Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Po co ci trenowanie Yuny? Wykorzystujesz Quick Hity Wakką i Tidusem, a Rikku na ruch przed Nemesisem zamieniasz na Yunę, przyzywasz w tej samej kolejce i Armageddon/Ultra Spark masz z głowy
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Hmm w sumie tak też można... ale wcześniej czy później Yunę i tak trzeba podpakować...
kleinTOD

Post autor: kleinTOD »

A nie lepiej rzucić sobie Auto-life niż babrać się w zabawy stylu "Aeonie, idź a my będziemy cię osłaniać"? ;) :573:
Gildor Laavel

Tak ale ile razy można sobie to auto-life zapodawać?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

teoretycznie w nieskończność - Three Stars robi swoje :wink:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Gildor Laavel

Oj mój błąd... to nie miało być pytanie tylko stwierdzenie... Chodziło mi o to że rzucając a-l tracimy czas i przez to walka może się toczyć jeszcze dłuuugo... Lepiej jest zapodać zamiast tego aeona jako mięcho armatnie.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

czy ja wiem,ja nie wzywalem Aeonow tylko wlasnie rzucalem Auto-Life i jakos go rozwalilem w 15 minut.trzeb sprobowac zanim sie wysnuje sady ;)
kleinTOD

Gildor Laavel pisze:Chodziło mi o to że rzucając a-l tracimy czas i przez to walka może się toczyć jeszcze dłuuugo... Lepiej jest zapodać zamiast tego aeona jako mięcho armatnie.
Tak samo zapytam ile można Aeony przyzywać? 7 razy i koniec...
A przy postaciach z 255 speed i Auto-Haste+ Onion Knight i Turbo-Etherów pokaźna kolekcja to Auto-Life bardziej się opłaca!

A co do marnowania czasu to Aeony zamiast marnować czas w grze to marnują nasz czas rzeczywisty (nawet na short)

A najważniejsze jeśli nie używasz powszechnie Yuny to switchowanie na nią też jest średnio praktyczne...

To tyle.... :mrgreen:
kleinTOD

Onion Knighta ma Lulu.
Wakka i Tidus nie mieli tyle szczęścia więc to oni pożywiają się etherami a Osmose działa tylko raz na walkę, bynajmniej u mnie wygląda to tak:
Jumbo Flan zbiera z Osmosa i kradnę mu 999MP a on nie dość, że dalej spelluje, to jeszcze MP wysysam z niego po 0....
Z czego wniosek, że przeciwnicy mają swoje wersje spelli, które nic nie kosztują ;)
Shimon
Cactuar
Cactuar

a po co Ty Osmosujesz Jumbo Flana,masz z nim problemy czy co??
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Możliwe ^^ Ja miałem... w sumie nie jest on ciężki ale można go wziąć pod uwagę.. złapać go na MA było dla mnie trudne..... postacie które zabierały śmieszne ilości hp i w dodatku JF cały czas się leczył.. jakoś mi się udało go pokonać (nie ma Zombieproof cwaniaczek :) ) White Wind go nie leczył.. i problem był tylko w tym żeby go zabić bronią a nie jego własnym White Windem.. ale o dziwo udało się za pierwszym razem :)
Gamertag: Szalony Szkot
Shimon
Cactuar
Cactuar

hmm...a czemu nie probowales rozwalic go Anima??14xPain i po nim ;)
Shimon
Cactuar
Cactuar

jak to zlapac,przeciez Jumbo juz jest na MA ;)
leo

Post autor: leo »

Shimon pisze:a czemu nie probowales rozwalic go Anima??14xPain i po nim
Trochę to niesportowe, nie? ;) Ale oczywiście też tak robiłem, jak miałem Yunę i Lu z niskimi Mag. Ręczne (czytaj magiczne) ciukanie tego gluta zajęło mi z pół godziny ;P
A Animą pięć minut.
Gildor Laavel

Nie wiem ja tam miałem z dark flanem zerowe problemy... a co do jumbo flana na MA to uważam gada za najbardziej upierdliwego stwora w FFX...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”