Tych to bym akurat ubil jak psyFaris pisze:Palom i Porom - wybuchowe bliźniaki

Moderator: Moderatorzy
A ktoś w czwórce miał w porządku? No powiedz? Chyba Kain, bo twarzy nie było widać.Ashramus pisze:brzydkie avatarki
No nie wiem, przynajmniej jakiś charakter, bo reszta drużyny jest nudna jak flaki z olejem. No może nie licząc Edge'a, ale Cecil i Rosa... blehhAshramus pisze:Tych to bym akurat ubil jak psy
Faris pisze:przynajmniej jakiś charakter, bo reszta drużyny jest nudna jak flaki z olejem
"Miłość, sprawiedliwość i wiara zwycięży" - jeśli lubisz takie teksty, to w porządku, ale mnie nie ruszają i wolę element humoruAshramus pisze:To walka o ocalenie swiata, a nie jakies piep**ne przedszkole
Ciągle mam wrażenie, że połowa mysli, że to jest facet... A to przecież kobietaRequeimer pisze:Ja lubie Farisa
Teraz dopiero pasuje, ale nie do końca(bo lubię się przyczepiaćRequeimer pisze:Ja lubie Farise(Sarise),
Kod: Zaznacz cały
tak naprawdę Sarisa - Farisa powstała z tego, że Faris nie potrafiła wymówić prawdziwego imienia XD
Isia! Mamy twoją męską wersję!Isia pisze:VII Kefka : Najbardziej świrnięty drań wszechczasów
:D BuhahahaIsia pisze:Faris: Kobieta z jajami n Odważna, sprytna, szalona piratka - to jest to.
Nigdy nie lubiłam Terry, przykro mi. Jest za "delikatna"Isia pisze:Terra : Niektórzy się zdziwią, ale ona naprawdę przypomina mnie. Nie napisze dlaczego.
Ja tam go lubię. Przynajmniej jedna zabawna postać wśro tych "wielkich poważnych"Isia pisze:Gau - Urwał się z innej bajki - George prosto z drzewa