Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Tu macie ciekawe screeny z "zycia" Rhaegala:

http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=10824
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Comodo

Post autor: Comodo »

Ogólnie wśród tutejszych fotek brakło Titana i Fenrira. Szkoda, że nie mam gdzie zgrać screeny, bo bym je tutaj przedstawił ;) Wogóle, to w Finalu niektóre screeny, to bardzo ciekawe przypadki... Ale to już trzeba zovaczyć ;P
Torciec

Post autor: Torciec »

Avatary robia sie ciekawe i warte ogladania dopiero przy ich 2h. Co wazniejsze po SkillChain 2h dziala jak standardowe MB wiec jestem summoner na poziomie 42 moze jednorazowo zadac 2000 DMG i do tego animacja - Leviathan wypada tu najkorzystniej zaraz po Shivie. Ta gra zaczyna robic sie fajna jak sie rozwinie advjoba powyzej poziomu 35. Jedyny problem to to, ze zaraz bede potrzebowal 1.5mil GIL a jestem w stanie zarobic 100k dziennie - craftujac 6 godzin. Wiec wlasciwie nie powinno mi sie spieszyc z levelowaniem :-)
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Powinieneś się zająć BCNMami. Pijawki (cap 20) zostawiają przedmioty za 200 - 300k. Po podziale na 3 osoby (max ilość osób w party - i tak jest ciężko) i tak zostaje sporo kasy. Prawie zawsze podczas walki z BCNM używa się 2h JA. Po pokonamiu BCNMa możesz na te 2h iść na farmowanie i za 2 godziny znów wrócić na BCNMa.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Wojas

Post autor: Wojas »

Wiecie z jakiej stronki mozna ściągnąć filmiki oraz screeny Finala 11???
Sorki jesli juz było to pytanie ale nie czytałem wczesniejszych postów, wiec prosze o odpoiwedz. :D
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Nie gram w XI bo nie mam nawet internetu. W pewnym niesławnym programie Gamebox usłyszałam, że jest to najlepsza część Final Fantasy. Jaaasne. Ma najlepszych głównych bohaterów chyba :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Gamebox - buahaha.... kij a nie dobry program o grach
Gamertag: Szalony Szkot
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Nie gram w XI bo nie mam nawet internetu. W pewnym niesławnym programie Gamebox usłyszałam, że jest to najlepsza część Final Fantasy. Jaaasne. Ma najlepszych głównych bohaterów chyba :D
A wiesz kto jest głównym bohaterem FF11? Niewiesz bo nim nie jesteś. Ja wiem bo jestem. Gram w 11-tkę prawie codziennie ale i tak nic nie przebije 7. A na GameBoxie o FF11 to chyba z miesiąc temu mówili, więc masz zapłon.
Gamebox - buahaha.... kij a nie dobry program o grach
A jaki wg ciebie jest dobry program o grach? Tytuł - konkretnie. Nieoglądam programów o grach więc niewiem.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Krzysiek2099 pisze:nic nie przebije 7
nie ma co.. ekstra zaznaczone...

Krzysiek2099 pisze:więc masz zapłon.
może po prostu teraz jej się przypomniało, itp?

A jaki wg ciebie jest dobry program o grach? Tytuł - konkretnie. Nieoglądam programów o grach więc niewiem.
Po ZigZapie (Minimaxie) o 20 leci Hyper... dobry program jeśli zależy nam na trailerach. Od czasu do czasu można tam obejrzec ciekawe Replaye i jakąś recenzję obejrzec - ale głównie same trailere i 2xAnime... szkoda tylko, że te klipy nie są urozmaicone - cały czas to samo... (raz na jakiś czas zmieniają :P)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Krzysiek2099 pisze:A wiesz kto jest głównym bohaterem FF11? Niewiesz bo nim nie jesteś. Ja wiem bo jestem. Gram w 11-tkę prawie codziennie ale i tak nic nie przebije 7. A na GameBoxie o FF11 to chyba z miesiąc temu mówili, więc masz zapłon.
Krzysiek zwolnij. Nie napadaj na człowieka tylko dlatego, ze nie gra w FF11. -_-
Thompson pisze:Od czasu do czasu można tam obejrzec ciekawe Replaye i jakąś recenzję obejrzec - ale głównie same trailere
Dzięki Hyper zakupiłam KH, bo tam był trailer.
A co do samego FF11 to wiedza na ten temat nie przesiąka do wszystkich, gdyż są gracze (tak znajdzie się kilku takich), którzy nie odwiedzają for, nie mają Hyper i nie kupują gazet o grach (bo np: kasy nie mają) etc. Więc jak ktoś nie wie, to przecież można wyjaśnić Krzysiu, a nie rzucać się jak wilk na bezbronne jagnię.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Od kiedy mam PS2 zacząłem czytac PSXextreme - IMHO dobra gazetka.. na razie przeglądałem tylko ale w lutowym wydaniu jest coś o Final Fantasy XI na PS2 - chyba całkiem sporo... w każdym razie przejrze to jeszcze... bo tylko tyle wiem :P Może akurat ktoś będzie zainteresowany :)
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

W pewnym niesławnym programie Gamebox usłyszałam, że jest to najlepsza część Final Fantasy. Jaaasne.
Bo to naprawdę dobra gra...., ale i tak musze się zgodzić z
nic nie przebije 7
później stoi właśnie 11 (przynajmniej u mnie)
Wojas

Post autor: Wojas »

Dzieki za odpowiedz. :sad: . Jesli nie znacie zadnych stron. To moze wy macie jakies screeny. Jesli tak to prosze przeslijcie je mi. Grałem tylko w FF8 i sie w tej grze zakochałem. Mam zamiar sobie kupic FF7 a potem PS2 i all czesci. Oczwiscie chce tez wiedziec jak najwiecej o FF11 bo to tez mam zamiar miec w swoim składzie FF-ów. OK. Ponawiam pytanie. Czy macie jakies stronki (linki) z których mozna ściągnąć, bądź zobaczyć jakies fajne screeny, lub filmiki??. Prosze Answer-nijcie. :D
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

geee ..... screeny do ff11 to możesz chyba znaleść na co drugiej stronie o finalu ... nawet tutaj na forum pojawiło się ich trochę
http://www.ffextreme.com/ -----> tutaj to masz nawet ładne demko tworzenia postaci ^^
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Kairi -> nielubię jak ktoś wypowiada się o grze bo coś gdzieś usłyszał albo mu się źródło niepodoba. To samo tyczy się innych gier - nie tylko FF11. Tak poza tym to jestem jak tygrys a nie wilk :D

Filmiki z FF11:
Ferenan
Marchelute i pogrom na Diunach
Boots of escape

Gdzieś widziałem tego więcej ale o 4'40am niemoge znaleść.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XI - Online”