Xenogears...Xenosaga...
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
tego nie nabylam,ale jak wiekszosc wypowiadajacych sie tu uwazam xeno za jeden z najlepszych rpg-dla mnie najlepszy;P
tyle ze ten sens grania w 2,jesli sie nie gralo w 1...<heh> no dobra jest dolaczony 3 dysk,gdzie mamy przerywniki z 1...wg mnie to nie wystarczy i wtedy polecalabym zapoznac sie jeszcze z jakims stronkami nt czesci 1...
ja tam polecam...Albedo moj maly misiek:*
ale i tak bardziej polecam oczywiscie Xenogears:)
tyle ze ten sens grania w 2,jesli sie nie gralo w 1...<heh> no dobra jest dolaczony 3 dysk,gdzie mamy przerywniki z 1...wg mnie to nie wystarczy i wtedy polecalabym zapoznac sie jeszcze z jakims stronkami nt czesci 1...
ja tam polecam...Albedo moj maly misiek:*

ale i tak bardziej polecam oczywiscie Xenogears:)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
http://www.the-magicbox.com/0512/game051216f.shtml mozna se poogladac:)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Zakupiłam Xenosagę II (fakt, ze nie znam I wczale mi nie przeszkadza), a co dalej to sie okaże jak odbiore konsole od znajomych
Tak czy inaczej w podobne rpg chyba nigdy nie grałam, a zapowiada się... bosko O.o I dodany jest jakis filmik na oddzielnej płycie. Jak zobacze i pogram to napiszę coś więcej. 

Go Go Yubari pisze:I dodany jest jakis filmik na oddzielnej płycie
czyli po prostu sa to cutscenki z 1 <fmv pewno tez>ja^_^ pisze:no dobra jest dolaczony 3 dysk,gdzie mamy przerywniki z 1...wg mnie to nie wystarczy i wtedy polecalabym zapoznac sie jeszcze z jakims stronkami nt czesci 1...
razem ok.5 h ogladania

btw.Go-Albedo jest juz zajety :D

edit
http://www.rpgamer.com/games/xeno/xenos ... 12606.html 2 nowe scany

ale z Momo lolite zrobili -_- <Abel^^>
http://www.the-magicbox.com/0601/game060125d.shtml xeno na ds
Mysle, ze najwazniejszy fakt to to, ze oficjalnnie padlo imie Abel - wczesniej tak naprawde nie bylo 100% pewnosci, ze tak bedzie sie nazywac.
DS mnie denerwuje, bo dodali tam pilotow Piluma i Scotuma, ktorych bedzie mozna zobaczyc :D Bede musial jakos w to zagrac...
DS mnie denerwuje, bo dodali tam pilotow Piluma i Scotuma, ktorych bedzie mozna zobaczyc :D Bede musial jakos w to zagrac...
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Boni historia sie klania;P
xenosage nie robilo SE, ale grupa monolith soft,a gra wydana zostala przez namco
tworca xenogears i xenosagi Takahashi,opuscil square i z pomoca namco zalozyl monolith soft (w sklad,w ktorej wchodza glownie ludzie odpowiedzialni za xenogeas oraz serie chrono)
xenosage nie robilo SE, ale grupa monolith soft,a gra wydana zostala przez namco
tworca xenogears i xenosagi Takahashi,opuscil square i z pomoca namco zalozyl monolith soft (w sklad,w ktorej wchodza glownie ludzie odpowiedzialni za xenogeas oraz serie chrono)
No to od dziś gram w Xenogears :] (jak ja dawno nie grałem w jrpegi.....wstyd!) Zbyt dużo pozytywnych rzeczy się nasłuchałem o tej grze, żeby ją tak puścić płazem
Podoba mi się system walki, zarówno w złykłej walce i mechami :] Fei już tak do końca będzie walczył gołymi rekami ? :D (to było pytanie retoryczne - nie mówcie jak co
). Co do grafy to nic nie mam, bo jest mi ona obojętna, ale tak czy owak mi sie podoba ;] Co jeszcze..... idę grać! Jak przejde grę to dopiero się zaczne uczyć do matury! hehe