Konsole...

Nowinki a la konsole, komórki, net, jak i problemy z nimi związane

Moderator: Moderatorzy

Która z konsol najpewniej kupisz?

PS3
57
53%
X360
9
8%
Wii
6
6%
Po co mi nowa konsola? oO
24
22%
Najpewniej PS3 + Wii lub X360
11
10%

Liczba głosów: 107

Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

juz pierwsze wypadki zwiazane z pilotem Wii. trudno sie dziwic w sumie.

Obrazek

P.S. Ciekawe czy byl wtedy okrzyk "Łiiiiiii......"
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Post autor: Faka »

Dzieki boze, ze nie bede kupowal wishiita, bo co to wishipilot wyprawia, to jest gorszej niz zepsucie konsoli ^^. Lepiej o tv dbac... ^^
... thug life ...
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

niektórzy są po prostu niezdarni...
pojawiła się też teoria, że Sony płaci Nintendo $10 za każde urządzenie Microsoftu trafione Wii-lotem.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Faka pisze:Dzieki boze, ze nie bede kupowal wishiita, bo co to wishipilot wyprawia, to jest gorszej niz zepsucie konsoli ^^
Fajnie jest oceniać konsolę i pilota, gdy się ich nie wypróbowywało samemu :roll:

Sogetsu pisze:niektórzy są po prostu niezdarni...
Lub mają słabe nerwy. choć przyznaję, ze rzucałam padem od PS2 o podłoge kilka razy XD
Ma się świetnie i działa tak samo dobrze, jak za pierwszym razem XD
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Wole nie dotykac i nie probowac konsoli, bo szkoda bedzie mojego TV ^^. Wiiiiiiifuckingshit :P. Teraz wystarczy poczekac na dalsze fotki z problemami dotyczacej tejze konsolki :].
... thug life ...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Faka pisze:Wole nie dotykac i nie probowac konsoli, bo szkoda bedzie mojego TV
Brawo. Nie ma to jak oceniać ksiązkę po okładce i niezrównoważonych graczach :lol:
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Mi wystarcza opinie popularnych i doswiadczonych gazet prasowych o grach, ja nie potrzebuje dotykania konsoli i ogladania samego pudelka. Bron dalej wishita, ktory wydal 200 mln na reklamy, by pozyskac graczy ^^ ISTNA KOMERCHA ^^.
... thug life ...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

no, właśnie sobie zdobylem hdtv, teraz kolej na konsole, o dziwo mam coraz większą chrapkę na XBoxa, kto wie, moze sie skuszę :> anyway gralem w jakąś taką strzelankę... sama grafa wiadomo jaka... kurde, toc to niezwykle ^^"
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Faka pisze:Mi wystarcza opinie popularnych i doswiadczonych gazet prasowych o grach, ja nie potrzebuje dotykania konsoli i ogladania samego pudelka.
Jak by to powiedzieć... Mi wiszą wszelkie opnie, dopóki sam nie spróbuję - bo w zdecydowanej większości przypadków okazuje się, że mi się podoba to co im nie, a im to co mi nie, więc nie ma to jak sprawdzić empirycznie - inaczej sensu nie ma.
Faka pisze:Bron dalej wishita, ktory wydal 200 mln na reklamy, by pozyskac graczy ^^ ISTNA KOMERCHA ^^.
To tak samo jak powiedzieć, że 'broń dalej PSX, PS2, PS3, bo Sony wydało od cholery kasy na promocję w kraju u nas i na świecie' i tak samo z X'em... Pomyśl chwilami. Po drugie: wszystko to komercha. Oni nie produkują konsol bo kochają graczy. Oni je produkują, żeby sprzedać, zarobić, zrozumcie to ludzie wreszcie i przestańcie wołać "KOMERCHA!" na wszystko z wielką obrazą -_-"
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Faka pisze:Mi wystarcza opinie popularnych i doswiadczonych gazet prasowych o grach, ja nie potrzebuje dotykania konsoli i ogladania samego pudelka.
A mi nie wystarczą, bo dopiero jak wypróbuję konsolę, to jestem w stanie stwierdzić czy mnie kręci, czy nie. Jakbym kupowała wszystko wedle opinii "doświadczonych ludzi", to miałabym w domu kolekcję filmów z Lindsey Lohan na dvd -_-
Faka pisze:Bron dalej wishita, ktory wydal 200 mln na reklamy, by pozyskac graczy ^^ ISTNA KOMERCHA ^^.
Nie bronię. Dopiero jak sobie pogram w sklepie, to stwierdzę czy kupię Wii. Śmieszy mnie jedynie Twoje podejscie "bo oni tak napisali, to tak jest". Bullshit.
Komercha? A X360 i PS3 to nie komercha? FFX-2 FFXII-2 to nie komercha? Wszystko jest komercją w świecie gier...
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Ciekawe od czego sa gusta i gusciki? Kazdy ma swoje zdaniei na temat opinostworstwa konsol. -_-'

