FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Kto to wymyślił te łapanie!!
A wiecie co jest najlepsze ze poknałem prawie wszystkie Dark Aeony opócz Yoijmbo bo on zawsze robi na początku Wakizashi i wszystkich zabija! Szkoda czasu na ich zabijanie bo z moimi statystykami raczej nikogo nie zabije z Dark Aeonów! Zawsze robiłem Yoijmbo Zanmato ale ile kasy musiałem zbierac to wam sie w głowach nie miesci! za kazdy atak ten wola sobie x2! Czyli dałem mu 34mln! to teraz musze mu dac 68mln! Ale jest jeszcze jeden problem z tym atakiem Yojimbo!! Kiedy idziemy zaatakować np: dark aeona! "Zanmato" i damu mu kase 4mln i go zabije i nie spodoba nam sie dany przedmiot to resetujemy grę i to jest błąd poniewaz że po resecie i tak bedziemy musieli za atak Zanmato zapłacić DWA RAZY WIĘCEJ! Dlatego ja robiłem zapasową kopię gry!

- Go Go Yubari
- Ifrit
To spraw sobie broń z "First strike"Ishias pisze:opócz Yoijmbo bo on zawsze robi na początku Wakizashi i wszystkich zabija!

Miesci, mieści, bo każdy zbierać musiał. Ale wystarczy Mimiców z 20 zabić (50.000 Gil daje), zeby mieć kasę.Ishias pisze:Zawsze robiłem Yoijmbo Zanmato ale ile kasy musiałem zbierac to wam sie w głowach nie miesci
2x więcej? Nigdy tak nie miałam. To, ile kasy Yojimbo weźmie za Zanmato zalezy m.in. od tego jak czesto go przyzywasz, ile mu płacisz z całej sumy jaka posiadasz i ile razy użył Zanmato.
PS: Nie musisz uzywac tylu wykrzykników -_-'
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ishias. To, ze tyle musisz mu płacić to TYLKO i wyłącznie Twoja wina. Poczytaj sobie temat: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61 I następnym razem zanim o coś spytasz, sprawdź czy nie ma tego na stronie Krypty. My nie piszemy, bo się nudzimy. My piszemy, żeby tacy jak Ty z tego korzystali.
No ja to wiem że z nudów nie piszecie! Zauważyłem tez inny sposób na DARK MATTER jak go szybko zdobyc! Na Battle Arena walcząc z Chimerą na pare walk dostajesz 2-3 DARK MATTER! Chimera ma tylko 100000-130000 energi dwa ciosy po 99999 i po niej! I tak wiec sie wzbogacamy o pare sztuk! Zawsze to niż nic 

- Go Go Yubari
- Ifrit
Aż wstyd prosić:( o pomoc w przejściu FFX prosi prosty gracz
Cześć, potrzebuje pomocy, może jestem żałosny ale poprostu chce tą grę przejść, więc zwracam się do was o pomoc. Sprawa jest tego typu,że zatrymałem się na walce z Sin'em przed Sea of Sorrow(bodajże przez ostatnią walką z Seymour'em). Czytając inne wypowiedzi zauważyłem że jestem marnym graczem. Mam nieduzo ponad 5000 energi Auron'em. Nie wiem czego zapomniałem ale nie moge zdobyć Animy. Chciałbym was prosic abyście napisali mi od czego mam zacząć, czego potrzebuje, aby sprawnie szło mi przechodzenie dalszej części gry.
Za pomoc i wyrozumiałość serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam

Za pomoc i wyrozumiałość serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
Tak masz racje nie miesci sie nam,gramy w tą gre dopiero od 4 dni i jesteśmy zieloni w tym temacie. No istny LOLIshias pisze:ale ile kasy musiałem zbierac to wam sie w głowach nie miesci!

