Chubisubi - obecnie BLM14/WHM7

Moderator: Moderatorzy
Niestety nawet o tym nie pomyślałem i zamówiłem wersję 2007 Edition, ale z europejskiego sklepu (więc siłą rzeczy gra będzie europejska x3). Zresztą już trudno. Ja i tak kalkuluję w euro więc sama gra wyniesie mnie ok 13 euro bodajże beż żadnych dodatkowych opcji typu tetra master etc.) ... płacąc dolarami wyszłoby to ok. 9 euro ... różnica jest ale chyba z tej pozycji w jakiej się znajduje innego wyjścia nie mam (głupek głupek GŁUPEK ><"!)Go Go Yubari pisze:Pamiętaj, ze jeśli ściągasz ze Stanów (a się opłaca, bo obecnie nie mozna wybrać waluty płatności, a jak wiadomo w dolarach się bardziej opłaca niż w euro), to dodatki też ze stanów. Choć teraz chyba wystarczy zapłacić za dodatek i ściągnąć jak zwykłe aktualki...dunno. Tak czy siak w zimie pojawia się kolejny dodatek.
Nie no ja nie narzekam xD ... na final fantasy xi mogę maksymalnie wydać miesięcznie 20 euro ... myślę że wystarczyGo Go Yubari pisze: Współczuje płacenia w euro. Nie licz na 13 Euro. Jak będziesz miał wyższy level, będziesz potrzebował kolejnych postaci do trzymania sprzętu.1 euro więcej...porażka, ale sam zobaczysz, że niezbędna.
Zależy. Jeżeli kupisz wersję europejską, będziesz musiał płacić w euro. Bardziej się opłaca sprowadzić grę ze Stanów. Sprowadzenie kosztuje, ale 12 dolarów miesięcznie bardziej się opłaca niż 12 euro.Mastek pisze:1. ile bedzie mie kosztwac ta zabawa gra + oplaty
Miło, ze komus się przydało...Mastek pisze:przeczytalem "Dobry start" juz wiem duzo wiecej
Nie.Mastek pisze:2. czy jezeli zaloze sobie 2 postacie (1 moja , 2 brata) bedzie mozna grac jednoczesnie
Najlepiej - Ten zestaw. Niekoniecznie na Allegro...Mastek pisze:3. juz tyle dodatkow wiec co ja mam kupicgre + wszystko czy jak? ostatnia wersje tylko
Są linkshelle - perły - cos a'la gildie. Znaczy czat lol.Mastek pisze:a jak wyglada sprawa clanow, pvp, mass pvp?
kupilem ... hmmmm mam nadzieje ze to byla dobra decyzjaGo Go Yubari pisze:Najlepiej - Ten zestaw. Niekoniecznie na Allegro...
Wydaje mi się tylko, czy pamiętasz moje niezdecydowanie co do klasy i rasy postaci xD ?Go Go Yubari pisze: Haichi, a Tobie się radzę zastanowić nad profesją i dostosować rasę. Niby wszystkim da sie wszystko robić, ale jak się zaczyna, lepiej mieć do przodu, a niektórym rasom na solo lvl.1 jest łatwiej magią czy toporem, innym mniej
Nie mam pojęcia. Nie mam tej wersji. ToAU wyszedł z rok po tym, jak kupiłam swojego FF11.Mastek pisze:bo tam lepek pisze ze moge tak i tak
Nie pamiętam. Od 2óch miesięcy tu nie zaglądałam i pamięć mi się wykasowała.Haichi pisze:Wydaje mi się tylko, czy pamiętasz moje niezdecydowanie co do klasy i rasy postaci xD ?
Go Go Yubari pisze:Nie pamiętam. Od 2óch miesięcy tu nie zaglądałam i pamięć mi się wykasowała.Haichi pisze:Wydaje mi się tylko, czy pamiętasz moje niezdecydowanie co do klasy i rasy postaci xD ?
Kupiłeś, zacznij grać. Jak zdrowo-rozsądkowo do tej gry podejdziesz, to się nie uzależnisz
Byle nie hume. Hume jest do wszystkiego i do niczego. Zawsze się od niego znajdzie lepszy mag czy melee. Ja mam np. 2 postacie. 1 na maga i jedna do mordobicia. Wole zdecydowanie taka opcję niz 1 hume >>'
Może jak dojdę do jakiejś wprawy xD ... narazie to ja nawet nie wiem jak w to grać ^^" ... dobra idę się rejestrować >O<"!Haichi robimy clan??