Jak już wspomniałem, gra Tales of Pirates to darmowy mmorpg, 3D z mangowo-animowymi grafikami i niezwykłym klimatem. Gra początkowo zrobiła furorę w Azji. Teraz także trafiła do ludzi nie znających tajemniczych krzaczków :D
W grze mamy do dyspozycji czterech bohaterów (w najbliższym czasie ta pula ma zostać powiększona). Każdy z nich, począwszy od tankowca a na małej Ami kończąc posiada swój własny, specyficzny rozwój klas oraz drzewko określonych umiejętności

Tak tak, jak na piracką grę przystało

Kiedy już oswoimy się ze światem ToP, możemy zaopiekować się fairy, petem, poprostu zwierzaczkiem

swiat ToP jest przepełniony clericami, voyagerami, crusaderami, championami, seal masterami, swordsmanami, shooterami i wieloma innymi klasami, a gildie które powstały na ich użytek wzmacniają poczucie więzi i motywują do wspólnej wędrówki

Dzięki różnym atrakcjom jakie oferują nam co jakiś czas game masterze możemy oderwać się od wykonywania przeróżnych questów i skupić się na eventach o prawdziwie globalnym charakterze

Dzięki uzyskanym przedmiotom będziecie mogli otworzyć swój własny stragan xD i tradować rzeczy na potrzebną wszystkim gotówkę ^^ a jeżeli ktoś jest prawdziwym zapaleńcem, to poprostu kupuje statek, zdobywa mapę skarbów i wyrusza w nieznane za sprawą wodnych wirów :D
Rozbudowany system ulepszeń ekwipunku, fuzji, strenghteningów, forgingów oraz gemów sprawi, że sami możemy stymulować cechy naszych broni. Dodatkwo możemy nadać im orginalnego wyglądu ^^'
W ToP uczestniczą ludzie z całego świata. W związku z tym musiał nadejść dzień, kiedy ToP zagości w naszej przytulnej Krypcie :D
Wystarczą trzy kroki:
1. Registracja.
2. Download.
3. Gramy :D
Gra jest podzielona na dwa oceany na których znajdują się serwery. Ja jestem w Dream Ocean w serwerze Phoenix Island. Nick: Boni :D Lv55, Crusader

Stwórzmy swoją własną gildię kryptowiczów i razem wyruszmy w nieznane :D
Oto link do strony głównej: http://top.igg.com/index.php.
Zapraszam wszystkich