Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

Skrypty... si, ale pod warunkiem że ftp fizyczny na którym lezy owa strona np. twój komputer albo masz realne pełne prawa do zapisu przestrzeni relatywnej, a jak nie to pozostaje php i bazy dnych - innymi słowy, pewnie to i to odpada... może zobacz na free for web [free4web - pisze z pamięci]
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Próbował ktoś zgrywać savy z memorki (PS2) na pendrivea? Czy konsola w ogóle go widzi? Zastanawiam się czy jest możliwość zgrania savów z memorki na hdd w ten sposób.... i ich bezpieczne tam przechowywanie.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Jaco pisze:Próbował ktoś zgrywać savy z memorki (PS2) na pendrivea? Czy konsola w ogóle go widzi? Zastanawiam się czy jest możliwość zgrania savów z memorki na hdd w ten sposób.... i ich bezpieczne tam przechowywanie.
specjalnie dla ciebie Jaco sprobowalem :). wlozylem Pendriwea i zaswiecilo sie swiatelko. ale nie wykrylo sprzetu. jak wlaczylem Memorke i wziolem opcje Copy. tam byl wybor memorek ale Pendrieva nie bylo. tak wiec wydaje mi sie ze sie nie da
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Kimahri pisze:specjalnie dla ciebie Jaco sprobowalem
thx ;)
Kimahri pisze:wlozylem Pendriwea i zaswiecilo sie swiatelko. ale nie wykrylo sprzetu. jak wlaczylem Memorke i wziolem opcje Copy. tam byl wybor memorek ale Pendrieva nie bylo. tak wiec wydaje mi sie ze sie nie da
Szkoda.... może istnieją inne sposoby :/
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Jaco pisze:Szkoda.... może istnieją inne sposoby n
no moze ale ja nic niewiem o tym .ale fajnie by bylo jak by byly :)
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Nie ma ktoś przypadkiem jakiejś prezentacji (najlepiej w PowerPoint) silnika na zbycie? ^^ Chodzi o budowę, rodzaje, działanie :D Potrzebne na technikę, a takie rzeczy niszczą... _^_
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

a chce ktos za mnie zrobic prezentacje o perłach na chemie ???

....tez sobie musiałam temat wybrać...chciałam subtelny i kobiecy to mam .... :lol:

Mogłam wziąc jakąś pyralgine, czy majonez XD
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Zna sie ktoś na pamięci RAM ? bo ja sie kompletnie się nie rozeznaje na tym co znajduje się w środku kompa, google nie potrafią mi odpowiedziec na te pytania, a mam zamiar dokupić troche RAMu.
1)Po pierwsze czy DDR400 to to samo co DDRAM 400Mhz
2)Czy jak kupie RAM który pracuje z magistralą 400MHz (lub niżej) to czy jak nawet kupie 533 która równiez pracuje z niższymi, a mam 333 to bedzie dzialac ?
3)Czy pc2700 to zawsze 333MHz ?
4)Czy ma znaczenie położenie dziurki w ząbkach na dole, czy poprostu można włożyc RAM obracając o 180 stopni i bedzie dobrze ?
Obrazek Obrazek
Z góry dziękuje :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

no to ja tez z malym pytaniem..eee

wzielo mnie na gierki z NESa;) w koncu milo powspominac dziecinstwo ^^
pogrywam sobie teraz w Dizzy-Fantastic Adventures...ale jak wiaodmo na nesa bylo mnostwo innych dobrych i fajnych gier;) ..a mi jak zwykle pamiec zawodzi :/

wiec mam pytanie,moze akurat ktos bedzie kojarzyl :) jak nazywala sie taka platformowka z pingwinem? ^^" oraz taka strzelanka do kaczek XD

z gory thx :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Jeżeli chodzi o strzelanke do Kaczyńskich - Duck Hunt
Co do pingwina - Yume Penguin Monogatari ? <== pewien nie jestem ;)
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

hej Garnet! zagraj w The Guardian Legend - najlepsza gra na NESa (wiem, powtarzam sie ;-) )
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Guardian Legend jest dobra, ale czy najlepsza to się będę kłócić - chociażby Batman Returns jest lepsze, Zen the Intergalactic Ninja też świetnie daje TGL radę, o Bucky'm O'Hare nie wspominając (o natchnęło mnie - już wiem, skąd wzieli do XII pomysł na Fran - S-E wzorował się na Jenny :>)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

ja wiem, czy Batman Returns jest takie znowu dobre... so o wiele lepsze chodzone mordobicia, na Mighty Final Fight, Double dragon II, czy Battle Toadsy. z wymienionych prze Ciebie najlepszy jest Bucky, ale dla mnie i tak TGL jes najlepsza :wink:

a propo chodzonych mordobic - jak moglem zapomniec o kapitalnym River City Ransom!
Ostatnio zmieniony wt 28 mar, 2006 20:16 przez Sogetsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

http://allegro.pl/show_item.php?item=95097290

Jakby ktoś był zainteresowany :) Oblivion wyszedł to i nowa karta graficzna by mi się przydała, a skąd tu wytrzasnę kartę jak pieniędzy ni ma? ^^ A konsolka i tak na półce od ponad roku zalega :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

kwazi pisze:Jeżeli chodzi o strzelanke do Kaczyńskich - Duck Hunt
Co do pingwina - Yume Penguin Monogatari ? <== pewien nie jestem ;)
THX!!! :***
przed chwilą sobie sciagnelam :)

to jesli moge..jeszcze jedno pytanie;P strzelanka do kowboji pojawiajacych sie w oknie saloonu? jaki jej tytul?^^

moja siostra jak zobaczyla te kaczki to padla :lol: ech to byly czasy^^
jeszcze w Lemingi musze sie zaopatrzyc:)
hej Garnet! zagraj w The Guardian Legend - najlepsza gra na NESa (wiem, powtarzam sie ;-) )
ok^^ zaopatrze sie w to zaraz:)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”