FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

chesiu pisze: pewnie tak ale ja nie moge go znaleźć gdzie on może być?
Aktywowałeś świecące kamienie na Thunder Plains? Trzeba było do nich podchodzić i wciskać Square (chyba, dawno to było). W zależności od tego , ile aktywowałeś, tyle quactuarów pojawiać się będzie podczas walk. Quactuary zdarzają się dość często, więc aż dziw, że ich jeszcze nie miałeś.
Ostatnio zmieniony śr 11 sty, 2006 14:34 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
chesiu

Post autor: chesiu »

Oki dzięki :grin:
Daredevil

zanmato

Post autor: Daredevil »

słuchajcie mam problem bo chciałbym na dark valefora puscioc zanmato i nie wiem ile mu zaplacic a w tych znamato lvl na stronie nie wiem o co chodzi pomocy plz!
chesiu

Re: zanmato

Daredevil pisze:słuchajcie mam problem bo chciałbym na dark valefora puscioc zanmato i nie wiem ile mu zaplacic a w tych znamato lvl na stronie nie wiem o co chodzi pomocy plz!
Słuchaj ja niedokońca tez to kumam ale wiem że punkty są za określone akcje i im lepiej żyjesz z Yojimbo tym taniej płacisz za Zanmato. A za jakie akcje ile punktów dostajesz masz wszystko w opisie http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61 . Ale uwierz mi nie warto pokonywać dark aeonów zanmato bo to nie ta sama satysfakcja, ja np. pokonałem tak dark bahamuta i dark ixiona ale nie zapisywałem i później ixiona pokonałem własno ręcznie, a bahamutowi lepiej dam pożyć:P :D albo on mi niech jeszcze da:)
Daredevil

pomocy

mam problem czy ktos moze wie ile trzeba zaplacic yojimbo zeby puscil zanmato na dark valefora???prosze nie usówac tego tematu tylko powiedziec:P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ja zapłaciłem 100 000 gilów, zadziałało.
glamorous vamp
Daredevil

ok postaram sie mu zaplacic tyle:P Dzieki:D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Wszystko zalezy od Twoich układów z tym aeonem. Jak czesto go wzywałeś, nie odsyłałeś, płaciłeś dużo i nie przegrywał oraz jak czesto uzywał Zanmato - to powinien Zanmato zrobic dość tanio. No, ale należy uwzglednić fakt, iz bardzo wiele zalezy od poziomu trudnosci walki.
chesiu

A ja nadal uważam że to jest głupio zabijać dark eaony przez zanmato bo jaki w tym sens? One przecież są po to żeby się z nimi pomęczyć a nie żeby zabić jednym atakiem... I jeśli ktoś czerpie satysfakcje z takiego pokonania bossa albo darka to sorry ale nie widze czym tu można się zachwycać dla mnie jest to śmieszne. Bo np. wiem jak można się cieszyć po pierwszym pokonaniu Ozmy w ff9 lub jak się cieszyłem pokonująć Emeralda w FF7 bez używania KoTR. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

chesiu pisze:A ja nadal uważam że to jest głupio zabijać dark eaony przez zanmato bo jaki w tym sens? One przecież są po to żeby się z nimi pomęczyć a nie żeby zabić jednym atakiem...
O matko. Jeden woli przez godzine sie męczyc, a inny mieć walkę z głowy, bo np. nie chce walki a itemy -_-' I daruj sobie takie gadki w dziale Help, bo nic mu to nie pomaga. Uszanuj to, ze chce to tak zrobić i jeżeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to milcz.

Kolejne pytanie prosimy.
Devastator
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Devastator »

gdzie jest Qactuar?
enough
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Thunder Plains
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

magic urn

Post autor: Myszaq »

W Cavern of the Stolen Fayth jest taki przeciwnik(Magic Urn). Czy można coś z nim zrobić czy tylko wygrać jakieś rzeczy?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Możesz go rozwalić jak każdego stwora. Oczywiście za pomocą Zanmato.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
kocji

Pomocy - apropo Magus Sisters

Post autor: kocji »

Sorki ze pisze w tym dziale ale chcialem napisac w dziale pomocy i nic z tego bo jak chce zalozyc nowy temat to wlacza sie pusta strona. Mam taki problem w Finalu X : nie moge zdobyc Aeona Magus Sisters. Zrobiłem wszystko jak nalezy, tzn zdobylem Flower Sceptor i Blossom Crown ale jak podchodze do tych drzwi za Belgamine w swiatyni to nadal sa chronione i za kazdym razem pisze to samo. Co robie zle a moze czegos nie zrobilem? Moze poszlem tam za pozno? Tzn dopiero po uzyskaniu Air shipa? HELP LUDZISKA!!!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”