FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

jest to Megalixir, tylko, ze zle przetlumaczony (w japonskiej wersji jest to cos w stylu 'rastoerikusiru' czy cos :roll: )
KaRaKaN69

wutai

Post autor: KaRaKaN69 »

ktorko na temat niemoge przestawic dzwigni w wutai tam gdzie powiniem dostac materie
help??
KaRaKaN69

kilmindaro pisze:Ustaw się do niej bokiem.
hahahahhaha JESTES BOGIEM!!!!!
a ja pewnie z nerwow (z innego powodu) bym teraz do tego niedoszedl:P
danke pikne pozrdo 600
neli

Post autor: neli »

mam nietypowy problem otoz chce po raz kolejny zaczac w ff7 ale mam pytanko na temat randki w gold saucer otoz co sie stanie gdy doprowadze do sytuacji gdy minimum 2 osoby beda mialy tyle samo ponktow randkowych(wiem jak doprowadzic do remisu po 83 pkt miedzy aeris i tifa)ale co wtety ktora przyjdzie a moze bedzie losowo i odbede randke z dwiema(oczywiscie raz z jedna load i potem z droga)bardzo bym prosil o szybka odpowiedz poniewaz chce juz grac a nie moge bo mam tego rodzaju problem
neli

Post autor: neli »

teraz sprawdzam czy da sie doprowadzic do remisu po miedzy wszystkimi 4 osobami ale wtedy to z kim ja pojde
aserath

VINCENT , ff vii

Post autor: aserath »

witam, nie wiem czy jestem w dobrym dziale i czy przez przypadek moje pytanie nie bedzie cytatem do poprzedniego ale prosze o wyrozumialosc jako osoby zalogowanej przed sekunda. wiem ze ten temat pewnie byl juz nie raz ale mam wielki problem z przylaczeniem vincenta do druzyny. w opisie przejscia jest ze trzeba odejsc i niby wtedy on ma zaczepic reszte. problem w tym ze gdy zaczynam rozmowe nie moge jej zakonczyc w trakcie i odejsc. gram w wersji na pc. nie ma opcji ze wylaczam text i sobie ide. jak juz zaczynam gadac to koncze dopiero jak vincent ponownie kladzie sie do trumny - probowalam zmieniac dialogi i tez nic. wielkie dzieki za jakies podpowiedzi.[shadow=red][/shadow]
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Vincent kładzie się do trumny, bo tak być musi, fabuła przewiduje. Wyjdź z komnaty dopiero wtedy, kiedy skończysz rozmowę. Kiedy ruszysz w stronę schodów, Vincent zmieni zdanie i przyjdzie za tobą.
aserath

wlasnie klopot w tym ze wszystko co zyskuje po zakonczeniu rozmowy to wielkie nic. ewentualnie zaczynam rozmowe drugi raz ale to konczy sie textem :let me sleep, spod wieka i tyle. wedlug ciebie po pirwszej rozmowie powinien isc za mna a nic takiego sie nie dzieje dlatego nie wiem o co chodzi.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

A wyszłaś z pokoju po rozmowie, kiedy Vincent z powrotem zamknął się w trumnie?
aserath

tak wyszlam nawet w oba kierunki raz spowrotem do mansion a raz do sephirotha
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Dobrze, zróbmy to prościej - wyślij mi swojego save'a na Sephiria@poczta.onet.pl, a ci przejde ten feralny moment.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
aserath

dobra po prostu sprobuje jutro jeszcze raz bo chwilowo musze konczyc poniewaz inaczej do pracy nie wstane. jakkolwiek wielkie dzieki za podpowiedzi i jakikolwiek odzew. mam nadzieje ze uda mi sie pojawiac tu czesciej bo choc krypte odwiedzam od dawna to forum po raz pierwszy. pozdrawiam i mowie dobranoc na dzis
KaRaKaN69

to proste jak zaczniesz znim gadac za pierwszym razem wybierz drugi odpowiedz i za drugim razem takze druga odpowiedz i dopiero udaj sie do sephirotha poczym jak bedziesz wracal to vincent wybiegnie i wtedy bedziesz mogl go przylaczyc

ja mam natomiast troche inny problem (chodzi o chocobo) poniewaz:
niemoge wychodowac sobie mountain badz river chocobo
mam wounderfuul z okolic great glacier i great z okolic rocket town pierwszy ma klase S drugi klase A mam takze carob nut zaczynamy zaloty i lipa wychodzi mi zawsze (czyli juz jakies 100 razy) :oops: zwykly zolty chocobo
ma ktos pomysl jakis?? badz wie co robie zle?? jestem chetny do wspolpracy :570:
aserath

dobra nie jest zle vincent w druzynie. za to zadam chyba kolejne z idiotycznych pytan, jak dojsc do rocket town? bo nad nibelheim gory a pozniej...hmm obeszlam wszystko ale przy corel nie ma przejscia a nad corel tez nie. zrobilam kilometrowke przez cosmo, gongage i gs area i prawde mowiac chyba sie zgubilam wiec wrocilam do nibelheim i wpadlam na to ze was zapytam - po 1,5h lazikowaniu. przynajmniej pare poziomow przeszlam tak sie tułając:-)
KaRaKaN69

jak jestes w nibelheim to wyjdz wyjsciem na polnocy ( to chyba to na gorze) i wyjdziesz na mape swiata pozniej do jaskin i lecisz przed siebie

P.S. kobieto pisz ze ktos ci pomogl itd zeby wiadomo bylo to tak na marginesie :573:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”