Tales of Pirates
Moderator: Moderatorzy
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Ciekawa sprawa mi sie przytrafila :
Wykonuje questa ze mam zabijac jakies tam duze szare skorpiony , no dobra idzie mi to jakos , jeden , drugi , trzeci...tak doszedlem do 7 i zabily mnie. Mysle sobie "hmmm...te dziady zmusily mnie do zjedzenia wszystkich jablek..." wiec poszledlem komus truc dupe o sklep z jakimis potionami . Ide sobie az spotykam goscia wokol ktorego kreca sie jakies kulki (jakis czar czy cos) , i zaczynam (proboje) zagadac po angielsku "Hi , where i can buy some pot..." tutaj sie urwalem bo gosc zaczol do mnie po polsku gadac . Patrze nick ... Bonio , patrze obok , Bah4mud ... i tutaj moje pytanie , czy swiat w ToP jest taki maly ze moge takiego Boniego i Bahamuda spotkac na kazdym rogu ?
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 21:21 ]
PS. Ku gwoli weryfikacji ze to byli ci Boni i Bahamud to pod nimi pisalo "(Krypta) Devianci"
Wykonuje questa ze mam zabijac jakies tam duze szare skorpiony , no dobra idzie mi to jakos , jeden , drugi , trzeci...tak doszedlem do 7 i zabily mnie. Mysle sobie "hmmm...te dziady zmusily mnie do zjedzenia wszystkich jablek..." wiec poszledlem komus truc dupe o sklep z jakimis potionami . Ide sobie az spotykam goscia wokol ktorego kreca sie jakies kulki (jakis czar czy cos) , i zaczynam (proboje) zagadac po angielsku "Hi , where i can buy some pot..." tutaj sie urwalem bo gosc zaczol do mnie po polsku gadac . Patrze nick ... Bonio , patrze obok , Bah4mud ... i tutaj moje pytanie , czy swiat w ToP jest taki maly ze moge takiego Boniego i Bahamuda spotkac na kazdym rogu ?
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 21:21 ]
PS. Ku gwoli weryfikacji ze to byli ci Boni i Bahamud to pod nimi pisalo "(Krypta) Devianci"
Ech, nie mogę się połączyć z serwerami z akademikowego neta. Jeśli jest jakaś możliwość połączenia to fajnie, żeby ktoś dał cynk ^^' Możliwe, że są zablokowane połączenia odgórnie.... i dunno (?)
Nom, juz nie moge sie doczekać, aż będziesz z nami ;DGrzybek Z Octu pisze: Za kilkanaście min. się loguję, więc do ewentualnego zobaczenia :*
ot przypadek ;p ale są miejsca gdzie ludzie się częściej widują anywayUNO_is_MAD pisze:tutaj moje pytanie , czy swiat w ToP jest taki maly ze moge takiego Boniego i Bahamuda spotkac na kazdym rogu ?
glamorous vamp
- Grzybek Z Octu
- Moderator