Lol. Ja z lenistwa kiedyś u nich zamawiałam (bo nie chciało mi sie do stacji metra Centrum jechać) i do mnie w 3 dni dochodziło. No, ale Warszawa...Gveir pisze:ponad dwa tygodnie

Moderator: Moderatorzy
Cóż, nie powinienem narzekać - jak się mieszka na końcu świata, to nic nie powinno być dziwne :D. I się w sumie bać zaczynam, bo mam zamiar zamówić teraz u nich wszystkie wydane tomy Full Metal Alchemist (jak trzeci wyjdzie) i tak se myśle, że pewno we wrześniu dojdą, crapNemesis pisze:No, ale Warszawa...
hmm..do mnie dochodzi dosc szybko,tzn widnieje data wyslania w dniu premiery (lub dzien po) i idzie tak jak list polecony,wiec jest te kilka dni (ale nie poltora tygodnia)Gveir pisze:Zaprenumerowałem u nich Ghost in the Shell: SAC i podobno mają wysyłać prenumertorom tego samego dnia, kiedy jest premiera - a tu figa. Półtora tygodnia czekania to normalka. I z tego co słyszałem nie tylko z tym udaje im się tak robić. Ale mają duży plus - niektórych filmów nie da się nigdzie trafić, jak u nich, a i ceny mają znośne.
Boni pisze:Co innego Allegro, wszyscy profesjonalni
Tak, a szczególnie doprowadza to do szału, jak okazuje się że wszysycy zainteresowani tematem znajomi już poszli do kiosku i nabyli. Datę też mam ok, ale tutaj to już wątpię - wiem że mieszkam w miejscu gdzie na noc zwijają asfalt, a ptaki lataja do góry nogami bo nawet kakać nie warto, ale to już lekka przesada. Tym bardziej, że inne zamówienia wysyłane np. z Krakowa dochodzą w 3 dni. Ale IDG znane jest podobno z takich numerów. Do tej pory ze znanych sklepów wysyłkowych tylko Ultima i CD - Projekt były punktulane. A ci drudzy nawet potrafili przeprosić za dzień opóźnienia. Nie ma to jak pre - order dostarczony w dniu premiery :D.Garnet pisze:hmm..do mnie dochodzi dosc szybko,tzn widnieje data wyslania w dniu premiery (lub dzien po) i idzie tak jak list polecony,wiec jest te kilka dni (ale nie poltora tygodnia)
]Kimahri pisze:No przeciez nie lisen poleconym, kurierem placisz o grosze mniej a masz o wiele szybciej.KaiserX pisze:a jesli czekales 2 dni to pewnie zamawiales kurierem![]()