No właśnie ja Rinoę
BRONIŁAM, a jednak Ty nie czytasz uważnie. Napisałam "Bolało, co?" - to miał być ironiczny żarcik, widać, że jestem nowa? A Ty widocznie nie znasz się na żartach :D A to, że jestem nowa to nie znaczy, że z "finałowym" tematem jestem nieobeznana. A tak poza tym, tak tu się traktuje nowych?
P.S. Błagam, nie czepiaj się drobnostek takich jak błędy w postach, czy to takie istotne? Sądzę, że chyba ważniejsza jest treść. Powtarzam, że to z pośpiechu parę byków mi się czasem gdzieś postawi, ale czy to powód aby kogoś linczować? Ej, ja nie mam zamiaru się kłócić, tylko pogadać na ukochane "finałkowe" tematy, więc spoko

:D
[ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 22:58 ]
Powyższe słowa były skierowane do
Go Go Yubari, żeby nieporozumień nie było.
[ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 23:08 ]
Lenneth pisze:Radziłabym nie radzić modom i starszym stażem użytkownikom, o czym mają sobie gadać na Forum. Naucz się sama prowadzić grzeczną dyskusję, zanim zaczniesz zadzierać nosa. To tyle. EOT.
Gome, ja Cię wcale nie miałam zamiaru z równowagi wyprowadzać ani dyktować innym o czym mają pisać. Tylko trochę więcej poszanowania dla innych. A to, że ktoś jest dłużej na forum też nie znaczy, że może się panoszyć, czego Tobie droga kolezanko nie sugeruję. I mimo tego co napisałaś, wcale nie zadzieram nosa po prostu nie lubię jak ktoś nie czyta dokładnie tego co piszę a potem się błędnie na dany temat wypowiada, to wszystko. Nie chcę się kłócić, jak napisała Sephiria Peace, Love, Whatever :D , o.k?