Ja zaczełem gdzieś w okresie przedszkola i gram jak widzisz do tej pory, ale obecnie trzeba niezwykłej gry żeby mnie przykuła na długie godziny...Kimahri pisze:No to chyba nie ja ^^ na konsolach gram od 2 klasy i dalej mnie bawia
Konsole...
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

Eh Boni nie rozpedzaj się tak, bo sie zawstydzę XDDDDD
Gra zapowiada się super.
Co do "nie chce mi się". Tez to przeżywam. Ale to chyba ogólnie zmeczenie daje się we znaki po roku nauki na dwa fronty. No, ale juz prawie mam wakacje, więc ponadrabiam.
Co do Mastera - przecież my lubimy dyskutować :D Nic więcej ^^'
Gra zapowiada się super.
Co do "nie chce mi się". Tez to przeżywam. Ale to chyba ogólnie zmeczenie daje się we znaki po roku nauki na dwa fronty. No, ale juz prawie mam wakacje, więc ponadrabiam.
Co do Mastera - przecież my lubimy dyskutować :D Nic więcej ^^'
Tja... nie powiem, bardzo ładnie to wygląda. Ale żeby takie coś zobaczyć to nie wystarczy kupić XklocaTrzystasześćdziesiąt za 1,5k zł, tylko jeszcze HDTV za 5kKimahri pisze:Zobaczcie screeny.
I moje pytanie:
- czy te screeny sa z jakiegos intra czy z gry? w gre chyba watpie zeby jaka kolwiek konsola moga taka grafike wycisnac.
Oho... nowa seria .hacka ruszyła :] Good to knowNemesis pisze:Aha i dla marudera: http://uk.videogames.game...iews/rpg/1.html
BTW. Go Go, Wormsy bier w ciemno, szczególnie, że to stare dobre 2D :]
może ktoś z Krypty chętny na patryjkę w WWP? :]
Mnie nie bierze jeszce taki stan, ale już nie gram we wszystko co tylko wpada mi w ręce. Cały czas mogę grać po 8 godzin dziennie bez przerwy :D.Boni pisze:Ja zaczełem gdzieś w okresie przedszkola i gram jak widzisz do tej pory, ale obecnie trzeba niezwykłej gry żeby mnie przykuła na długie godziny...
Sensowny HDTV w sumie nie kosztuje mniej niż 10 000 złJaco pisze:Ale 3k też sporoMi by wystarczył taki 25"
Rób tak dalej a dostaniesz od Nemesis też coś na "w"... Warna chybaMaStER pisze:Dokładnie Nemesis...Whatever...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
Oj Jaco i Thompson przesadzacieThompson pisze:Jaco po co Ci za 5000? :D Chyba, że masz duży pokój. Ja swoje stanowisko do grania mam małe więc mały HDTV by mi wystarczył za niecałe 3000
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3735
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3666
Moze nie sa ta jakies rewelacyjne HDTV ale bardzo takie
Kurde wychodzi na to , ze bronie Xboxa360
Oooo no tak sorry ^^'Jaco pisze:Tylko, że to nie są w ogóle HDTV
Moze troche ^^Thompson pisze:TY FANBOJU SONY!
Moze zla nie jest ale i tak nawet nie mysle o jej zakupie^^ duza czesc gier pochodzi z PC, i gry na samego Xbox360 sa.... malo interesujaceThompson pisze:Czyżbyś zrozumiał, że X360 nie jest złą konsolą? :D
EDIT:
No i mamy Preorder Playstation 3
http://ultima.pl/itemnfo.php?id=4021&SI ... f32fed19c6
A tam, taki preorder ^^. Wymyśliłem sposób na łatwe, szybkie i pozbawione wyrzeczeń pozyskanie PS3.
1. bierzemy kredyt
2. kupujemy pare konsol
3. sprzedajemy na allegro za cene o 500 zł wyższą
(lol na pewno na allegro znajdą się takie szajbusy - tak jak z X360 ^^)
4. kupujemy PS3 i za resztę spłacamy szybko kredyt ^^
Hehe, nie ma to jak pofantazjować ^^
Ja czekam już na PS3... chociaż nie na czarną
No i dobrze, więcej czasu żeby sobie pieniądze uzbierać ^^ A może na pięcioletnie raty? :D
Swoją drogą patrzcie jak potaniały gry na X360. Nie są wcale jakieś takie stare a DOA i GRAW to nie są launch title. Fajnie by było gdyby gry zawsze tyle kosztowały
Ech, miałem nabrać trochę dystansu ale nie potrafię, temat bumerang... chciałbym już sobie pograć na tych next-genach
1. bierzemy kredyt
2. kupujemy pare konsol
3. sprzedajemy na allegro za cene o 500 zł wyższą
4. kupujemy PS3 i za resztę spłacamy szybko kredyt ^^
Hehe, nie ma to jak pofantazjować ^^
Ja czekam już na PS3... chociaż nie na czarną
Swoją drogą patrzcie jak potaniały gry na X360. Nie są wcale jakieś takie stare a DOA i GRAW to nie są launch title. Fajnie by było gdyby gry zawsze tyle kosztowały
Ech, miałem nabrać trochę dystansu ale nie potrafię, temat bumerang... chciałbym już sobie pograć na tych next-genach
Gamertag: Szalony Szkot
- Go Go Yubari
- Ifrit

Oh dzizas. Im bardziej zaawansowana technologia, tym wiecej się buli. Za kilka lat stanieje, bo bedą kombinowac nad jeszcze lepszą. Zawsze tak było, tak jest i będzie. Pytanie brzmi - kupisz wcześniej, czy później, a to już sprawa indywidualna. U mnie kasa na PS3 odkłada się od roku i nie zamierzam potem czekać niewiadomo ile, aż drastycznie stanieje. Swoją drogą kusi mnie Wii, więc pewnie i tak będę musiała zrezygnowac z prędkiego kupna PS3, ale to się da przeżyć. Przez to może trafię na mniej wadliwy egzemplarz. PS2 jest u mnie nieśmiertelna ^^
A teraz napijmy się za (nie)zdrowie nowego premiera, który zapewne sprawi, że konsole bedą zakazane
[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 20:37 ]
Albo będa sprzedawać tylko gry "Lepper Monopoly", "Rydzyk's Silent Hill" etc.
A teraz napijmy się za (nie)zdrowie nowego premiera, który zapewne sprawi, że konsole bedą zakazane
[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 20:37 ]
Albo będa sprzedawać tylko gry "Lepper Monopoly", "Rydzyk's Silent Hill" etc.