Konsole...
Moderator: Moderatorzy
- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nintendo Fanboy: 46%
Sony Fanboy: 47%
Microsoft Fanboy: 19%
This means you're: Not a fanboy
mmniej więcej tak jak jest w rzeczywistości. jeśli już byłoby mnie stać na nową konsolę to najpierw wybrałbym Wii. lubię Nintendo (NES <3), poza tym uważam, że ich kontroler nadaje się nie tylko do grania w tenisa czy baseball (walki na miecze, strzelanie, operacje <Trauma Center> i wiele innych. wszystko zależy od inwencji autorów gier. )a co do gier to zdania typu "tylko mario i pokemony (ew. Zelda)" są mocno przesadzone. Nintendo ma również inne ciekawe serie (chociażby Metroid i Castlevania). poza tym zainteresowały mnie dwie polskie gry na konsole Nintendo, szczególnie Sadness na Wii
http://www.gry.gildia.pl/newsy/archiwum ... za_i_fakty
do Microsoftu coraz bardziej się przekonuję ale i tak nie kupię ich konsoli (chyba że będę obrzydliwie bogaty). mają DOA, Oblivion też mnie zaciekawił. no i exclusivem ma być jrpg pod tytułem Trusty Bell: Chopin's Dream...
Sony Fanboy: 47%
Microsoft Fanboy: 19%
This means you're: Not a fanboy
mmniej więcej tak jak jest w rzeczywistości. jeśli już byłoby mnie stać na nową konsolę to najpierw wybrałbym Wii. lubię Nintendo (NES <3), poza tym uważam, że ich kontroler nadaje się nie tylko do grania w tenisa czy baseball (walki na miecze, strzelanie, operacje <Trauma Center> i wiele innych. wszystko zależy od inwencji autorów gier. )a co do gier to zdania typu "tylko mario i pokemony (ew. Zelda)" są mocno przesadzone. Nintendo ma również inne ciekawe serie (chociażby Metroid i Castlevania). poza tym zainteresowały mnie dwie polskie gry na konsole Nintendo, szczególnie Sadness na Wii
http://www.gry.gildia.pl/newsy/archiwum ... za_i_fakty
do Microsoftu coraz bardziej się przekonuję ale i tak nie kupię ich konsoli (chyba że będę obrzydliwie bogaty). mają DOA, Oblivion też mnie zaciekawił. no i exclusivem ma być jrpg pod tytułem Trusty Bell: Chopin's Dream...
No to mnie z leksza niepokoi, że Xkloc (nie pamiętam, czy pierwszy czy 360) dostanie jrpgi Sakaguchi'ego, czyli Blue Dragon i jeszcze inne.... Znając Hironobu można się spodziewać naprawdę dobrych gier. Wątpię, żeby przy okazji to wyszło na PCta, co by mnie też nie zadowoliło, bo mój piecyk by sie raczej nie wyrobił sprzętowo, a nowego nie mam zamiaru kupować 

- Go Go Yubari
- Ifrit
Niedługo Bill zrobi grę o Freudzie i jego psychoanalizie. Bedzie trzeba stwierdzić kto jest czubkiem, a kto nie, a tych co będą pochlastać mieczem z epoki oO'Sogetsu pisze:Trusty Bell: Chopin's Dream...
ciekawe czym Szopen bedzie bił....fortepianem? A może będzie miał super kombo: zagrać utwór, a struną udusic przeciwnika o_O'
X Box ma wiele gier, w które bym chetnie zagrała, ALE wolę kupić tanią Wii i droższą PS3 i dodatkowo jeszcze z grami na PS2, EyeToyem i zestawem Karaoke czekać na nastepną generację konsol. Sony Sony uber alles!

wypraszam sobie :] Będzie wędrował w krainie fantazji, po świecie gdzie rodziły się jego pomysły na utwory... czy to nie cudowne ^_^"Nemesis pisze:ciekawe czym Szopen bedzie bił....fortepianem? A może będzie miał super kombo: zagrać utwór, a struną udusic przeciwnika o_O'
Anyway, na ps2 ta gierka też będzie.
glamorous vamp
No nie wierze w to, że będzie czyms się tam bił. IMO to nie ma co się bulwersować. Na pewno to jakoś rozwiażą. Taką gierkę to ja mam gdzieś bo to może i będzie to dobra gra ale mi nie podpasuje. Next-genowa kraina fantazji... to będzie fajne
Nie powinni robić z tego RPG tylko platformówkę z elementami przygodówki. No ale w RPG więcej osób zagra
W przygodówki mało kto gra. Pachnie mi tu jakoś KH.
Co do Obliviona, daj spokój... gra jakiejś świetnej grafiki nie ma (nie znoszę morrowina btw) i ja już bym sobie na PC załatwił - co z tego, że bedzie wyglądać gorzej?
Ja to bym sobie w GRAW pograł... :D

Co do Obliviona, daj spokój... gra jakiejś świetnej grafiki nie ma (nie znoszę morrowina btw) i ja już bym sobie na PC załatwił - co z tego, że bedzie wyglądać gorzej?
Ja to bym sobie w GRAW pograł... :D
Gamertag: Szalony Szkot
ROTFL!Nemesis pisze:Niedługo Bill zrobi grę o Freudzie i jego psychoanalizie. Bedzie trzeba stwierdzić kto jest czubkiem, a kto nie, a tych co będą pochlastać mieczem z epoki oO'
ciekawe czym Szopen bedzie bił....fortepianem? A może będzie miał super kombo: zagrać utwór, a struną udusic przeciwnika o_O'
z tym, że mi nie o grafikę chodzi. po prostu lubię anglosaskie rpg z widokiem z pierwszej osoby (pomimo tego, że jedyną tego typu grą w jaką grałem <i ze 2 razy przeszedłem> jest Stonekeep). na PC też można zagrać ale jeśli chodzi o konsole to raczej tylko X360 będzie miał tego typu tytuły.Thompson pisze:Co do Obliviona, daj spokój... gra jakiejś świetnej grafiki nie ma (nie znoszę morrowina btw) i ja już bym sobie na PC załatwił - co z tego, że bedzie wyglądać gorzej?
Lol, ale mnie na tego Chopina naszło.
http://www.youtube.com/watch?v=AC3bqyq9QQY - Jak to będzie naprawdę tak wyglądało to ... MUSZE TO MIEĆ
Powinien być tylko jeden next-gen. Taka hybryda wszystkich
Wtedy przynajmniej bym nic nie przegapił i zagrał we wszystko :D
[ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 20:37 ]
http://www.youtube.com/watch?v=AC3bqyq9QQY - Jak to będzie naprawdę tak wyglądało to ... MUSZE TO MIEĆ

[ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 20:37 ]
Po tym sie ta konsole poznaje. To są najlepsze tytuły. Trauma center traktuje jako ciekawostkę. Wg. po prostu nie ma co się spodziewać jakichś głębszych gier na Nintendo.Sogetsu pisze:"tylko mario i pokemony (ew. Zelda)" są mocno przesadzone
Gamertag: Szalony Szkot
- Go Go Yubari
- Ifrit