Domysalm sie jak go traktowałeśIshias pisze:Ja go przyzwyam do walki z dark aeonami! ostatnio dałem mu za atak 40mln

Hmm...Ameryki nie odkryłes,ba nic nie odkryłeś,podałem jeszcze szybszy i łatwiejszy sposób na DMIshias pisze:No ja to wiem że z nudów nie piszecie! Zauważyłem tez inny sposób na DARK MATTER jak go szybko zdobyc! Na Battle Arena walcząc z Chimerą na pare walk dostajesz 2-3 DARK MATTER! Chimera ma tylko 100000-130000 energi dwa ciosy po 99999 i po niej! I tak wiec sie wzbogacamy o pare sztuk! Zawsze to niż nic

NA PRZYSZŁOSC CZYTAJ CO JEST W PORADNIKACH NA STRONIE

Skuba
Najpierw rozejrzyj się na stronie i poczytaj co piszą poradniki.
Do końca gry dużo ci nie zostało ( to chyba nie spojler )
Ostatnia walak jest "na twoje mozliwosći".Takim Auronem powinieneś dać rade.
Zdobycie Animy jest opisane ( poszukaj to nie boli )
Jesli będziesz chciał przejśc gre od nowa,to poczytaj troszke FAQ i reszte opisów technicznych.
W chwili obecnej,pokręc sie to Sinie i podpakój posatcie a dasz napewno rade.
Ostatnio zmieniony wt 23 sie, 2005 12:05 przez TomajS, łącznie zmieniany 1 raz.
FF XII W trakcie katowania
O właśnie oto mi chodziło moi drodzy! Chciałem też tak żeby mi napisali gdzie potworki wystepuja z danej grupy! Juz Dragon wiem gdzie występują, grupe Bird tez mam tylko te dwie!! A móglbym was poprosic o dokładną liste stworków gdzie wystepuja i z jakiej grupy!! Prosze was o napisanie mi e-maila z tymi stworkami lub napisanie tego na stronie!! Bardzo was oto prosze bo mi to zajmuje dużo czasu! Byłbym bardzo wdzięczny!! Pozdro!
- Go Go Yubari
- Ifrit
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29 tutaj masz WSZYSTKO. Drugi raz Ci tego linka podaję. Za trzecim razem się wpienię.
Ale mi chodzi oto!! Vouivre (Mi'ihen Highroad), Lamashtu (Mushroom Rock Road), Kusariqqu (Thunder Plains), Mushussu (Sanubia Desert), Nidhogg (Cavern of the Stolen Fayth / Mt. Gagazet) to są grupy Dragon! A ja chce zebyscie mi rozpisali wszystkie grupy tak jak jest to z grupą Dragon!
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 00:13 ]
Jakos szukałem i nie pisze gdzie je złapać pisze tylko ze mam z łapac potworki z danej grupy! ALE MI SIE ROZCHODZI OTO ŻE JA CHCE WIEDZIEC GDZIE ONE WYSTĘPUJĄ!! To dacie mi tą rozpiske?? Taką jak napisałem o grupie dragon! I chce miec o grupie bird gdzie wystepują te potworki! Wy mnie chyba nie rozumiecie
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 00:13 ]
Jakos szukałem i nie pisze gdzie je złapać pisze tylko ze mam z łapac potworki z danej grupy! ALE MI SIE ROZCHODZI OTO ŻE JA CHCE WIEDZIEC GDZIE ONE WYSTĘPUJĄ!! To dacie mi tą rozpiske?? Taką jak napisałem o grupie dragon! I chce miec o grupie bird gdzie wystepują te potworki! Wy mnie chyba nie rozumiecie
- Go Go Yubari
- Ifrit
Chcesz listę gdzie znaleźć dokładnie każde gówniane stworzenie w Spirze? Sorry, ale wątpię, zeby komukolwiek chciało się to pisać. OWA i tak już świętym jest.
Wszystko co niezbedne masz na stronie Krypty, a jak chcesz coś takiego to poszukaj na http://www.google.com .
Wszystko co niezbedne masz na stronie Krypty, a jak chcesz coś takiego to poszukaj na http://www.google.com .

Ostatnio zmieniony śr 24 sie, 2005 09:13 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.