P.S. Ciekawe czy byl wtedy okrzyk "Łiiiiiii......"
Moderator: Moderatorzy
Fajnie jest oceniać konsolę i pilota, gdy się ich nie wypróbowywało samemuFaka pisze:Dzieki boze, ze nie bede kupowal wishiita, bo co to wishipilot wyprawia, to jest gorszej niz zepsucie konsoli ^^
Lub mają słabe nerwy. choć przyznaję, ze rzucałam padem od PS2 o podłoge kilka razySogetsu pisze:niektórzy są po prostu niezdarni...
Jak by to powiedzieć... Mi wiszą wszelkie opnie, dopóki sam nie spróbuję - bo w zdecydowanej większości przypadków okazuje się, że mi się podoba to co im nie, a im to co mi nie, więc nie ma to jak sprawdzić empirycznie - inaczej sensu nie ma.Faka pisze:Mi wystarcza opinie popularnych i doswiadczonych gazet prasowych o grach, ja nie potrzebuje dotykania konsoli i ogladania samego pudelka.
To tak samo jak powiedzieć, że 'broń dalej PSX, PS2, PS3, bo Sony wydało od cholery kasy na promocję w kraju u nas i na świecie' i tak samo z X'em... Pomyśl chwilami. Po drugie: wszystko to komercha. Oni nie produkują konsol bo kochają graczy. Oni je produkują, żeby sprzedać, zarobić, zrozumcie to ludzie wreszcie i przestańcie wołać "KOMERCHA!" na wszystko z wielką obrazą -_-"Faka pisze:Bron dalej wishita, ktory wydal 200 mln na reklamy, by pozyskac graczy ^^ ISTNA KOMERCHA ^^.
A mi nie wystarczą, bo dopiero jak wypróbuję konsolę, to jestem w stanie stwierdzić czy mnie kręci, czy nie. Jakbym kupowała wszystko wedle opinii "doświadczonych ludzi", to miałabym w domu kolekcję filmów z Lindsey Lohan na dvd -_-Faka pisze:Mi wystarcza opinie popularnych i doswiadczonych gazet prasowych o grach, ja nie potrzebuje dotykania konsoli i ogladania samego pudelka.
Nie bronię. Dopiero jak sobie pogram w sklepie, to stwierdzę czy kupię Wii. Śmieszy mnie jedynie Twoje podejscie "bo oni tak napisali, to tak jest". Bullshit.Faka pisze:Bron dalej wishita, ktory wydal 200 mln na reklamy, by pozyskac graczy ^^ ISTNA KOMERCHA ^^.
Opinioczego?Faka pisze:Ciekawe od czego sa gusta i gusciki? Kazdy ma swoje zdaniei na temat opinostworstwa konsol. -_-'
A co mam się martwić, skoro są?Faka pisze:Ciekawe gdzie bys wyprobowala, gdyby nigdzie nie bylo otwartych konsol do grania.
PS3 zaczyna się dopiero reklamować, X360 jest to tu, to tam, a reklamy Wii u nas jeszcze nie widziałam. Masz odpowiedź.Faka pisze:Nie wydaje mi sie, zeby ps3 wydalo wiecej, w tym przypadku x360, ale to co zrobilo Big N
PS3 też się psuje, X360 tez się psuje. Wiekszość konsol się psuje z pierwszej linii...Faka pisze:ze konsola to syf, bo sie psuje i ple ple,
Ktoś tu chyba komus zazdrosci? A może to złość, ze nie możesz sobie kupić? A może to bunt? Ogólnie mam niezłego ROTFLa jak czytam Twoje posty! More! More!Faka pisze:no tak, jeszcze dochodza handheldy ds lite i rozne zabawki, na ktorych zarabiaja
Jak nie pasi, to można kupic zwykłego pada :lol:Grałeś na EyeToy'u? Dlatego mnie pociąga Wii, bo EyeToy mi wyjał godziny z życia. Ja sobie poczekam, wypróbuję i jak się dowiem, ze już się tak nie psują, to sobie kupię... lub nie lol.Faka pisze:machaniu banano-niewiadomo-co
Ile osob jest takimi sierotami, ze walną "pilotem" w TV? Trzeba być naprawde idiotą, albo niezdarą.Faka pisze:"o ku*wa, co jest ? szybka pekla...