Pier*****ty XBox'ie, my też musimyNienormalny_PS2 pisze:Często mówię, "dla chcącego nic trudnego". Wierz mi, że dla mnie to nie jest większy problem, bardziej kwestia czasu. I tak kiedyś planuję odwiedzić trochę osób stąd

Moderator: Moderatorzy
Pier*****ty XBox'ie, my też musimyNienormalny_PS2 pisze:Często mówię, "dla chcącego nic trudnego". Wierz mi, że dla mnie to nie jest większy problem, bardziej kwestia czasu. I tak kiedyś planuję odwiedzić trochę osób stąd
Zacznę od zalet:Ashramus pisze:Iphoe moze maja cos w sobie, ale musialbym przetestowac by stwierdzic ze jest sens wydawac kase a raczej, czy naprawde posiadanie tego telefonu w jakis istotny sposob zwiekszyloby moja radosc z posiadania komorki^^
Bawilam sie nim caly dzien i bateria jeszcze zipie - nie jest zle :DCoD pisze:A ile to to czasu trzyma baterię w *dniu pracy*?
Naah, az taka gadzeciara nie jestem, nie mialam ochoty przeplacac za 'i' przed nazwa xD Z wifi nie korzystam, telefon sluzy mi tylko do dzwonienia, smsow i odtwarzania mp3. Wiecej nie trzeba - byle aparat byl ladnySchrödinger pisze:no nie wiem czy alternatywa, skoro nie ma nawet WiFi...?
Przygladalam mu sie, fajna sprawa jak ktos chce sie pozbyc playera mp3 i miec 2 w 1 :]Eiko pisze:http://www.sonyericsson.c...80i?cc=pl&lc=pl