Moderator: Moderatorzy
L1 to L1. Nie żadna strzałka w lewo. Standardowo L1 to "E" (albo "W"), a R1 to "T" (albo "R") (z tego rysunku trudno jednoznaczne stwierdzićAshramus pisze:Push and hold L1 & R1, press X..
wydawalo mi sie, ze oznacza to trzymanie left i right arrow a potem spacja.. ale nie zaskakuje mimo pol godziny prob, wsciec sie mozna ><
pewnie juz wiecie (a moze nie) ale Blue Dragon (Xbox360), ktory ukaze sie niebawem (12/7) z pod szyldu SE, w ktorym to muze robi Uematsu (FF), produced by Sakaguchi (FF) a malunki sprawil Toriyama (Crono), w poczatkowej fazie projektu powstal jako kontynuacja projektu z serii Crono.Jaco pisze: ... Dlaczego SE nie zrobi kolejnej części???? Dlaczego...
A nie przypadkiem Mistwalker?Schrödinger pisze:z pod szyldu SE
o_O Pierwsze słyszę. Nie wspominali nigdzie o tym na chronocompendium, ani na wikipedii. Jedynie co te dwie gry łączy to panowie których wymieniłeś.Schrödinger pisze:w poczatkowej fazie projektu powstal jako kontynuacja projektu z serii Crono.
No jak już się Sakaguchi do czegoś zabiera, to musi być to dobreSchrödinger pisze:chyba jest na co liczyc?
oczywiscie, masz racje. Mistwalker i Artoon. zapomnialem ze Sakaguchi juz dawno odszedl z Square. jednak od tej pory mija 6 lat a o nim slad zaginal. (pomijam wystepy typu excutive producer). teraz dopiero wchodzi owy Blue Dragon (no i moze kiedys Lost Odyssey (nawiasem mowiac tez na XboxJaco pisze:A nie przypadkiem Mistwalker?Schrödinger pisze:z pod szyldu SE
nie watpie, ze obecny Blue Dragon ma inny scenariusz niz pierwsze treatmenty.Jaco pisze:o_O Pierwsze słyszę. Nie wspominali nigdzie o tym na chronocompendium, ani na wikipedii. Jedynie co te dwie gry łączy to panowie których wymieniłeś.Schrödinger pisze:w poczatkowej fazie projektu powstal jako kontynuacja projektu z serii Crono.
a to dlaczego?Jaco pisze:No jak już się Sakaguchi do czegoś zabiera, to musi być to dobreSchrödinger pisze:chyba jest na co liczyc?Niestety konsola, na którą ów gra ma wyjść, mnie kompletnie nie interesuje....
A coś w bardziej zrozumiałym języku?Schrödinger pisze:source (link)
No ale skoro na największej stronce (przynajmniej mi znanej) jaką jest chronocompendium nic o tym nie wspomnieli.. Zresztą, o ile się nie mylę, to licencję na serię Chrono posiada S-E, więc raczej Sakaguchi nie mogłby na własną ręke robić ewentualnej kontynuacji. Chyba ze wykupił licencję, czy cos... Ale ogólnie w obecnej chwili BD nie ma nic wspólnego z serią Chrono, tak?Schrödinger pisze:a wikipedia klamie
Primo: zamierzam kupić za pare latek jakiegoś next gena. Nie stać mnie na wiecej niż jedną konsolę, więc na 98% bedzie to PS3. Secundo: gram głównie w jRPGi, a tych pewnie będzie pełno na PS3 (jak to zwykle bywało). Poza tym seria Soul Calibur, która raczej będzie ekskluzywem na PS3. Nie ma gier, które by mnie interesowały na X360 ;] (a kupić konsolę dla samego BD, czy też kolejnych gier Mistwalkera mi się nie opłaca).Schrödinger pisze:a to dlaczego?