Ja zaczełem gdzieś w okresie przedszkola i gram jak widzisz do tej pory, ale obecnie trzeba niezwykłej gry żeby mnie przykuła na długie godziny...Kimahri pisze:No to chyba nie ja ^^ na konsolach gram od 2 klasy i dalej mnie bawia

Moderator: Moderatorzy
Tja... nie powiem, bardzo ładnie to wygląda. Ale żeby takie coś zobaczyć to nie wystarczy kupić XklocaTrzystasześćdziesiąt za 1,5k zł, tylko jeszcze HDTV za 5kKimahri pisze:Zobaczcie screeny.
I moje pytanie:
- czy te screeny sa z jakiegos intra czy z gry? w gre chyba watpie zeby jaka kolwiek konsola moga taka grafike wycisnac.
Oho... nowa seria .hacka ruszyła :] Good to knowNemesis pisze:Aha i dla marudera: http://uk.videogames.game...iews/rpg/1.html
Mnie nie bierze jeszce taki stan, ale już nie gram we wszystko co tylko wpada mi w ręce. Cały czas mogę grać po 8 godzin dziennie bez przerwy :D.Boni pisze:Ja zaczełem gdzieś w okresie przedszkola i gram jak widzisz do tej pory, ale obecnie trzeba niezwykłej gry żeby mnie przykuła na długie godziny...
Sensowny HDTV w sumie nie kosztuje mniej niż 10 000 złJaco pisze:Ale 3k też sporoMi by wystarczył taki 25"
Rób tak dalej a dostaniesz od Nemesis też coś na "w"... Warna chybaMaStER pisze:Dokładnie Nemesis...Whatever...
Oj Jaco i Thompson przesadzacieThompson pisze:Jaco po co Ci za 5000? :D Chyba, że masz duży pokój. Ja swoje stanowisko do grania mam małe więc mały HDTV by mi wystarczył za niecałe 3000
Oooo no tak sorry ^^'Jaco pisze:Tylko, że to nie są w ogóle HDTV
Moze troche ^^Thompson pisze:TY FANBOJU SONY!
Moze zla nie jest ale i tak nawet nie mysle o jej zakupie^^ duza czesc gier pochodzi z PC, i gry na samego Xbox360 sa.... malo interesujaceThompson pisze:Czyżbyś zrozumiał, że X360 nie jest złą konsolą? :D