Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Van Falen

Post autor: Van Falen »

To może tak.Moja klasyfikacja wygląda tak:
I.Cloud ponieważ w FF VII użytek z niego bajeczny poza tym przydaje się też w FFVIII bo (przynajmniej mi się tak trafiło że w balamb forest walczyłem ze zwykłym żołnierzem a jak go zabiłem to znalazłem "Cloud notebook")
II.Sephiroth za mroczną dusze i chęć zemsty.
III.Squall za niezłe odpały i fazy.
IV.Zidane tylko i wyłącznie za to że jego najlepsza broń kojarzy mi się z Cloudem.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Van Falen pisze:poza tym przydaje się też w FFVIII bo (przynajmniej mi się tak trafiło że w balamb forest walczyłem ze zwykłym żołnierzem a jak go zabiłem to znalazłem "Cloud notebook")
<OT>
Że co? Pierwsze słysze... Możesz to wyjaśnić/dać screen'a lub coś w tym guście, bo wcześniej nigdy nie słyszałem o nawet zmiance o Cloudzie w FF VIII (a tym bardziej o przedmiocie "Cloud notebook") -___-'

Poza tym w lasach kolo Balamb NIE MA żołnieży :]

Oczekuje sprostowania :twisted:
</OT>
Tifa pisze:Ich liebe Irvine!
A ja nie :roll:
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Van Falen pisze:przydaje się też w FFVIII bo (przynajmniej mi się tak trafiło że w balamb forest walczyłem ze zwykłym żołnierzem a jak go zabiłem to znalazłem "Cloud notebook")
O.o :) jakoś uśmiech sam nasuwa sie na twarz... :>
kwazi pisze:Poza tym w lasach kolo Balamb NIE MA żołnieży :]
no dokładnie... ja jakos żadnego nie spotkałem :) może jakaś bugowa werjsa FF albo jakis fajny wir ;)
Tifa pisze:Mmmmm, Ich liebe Irvine
a właściwie za co? dla mnie jest on neutralny, zwisa mi totalnie :) ma fajny kapelusz
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Tifa

Post autor: Tifa »

kwazi pisze:A ja nie :roll:
No to chyba dobrze, gorzej by było jakbyś też go "liebe", bo niestety Polska to nie jest kraj tolerancji! :P

Gagarin pisze:a właściwie za co? dla mnie jest on neutralny, zwisa mi totalnie :) ma fajny kapelusz
Może i za ten kapelusz, i za piekne, długie włosy i za to że jest przesłodki (ale pojechałam po blondyńsku :D )... Bo tak wszyscy uwielbiają tych głównych bohaterów, to tak dla odmiany! :)
targaroth

Post autor: targaroth »

Tifa pisze:Bo tak wszyscy uwielbiają tych głównych bohaterów, to tak dla odmiany! :)
a ja jestem zakochany w Rinoi tyle że nie tej z gry a z filmików bo w grze jest brzydką anorektyczką a na filmikach jest przepiękna i pzesłodka. Pamiętacie ten moment

Kod: Zaznacz cały

na lekcji tańca na balu po misji w Dollet?? Pięknie wygląda.. i jeszcze jak wpadli na inna parę...prychnęła jak kocica.... ah.. 
Słodka.. ach aż się rozmarzyłem :D
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

targaroth pisze:a ja jestem zakochany w Rinoi
Nie tylko Ty *____*

A ten moment, o którym wspomniałeś... gdy grałem w demo FF8 (mój pierwszy kontakt z jrpgiem) i to zobaczyłem (młody też zresztą byłem) to wymiękłem na miejscu i zakochałem się w grze (a raczej Rinoi) od razu. Demo chyba z 5 razy przechodziłem :D

Aczkoleiwk Rinoa "z gry" jest również fajna :3 Szczególnie podczas ubiegania się o względy Squalla.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Szczerze to ja szalej nadal za Garnet^^

Na poczatkowym FMV albo podczas slubu
wyglada fenomenalnie, szczegolnie w sukience, troche gorzej jest z jej tym zóltym uniformem ale i tak bije na leb Rinoe ;)

