Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Boni pisze:W ff9 animacje summonów są króciutkie :] Ale i tak madeen i odin tylko są uzyteczni
E tam - nie są takie krótkie... krótkie to są (a raczej ich w ogóle nie ma) kiedy się wyłączy, a tak to może być... Jak lecą całe to są silniejsze... A Eiko chyba ma jakiś czar i może przez to wydłużyć ten filmiczek summon'a i jest jeszcze silniejszy... coś tam było...
Boni pisze:A co do Vincenta- mi się wydaje że o nim stosunkowo mało się wie, mało tak samo jak o Yuffie. Niby wiemy że bym tam siam, Luci i inne takie ale dla mnie to i tak za mało. A sam jakoś za szeroko się nie udziela. Może jest skromny, a co za tym idzie jest może jakimś ascetą psychicznym. E, whatever
;]
No i właśnie dlatego robią FF:DC, zebyśmy się więcej dowiedzieli o jego przeszłości... :D Cool...A co do Quiny - mi tam się wydawało zawsze, ze to kobieta... No tak kucharzy i ma taki ładny fartuszek... nie sądzę, żeby była hermafrodytą czy też transwestytą... :/
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
hyniowy dziadek

Post autor: hyniowy dziadek »

Kermi pisze:A Eiko chyba ma jakiś czar i może przez to wydłużyć ten filmiczek summon'a i jest jeszcze silniejszy...
Nie jakiś czar, tylko umiejetność Boost (tak jak Garnet)...

Zagłosowałem na Zidane...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kermi pisze:No i właśnie dlatego robią FF:DC, zebyśmy się więcej dowiedzieli o jego przeszłości
Nie.. robią to dla kasy, bo przy okazji AC zainteresowanie FF7 wzrośnie. Jeśli gra okaże się dobra, a my rzeczywiście dowiemy się czegoś więcej o Vincencie, to można się tylko cieszyć..
Vincent jest w FF7 postacią dodatkową -mozna było go przecież ominąć i gra toczyłaby się dalej - moze dlatego Square potraktowało go trochę po macoszemu.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Ivy pisze:mozna było go przecież ominąć i gra toczyłaby się dalej
Prawda, ale dzięki temu że do drużyny dołączy poznajemy jego przeszłość (mało bo mało, ale zawsze coś) to gra nabiera jaśniejszych kolorów i staje się ciekawsza :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Izrail pisze:Prawda, ale dzięki temu że do drużyny dołączy poznajemy jego przeszłość (mało bo mało, ale zawsze coś) to gra nabiera jaśniejszych kolorów i staje się ciekawsza :]
A zresztą jak można ominąć Vincenta? Przecież to jedna z najlepszych postaci : ma historię, jest poważny, przystojny XD
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Faris pisze:Przecież to jedna z najlepszych postaci : ma historię, jest poważny, przystojny XD
... i mroczny :) W sumie to dziwny koleś... sypia w trumnie :F Ale nie wyobrażam sobie jak można by go tak po prostu zostawić.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

pho3n1x pisze:
Faris pisze:Przecież to jedna z najlepszych postaci : ma historię, jest poważny, przystojny XD
... i mroczny :) W sumie to dziwny koleś... sypia w trumnie :F Ale nie wyobrażam sobie jak można by go tak po prostu zostawić.
Historię to ma każdy... poważny - znam jednego gościa co jest aż za bardzo poważny... Nie wiem czy to zaliczać jako wadę czy zaletę... Przystojny - oj tak... bardzo... ale to bardzo... :D Mroczny... - uwielbiam wszystko (i wszystkich) co(którzy) jest (są) mroczne (mroczni...).... :D Uwielbiam takie klimaty... :twisted:
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

