Klasa dzieli się na Human, Elf i Beast czyli jakiś taki standard chyba.
Tak się prezentuje obraz:
tworzenie postaci 1, 2, 3, 4, 5, 6
A to już moja propozycja. Wybrałem postać kobiecą (elf) z przyczyn czysto rozrywkowych. Skoro mam spędzać długie godziny z jedną postacią to chyba lepiej, żeby była miła dla oka, nie? Tak więc przelałem tu fantazje i wyszło tak...

Najważniejszą zaletą tej gry to chyba latanie (jak nie majtki). Elfy np. mają skrzydła. Wojownicy latają na mieczu

Nie wiem czy na tym scr widać ale i na niebie są monstery.

Inni dezajnerscy gracze

Potwory

Odpoczynek

Nurkowanie i walka z żółwiem.

Nie wiadomo czemu za każdym razem przed pstryknięciem prtscr kamera wypadała mi z ręki.

Graficznie dla mnie jest rewelacyjna. Nawet kolory się zmieniaja zależnie od punktu widzenia w stosunku do światła.

Tak więc jak widać zaletą tej gry jest to, że są to piękne postacie, można latać i widać majtki. Po prawej: oczywiście bez zgonu nie dało się obejść...

Dodatkowo ciekawą opcja jest skrzynka pocztowa, w której możesz zostawić wiadomość dla znajomych. To wygodne.
Questów jest dużo, niczym się też pewnie nie różnią od innych MMO. Za to nagrody za questy są całkiem fajne i wysokiej jakości itemy, które w sklepie kosztują sporo.
Opcja jeszcze przeze mnie nie wypróbowana ale brzmiąca całkiem fajnie: private store. Jak się domyślam, polega to na tym, że wystawia się takiego kota (patrz fotke z czarnym człowiekiem: obok niego jest różowy kot), on sprzedaje towrar, a ja mu zostawiam cały biznes i lecę w siną dal.
Poprzez różne opcje (np. tryb fashion) gra wydaje mi się być bardzo user friendly. Jednym słowem dużo bajerów niekoniecznie związane z monotonnym expowaniem.
Świat (server), w którym jestem się nazywa Betelgeuse i mam nick Monola (chciałem PolaMonola ale się niezmieściło..).