Tylko szkoda , ze pozniej wlosy obciela

Ale i tak jest sliczna ^^
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Kimahri pisze:wyglada fenomenalnie, szczegolnie w sukience, troche gorzej jest z jej tym zóltym uniformem ale i tak bije na leb Rinoe
Sa gusta i guściki, Twój akurat jest zuy :twisted: ;] Garnet wyglada jak dziecko, zresztą też nim jest (niby rok młodsza od Rinoy, ale Rinoa na te swoje 17 lat nie wygląda :] ). A będąc w owej sukni w ogóle się nie uśmiecha, tylko ma brzydką kwaśną minę :P
Bambocha

Post autor: Bambocha »

Nie no dobra Garnet niejest zła. Mi się podoła... ładna :grin: . Oczywiście mojej kochanej TIFY nie pobije nikt ale Garnet jest spoko... trochę mnie denerwuje jak się nie słucha (niepamietam czemu ale jest kawałek gry że nie wykonuje poleceń), a że ścięła włosy to nie jest wcale minus - jest jej lepiej. (o boshe mój gust... niejest chyba z nim dobże).
targaroth

Post autor: targaroth »

ale ni można też zapominać o Dagger.. Mimo że mała to twarz bardzo piękna :D nieprawdaż?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Jaco pisze:Nie tylko Ty *____*
i nie Ty :) moze nie tyle, że zabujany ale jedna z najlepszych postaci :) pamietam jak podczas jednej z walk

przyszedl ten jej glupi pies i wskoczyl jej na rękę - kopara mi opadła, albo jej najlepszy limit defensywny &#40;o ile sie nie myle i nie mam sklerozy to limity wypadaly chyba losowo, albo ja przez przypadek go wybrałem&#41; - Squall mi skonał i został jeden silny przeciwnik... jak mu zapodała i zabiła, myślałem, że wejde pod biurko
tak samo zabieganie o Squalla mnie rozbawiało :) dobra jest :)
Garnet - bardzo ładna postać i całkiem sympatyczna - wg mnie lepsza od Tify, bo ona trochę jałowa była - coś a la Cloud, a ja nie lubie takich postaci

aaaa i te cycki Tify wieksze niz głowa... :> zawsze rozpraszały moją uwagę podczas walki :D
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Bambocha pisze:trochę mnie denerwuje jak się nie słucha (niepamietam czemu ale jest kawałek gry że nie wykonuje poleceń
Myhy bo nie mogla mowic ;)
Jaco pisze:Sa gusta i guściki, Twój akurat jest zuy
Sa gusta i gusciki czyli co kto lubi :]
Mimo iz uwielbiam Garnet to nigdy nie jest u mnie w pierwszym skladzie, nie lubie jej w walce, jeszcze ja jakis potwor zabije i mi nie wstanie :( i co? na Quine bede sie patrzyl? ^^
Ostatnio zmieniony pt 28 lip, 2006 13:03 przez Kimahri, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark_Tifa

Post autor: Dark_Tifa »

A mi się podobało jak Rinoa coś chciała od Squall'a i tak fajnie nogą kółka po ziemi kręciła. Zawsze mnie to rozbrajało...
ALien

Post autor: ALien »

TIFA, TIFA i jeszcze raz TIFA. Inne laski mogą się schować :twisted: (oczywiście laski z Finala :D)
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

ALien pisze:TIFA, TIFA i jeszcze raz TIFA. Inne laski mogą się schować :twisted: (oczywiście laski z Finala :D
my wszyscy lubimy wiedzieć dlaczego tak jest a nie inaczej... np. dlaczego lubie ban(an)y... bo: są żółte i smaczne, mają skórkę i wiszą na palmach - taki prosty przykład
Zawsze mnie to rozbrajało...
Ciebie? to powinno jego rozbrajać :] ale faktycznie taki fajny gest :) zwlaszcza jak na tym koncercie z nim rozmawiała :)

Tifa? i najlepsza... :] neeeee ciekawsza jest Garnet/Dagger - ma osobowość i nie nudzi ciągłym miałczeniem: Cloud. Lubie ten jej proces przemiany w taka zwyczajną dziewczynę, jak się uczy mówić po 'ludzku' :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”