FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Akurat Aeony dość szybko uczą się zadawać 9999, czasami też zwykłymi atakami - jeśli atakują przeciwny żywioł, lub po prostu mają dużo siły. Chyba chodziło ci o to, że jak postacie mają Celestiale, Aeony zadają ponad 9999 (wyjątkiem są 3 ostatnie Aeony - od razu mają Break Dmg Limit.)ReJcIk pisze:Pisze aby moje aeony walily po 9999 postacia musza miec swoje celestial weapon
I nie trzeba trenować. Tak, jak napisał Erelen, to zależy od Yuny. A statystyki można podnosić wszędzie - wystarczy cierpliwość.ReJcIk pisze:aeonow jeszcze nie moge trenowac
- Go Go Yubari
- Ifrit
Naucz się czytać. Jest napisane, że będą walić PONAD 9999 dmg jak bedziesz miał Celestale.ReJcIk pisze:Pisze aby moje aeony walily po 9999 postacia musza miec swoje celestial weapon
W tej walce bez Overdrive'ów masz szanse, ale wyk0orzystaj to, co Ci tutaj wszyscy piszą, zamiast narzekać. Albo zacznij grę od nowa i przyzwoicie podpakuj swoje postacie. -_-'Erelen_Galakar pisze:Siła Aeonów wzrasta proporcjonalnie do siły Yuny. Zwykłe ataki nie będą tutaj zadawały 9999 dmg, ale ovedriwy już tak.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Rejcik zacznij grę od nowa, bo nie masz szans, skoro tak sobie skopałeś postacie. Nie umiem tego inaczej nazwać. U mnie Shiva miała na dzień dobry ok 1.900 HP. Przy Anime Yuna miała już MINIMUM 1.300 HP. Nie dziw się, że przegrywasz, jak nie trenujesz postaci. Koniec Twojego tematu.
Ale on nie ma jeszcze Airshipa i siedzi w Macalanii z Seymourem.NIkon pisze:Uważam, że najlepiej trenować w Omega Ruins.
Nie mogłeś wcześniej -_-''NIkon pisze:Ja zacząłem tam trenować po walce ze Sinem na statku powietrznym.
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Rejcik, załatwię Ci bana i tyle będziesz miał. Za głupotę.ReJcIk pisze:Przechodze ANIME ale jak walcze 2 raz z Seymoure'm to on wali multi fira np.. i to 2 razy pod rzad i jaka taktyka na niego ma 6000 hp (oczywiscie nie wspominam ze mnie zabijana luzach)
Pisałam kilkakrotnie - Lulu rzuca OD RAZU Nul xxxx na całą druzynę, wtedy postacie są odpowrne w zalezności on Nul'a na poszczególne ataki elementarne. Poczytaj sobie DOKŁADNIE poradnik. Jeszcze raz zobacze, ze pytasz się po kilkudziesięciu odpowiedziach o to samo to poczujesz mój gniew. Obiecuję.