Ciekawe gdzie bys wyprobowala, gdyby nigdzie nie bylo otwartych konsol do grania. No tak jeszcze pewnie powie, ze u kumpla wyproboje, nie ma to jak riposta :] (to jest przyklad).

Tylko spojrz teraz z drugiej strony, kto tu najwiecej wydal kasy na reklamowanie konsoli? Nie wydaje mi sie, zeby ps3 wydalo wiecej, w tym przypadku x360, ale to co zrobilo Big N, to powinno sie stuknac w leb, bo sie pozniej okazuje, ze konsola to syf, bo sie psuje i ple ple, a koszty zwrotow nie ma i nie bedzie, z powodu wydania 200 mln na oglupianie ludzi reklamami (no tak, jeszcze dochodza handheldy ds lite i rozne zabawki, na ktorych zarabiaja).
... thug life ...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Faka pisze:Ciekawe od czego sa gusta i gusciki? Kazdy ma swoje zdaniei na temat opinostworstwa konsol. -_-'
Opinioczego? :lol: dobra, ale mnie śmieszy, gdy ktoś sobie wyrabia zdanie o konsoli, jak nawet 5 minut na niej nie grał :lol:
Faka pisze:Ciekawe gdzie bys wyprobowala, gdyby nigdzie nie bylo otwartych konsol do grania.
A co mam się martwić, skoro są? ;)
Faka pisze:Nie wydaje mi sie, zeby ps3 wydalo wiecej, w tym przypadku x360, ale to co zrobilo Big N
PS3 zaczyna się dopiero reklamować, X360 jest to tu, to tam, a reklamy Wii u nas jeszcze nie widziałam. Masz odpowiedź.
Faka pisze:ze konsola to syf, bo sie psuje i ple ple,
PS3 też się psuje, X360 tez się psuje. Wiekszość konsol się psuje z pierwszej linii...
Faka pisze:no tak, jeszcze dochodza handheldy ds lite i rozne zabawki, na ktorych zarabiaja
Ktoś tu chyba komus zazdrosci? A może to złość, ze nie możesz sobie kupić? A może to bunt? Ogólnie mam niezłego ROTFLa jak czytam Twoje posty! More! More! XD A czymze Ci DS Lite podpadło, chłopczyku? :lol:
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

LOL, lola dopiero mam wtedy, gdy mi tu zaczynasz gadac o zazdrosci ^^. Rotfluje na podlodze z bananem w japie ^^.

Dziewczynko, ja tu nic nie zazdroszcze, bo i po co? Ja tu tylko mowie jaka jest sytuacja dziewczynko.

Co do psucia konsol, owszem, ale nie na taka potege, co w przypadku wii, ktora po machaniu banano-niewiadomo-co i strzelajac niewidocznymi laserkami w kineskop, a tu reakcja: "o ku*wa, co jest ? szybka pekla... zaraz w cholere wsadze tego wii...". Czyli gorzej wypada konsola Big N, niz Sony i Microshitu.
... thug life ...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

A tak sobie tylko pomyslałam, ze zazdrościsz Nintendo popularności i że kasę zarabiają niezłą ;) Chyba moge miec prawo tak myśleć? Mam. No i piknie.
Faka pisze:machaniu banano-niewiadomo-co
Jak nie pasi, to można kupic zwykłego pada :lol:Grałeś na EyeToy'u? Dlatego mnie pociąga Wii, bo EyeToy mi wyjał godziny z życia. Ja sobie poczekam, wypróbuję i jak się dowiem, ze już się tak nie psują, to sobie kupię... lub nie lol.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4361
Tani , orginalny pad.
Faka pisze:"o ku*wa, co jest ? szybka pekla...
Ile osob jest takimi sierotami, ze walną "pilotem" w TV? Trzeba być naprawde idiotą, albo niezdarą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Technologia”