Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
- neo rpgomaniak
- Kupo!
Mój ulubiony boHater to mój Vacuś z FFXI :D :D :D
Ale nie licząc tego to Cloud, Sefcio, Vincent i Cid z FFVII są dla mnie super.
Za postaciami z ósemki nie przepadam z wyjątkiem Zella który jest extra, w FFIX najbardziej mi się Kuja podobał. W FFX z kolei Auron fajny był, taki poważny i cichy, prawie jak ja
Moderator:/T/ A dla czego podobają ci sie Cloud,Sefcio,Vincent i Cid - jakieś małe uzasadnienie,jest premiowane demem gry FF XII
Ale nie licząc tego to Cloud, Sefcio, Vincent i Cid z FFVII są dla mnie super.
Za postaciami z ósemki nie przepadam z wyjątkiem Zella który jest extra, w FFIX najbardziej mi się Kuja podobał. W FFX z kolei Auron fajny był, taki poważny i cichy, prawie jak ja

Moderator:/T/ A dla czego podobają ci sie Cloud,Sefcio,Vincent i Cid - jakieś małe uzasadnienie,jest premiowane demem gry FF XII
Ostatnio zmieniony sob 25 mar, 2006 09:38 przez vacek, łącznie zmieniany 2 razy.
Black Mage
Squal pisze:Vincent Valentine z FF7, ponieważ jest wampirem

Trumna i czerwone oczy to nie wszystko.

A wiedz że w szkole średniej mówili,że wyglądam jak ksiądz i sie na niego nadaje ( ROTFL ateista na księdza ).squcloud pisze:Kto Cie tam wie? moze jesteś księdzem
Za cholere nie moge skojarzyc,co ma podobnego do Jacksona,bo do Chucka to wiadomosqucloud pisze:to ostatnio polubiłem Irvine. Przypomina mi połączenie strażnika teksasu z Michaelem Jacksonem

FF XII W trakcie katowania
1) Obaj są równie... hm... atrakcyjni wizualnie.TomajS pisze:Za cholere nie moge skojarzyc,co ma podobnego do Jacksona,bo do Chucka to wiadomo
2) W niektórych teledyskach Jackson wygląda jakoś podobnie do Irvine'a... w "You Are Not Alone" miał chyba długie włosy związane w kucyk. I też był wymoczkowaty. :]
3) Whatever.
Najgorsze jest jednak to, że Irvy, którego nigdy nie mogłam ścierpieć, ostatnio zaczął mi się nawet podobać. Wszystko przez Xenosagę i wiadomo-którego-pseudo-kowboja. >_<
- neo rpgomaniak
- Kupo!
Hmm..niech ci będziesqucloud pisze: Jak to co, jest taki jakby to wyrazić hmm stworze nowe słowo, jest show'owaty

Dla mnie są tak atrakcyjni jak....Renara BegerLenneth pisze:Obaj są równie... hm... atrakcyjni wizualnie

No to jest argumentacja:DLenneth pisze:3) Whatever.

FF XII W trakcie katowania
Pod wzgledem wizualnym, i charakteru (dopoki nie odwalilo mu) wygrwa Sephiroth, a w caloksztalcie Vincent Valentine... Squall i Vivi mieli potencjal ale niestety odpadli w przedbiegach :]
P.S. Jesli moge dodac z Filmu Advent Children (bo w grze mnie tak nie poruszyli) to glosuje na Reno i Rude- uwielbiam smieszne akcje w trakcie napiecia^^
P.S. Jesli moge dodac z Filmu Advent Children (bo w grze mnie tak nie poruszyli) to glosuje na Reno i Rude- uwielbiam smieszne akcje w trakcie napiecia^^