy dodatkowe)brainiac pisze:1-ile czasu zajmuje przejście gry(na szybko i z masterowaniem)
2-czy są dodatkowi bossowie i czy są trudni Very Happy
moja druzyna to wlasnie fei-citan-elly (i ewentualnie bart)Jaco pisze:Teraz mam dylemat kogo wybrać do party - Rico (jego gear robi niezłą rzeźnie) czy z męskiego punktu widzenia Elly ^^ Bo doktorek musi być n
yep,musisz miec dostatecznie duzo ap,czyli podbic jeszcze pare LvJaco pisze:Takie pytanko - jak mam w deathblow jakaś umiejętność wyuczoną na 100%, ale nie mogę jej jeszcze wykonać, to oznacza, że np. potrzebuje mieć więcej AP (w tej chwili mogę wykonać ciosy za 6 AP - czy jak to się tam zwało)
Kod: Zaznacz cały
BTW, w tej chwili szturmuje Solaris, a w sumie już z niego uciekam :]
Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami! Mam nadzieje, że jeszcze trochę sobie pogram, wszak jeszcze 2 płytka mi została (ale zapewne, jak to zwykle bywa, będzie ona dużo krótsza od pierwszejGarnet pisze:ludzie, ktorzy nie grali w xenogears nie wiedza co stracili
niestety...2 plytka to zupelnie inna bajka..ale o tym przekonasz sie w swoim czasie...co i tak nie uwlacza xeno miano the best jrpg;) <moja opinia:]>Jaco pisze:Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami! Mam nadzieje, że jeszcze trochę sobie pogram, wszak jeszcze 2 płytka mi została (ale zapewne, jak to zwykle bywa, będzie ona dużo krótsza od pierwszej n )
Nie wiem skad takie przypuszczenie.prawdopodobnie xenogears mial byc na poczatku kontynuacja CT
Tzw. Cameono i w pierwszej wiosce mozna bylo spotkac Lucca the greatest