FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Dante19

Post autor: Dante19 »

Ma problem ze zdobicie Sun Crest.Wiem że powienien być w miejscu w którym walczyliśmy z Yunaleska ale gdy tak wracam pojawia sie dark Aeon Behamut z którym nie mam szans...:(. Jest jakis inny sposób by dostac Sun Crest??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nie. Musisz napakować druzynę i pokonać DB. Albo mozesz zacząc grać od nowa...lub darować sobie Sun Crest.
Gość

Post autor: Gość »

nie wiem jak ją pokonałem to nic tam nie było...:/
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jest skrzynia. Jak jej nie ma to trzeba tymi schodkami z tyłu przejść kilka razy. Choć mi tam zawsze się od razu pojawiała....
Dante19

gdzie można kupić lub znaleźć broń z właściwością No Encounter?
Jest taki monster jak Abadon ?? jak tak to gdize??
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

Tobie naprawdę zależy na BANie – co pisze regulamin o wyszukiwaniu ?
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Ale ja jestem ciemny i nie umiem w tym wyszukiwać...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gość pisze:Ale ja jestem ciemny i nie umiem w tym wyszukiwać...
To się naucz, bo my jesteśmy zbyt leniwi, zeby takie banały ludziom na talerzu podawać.

Jako, że jednak ciemnym ludziom trzeba pokazywac światło:
http://www.k-ff.com/phpbb2/search.php?mode=results

Wpisz No Encounter u góry.
Forum: -> wybierz "HELP"
Pokaż wyniki jako -> posty
Przeszukaj ostatnie -> Przeszukaj tylko tekst wiadomości
Sortuj według -> rosnąco (czas wysłania)

Od razu zobaczysz odpowiedź.
Zell

Post autor: Zell »

Mam prośbe łapie potwory z Gazet ale pojawiają sie zamiast tych właściwych pojawiają się potwory z zanarkand albo z sunken cave.Doradżcie mi w którym miejscu ich szukać,albo podajcie mi liste potworów.
TheDeathOne

Post autor: TheDeathOne »

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak ominąć Dark Valefora i czy można bo nie wziąłem skarbu z Cloister of Trials a zbieram na Calestial weapon dla Yuny i wszystkie aeony. a na razie jestem zacienki na valefora. POMOCY!!!!!!!!!
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

musisz go pokonac,nie ma innego wyjscia
Dante19

Ma problem w pokonaniu Dark Behamuta czy jest możliwość wykończenia go za pomocą ataku Zanamato? jeżeli tak to jakie jest prawdopodobieństwo?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Sprawdź zakładke "Zanmato" w sekcji poświęconej FFX.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ostatnio włączyłem ffx i nasunęły mi się pewne pytania:

1. Gdzie jest Sunken Cave?
2. Na czym polega wyjątkowość aurochs reels? Ja zrobiłem ten auroch shot i skosił raptem 99999 hp dla każdego -_-
3. Gdzie są bomby, znaczy sie w jakich lokacjach... Mam dziesięć zwykłych bomb i dziesięć purobosów... reszty jakoś znaleźć nie moge :evil: To samo z innymi...

Na Krypcie warto by było dać poszerzenie MA i napisać gdzie np. są bomby, iron gianty, i inne takie, bo dziwaczne nazwy potworów nic nie mówią graczowi...Aha, właśnie, gdzie są iron gianty? (mam tych z thunder plainsów i z sina ale jeszcze mi brakuje).
glamorous vamp
putragenio

Post autor: putragenio »

witam, mecze sie teraz ze zdobyciem celestical weapons i nie moge jej zdobyc dla aurona, w porodniku pisze "Musisz odblokować 10 potworów z kategorii Species Conquest lub Area Conquest. Może to być w dowolnej proporcji, np. 4 potwory z Species Conquest i 6 z Area Conquest." no i nic, mysle ze juz dobylem ale nic nie dostaje, gdzie mozna wogole "odebrac" ta nagrode?? no i jak zobaczyc zlapane potwory poza calm lands?? z gory dzieki i prosze o szybka odpowiedz
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”