FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Poczytaj to... UWAGA!!! Masa spoilerów w środku :D .
A i owszem - zdarzyło się i to parę razy, ale jakoś szczególnie się nad tym nie zastanawiałem.Volgius pisze:Udało mi się zajść bossa od tyłu, a konkretnie to Jenove BIRTH Shocked zdażyło się to jush komuś n n n Sry że, troche nie na temat, ale niewiedziałem gdzie o tym napisać
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Masz założony Curse Ring :D Albo ktoś w Ciebie rzucił Death Sentence... 
Zdejmij Curse Ring lub w czasie walki rzuć na siebie Death Force (Enemy Skill) i po problemie

Zdejmij Curse Ring lub w czasie walki rzuć na siebie Death Force (Enemy Skill) i po problemie

Ostatnio zmieniony pt 17 lut, 2006 16:13 przez kwazi, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=5 - a tutaj jest sposób na ochronę przed śmiercią- szukaj enemy skill "Death Force"kwazi pisze:Masz założony Curse Ring n Albo ktoś w Ciebie rzucił Deadth Sentence... n
er....wiem,ze to umbrella ^^"" ale takie to...dziwne....blahblahblah po angielsku i nagle TRACH the parasol ^^ jakos mi sie w oczy rzucilo...kwazi pisze:Ten "Parasol" to Umbrella - najsilniejsza pod względem ataku broń Aeris ale bez slotów... To tak gwoli wyjaśnienia jakby się ktoś zastanawiał, dlaczego wygrał Umbrelle a nie Parasol ^__^'.
W języku angielskim też mamy słowo 'parasol' i oznacza on, w odróżnieniu od 'umbrella' parasol ochraniający przed słońcem.
Co do tej skrzynki... Minęło wiele nocy zanim ustąpiłem w swoich poszukiwaniach, niestety bezowocnych
Może to kolejny pokaz japońskiego humoru, tak jak w przypadku ostatniej części questu Obel Lake w ff8.
Co do tej skrzynki... Minęło wiele nocy zanim ustąpiłem w swoich poszukiwaniach, niestety bezowocnych