FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
To się naucz, bo my jesteśmy zbyt leniwi, zeby takie banały ludziom na talerzu podawać.Gość pisze:Ale ja jestem ciemny i nie umiem w tym wyszukiwać...
Jako, że jednak ciemnym ludziom trzeba pokazywac światło:
http://www.k-ff.com/phpbb2/search.php?mode=results
Wpisz No Encounter u góry.
Forum:

Pokaż wyniki jako

Przeszukaj ostatnie

Sortuj według

Od razu zobaczysz odpowiedź.
ostatnio włączyłem ffx i nasunęły mi się pewne pytania:
1. Gdzie jest Sunken Cave?
2. Na czym polega wyjątkowość aurochs reels? Ja zrobiłem ten auroch shot i skosił raptem 99999 hp dla każdego -_-
3. Gdzie są bomby, znaczy sie w jakich lokacjach... Mam dziesięć zwykłych bomb i dziesięć purobosów... reszty jakoś znaleźć nie moge
To samo z innymi...
Na Krypcie warto by było dać poszerzenie MA i napisać gdzie np. są bomby, iron gianty, i inne takie, bo dziwaczne nazwy potworów nic nie mówią graczowi...Aha, właśnie, gdzie są iron gianty? (mam tych z thunder plainsów i z sina ale jeszcze mi brakuje).
1. Gdzie jest Sunken Cave?
2. Na czym polega wyjątkowość aurochs reels? Ja zrobiłem ten auroch shot i skosił raptem 99999 hp dla każdego -_-
3. Gdzie są bomby, znaczy sie w jakich lokacjach... Mam dziesięć zwykłych bomb i dziesięć purobosów... reszty jakoś znaleźć nie moge

Na Krypcie warto by było dać poszerzenie MA i napisać gdzie np. są bomby, iron gianty, i inne takie, bo dziwaczne nazwy potworów nic nie mówią graczowi...Aha, właśnie, gdzie są iron gianty? (mam tych z thunder plainsów i z sina ale jeszcze mi brakuje).
glamorous vamp
witam, mecze sie teraz ze zdobyciem celestical weapons i nie moge jej zdobyc dla aurona, w porodniku pisze "Musisz odblokować 10 potworów z kategorii Species Conquest lub Area Conquest. Może to być w dowolnej proporcji, np. 4 potwory z Species Conquest i 6 z Area Conquest." no i nic, mysle ze juz dobylem ale nic nie dostaje, gdzie mozna wogole "odebrac" ta nagrode?? no i jak zobaczyc zlapane potwory poza calm lands?? z gory dzieki i prosze o szybka odpowiedz