pho3n1x pisze:sypia w trumnie :F
"Hi, Isia." :lol:
Faris pisze:przystojny XD
Musiałbym zmienić orientację, by się wypowiedzieć. ;p To zostawiam paniom.
pho3n1x pisze:Ale nie wyobrażam sobie jak można by go tak po prostu zostawić.
Przez niewiedzę, ludzie, niewiedzę! Sam za pierwszym razem go zostawiłem, ale dopiero jak zerknąłem na Kryptę to musiałem wrócić. ;)
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Kermi pisze:mroczny... - uwielbiam wszystko (i wszystkich) co(którzy) jest (są) mroczne (mroczni...).... Uwielbiam takie klimaty...
Zobaczysz, jeszcze docenisz zalety Wakki. :twisted:
Faris pisze:przystojny
Boni pisze:Musiałbym zmienić orientację, by się wypowiedzieć. To zostawiam paniom.
Więc jako Lucrecia się wypowiem: "Wolę profesora Hojo."
*cough, cough*
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Jakie jeszcze :]
no ci wszyscy eremici tam itd :D

Faris pisze:A zresztą jak można ominąć Vincenta? Przecież to jedna z najlepszych postaci : ma historię, jest poważny, przystojny XD
zwyczajnie ktos gra pierwszy raz nie ma opisu w rece i ominie ;]
< tak jak pisze Ababeb :) >

Kermi pisze:Mroczny... - uwielbiam wszystko (i wszystkich) co(którzy) jest (są) mroczne (mroczni...).... n Uwielbiam takie klimaty...
ech...ale jednak nie skomentuje :]

Ababeb pisze:Musiałbym zmienić orientację, by się wypowiedzieć. ;p To zostawiam paniom.
czemu? ja np umie przyznac ze jakas kobietka jest piekna i nic w tym dziwnego -_-
< ale faceci po prostu sie boja...whatever:]>

a quine zawsze uwazalam za 'she' ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

czemu? ja np umie przyznac ze jakas kobietka jest piekna i nic w tym dziwnego
Tak mam i tyle. : P Może mi kiedyś minie.
Garnet pisze:< ale faceci po prostu sie boja...whatever:]>
:553: :552: :558: [:P]
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ababeb pisze:pho3n1x napisał/a:
Ale nie wyobrażam sobie jak można by go tak po prostu zostawić.

Przez niewiedzę, ludzie, niewiedzę!
Nie o to mi chodziło, ale w sumie co za różnica...
Garnet pisze:< ale faceci po prostu sie boja...whatever:]>
Hie! :F

A co do Quiny to zawsze traktowałem ją jak kobietę z racji jej imienia. Po prostu imię Quina nie pasowało mi do faceta.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Lucrecia pisze:
Kermi pisze:mroczny... - uwielbiam wszystko (i wszystkich) co(którzy) jest (są) mroczne (mroczni...).... Uwielbiam takie klimaty...
Zobaczysz, jeszcze docenisz zalety Wakki. :twisted:
Wakka... fajnie mówi "ya?", nawet może być... ale ja wolę bardziej mrocznych... no i - długowłosych... :D Myślę podobnie jak Garnet, że chłopaki po prostu się boją... ja też czasami stwierdzam czy jakaś dziewczyna jest ładna czy brzydka... i nie muszę zmieniać orientacji, zeby to dostrzec... :P
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Kermi pisze:ale ja wolę bardziej mrocznych...
Czasami wolę, jak ktoś nie zgrywa na siłę takiego "mega mrocznego", bo to jest wręcz śmieszne. Wolę czasami zachowanie Wakki, naprawdę. On jest przynajmniej naturalny, ya? XD
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Faris pisze:Czasami wolę, jak ktoś nie zgrywa na siłę takiego "mega mrocznego", bo to jest wręcz śmieszne. Wolę czasami zachowanie Wakki, naprawdę. On jest przynajmniej naturalny, ya? XD
Wakka za bardzo wesoły... nie wiem, jakos mi nie pasuje zbytnio... Ale rzuca śmieszne texty... :lol: A Vincent chyba nie zgrywa na siłę "mega mrocznego"... też jest naturalny... Tidus ładny... :wink: A Seymour to już w ogóle... 8)
Ostatnio zmieniony czw 07 lip, 2005 18:27 przez Kermi, łącznie zmieniany 2 razy.
"Pure Morning" PLACEBO
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”