Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

heh machanie w autobusie to mi sie kojarzy z czasami z podstawowki jak sie jezdzilo na wycieczki:P

co do tych zapameitywania ludzi etc...heh na uliocy to rzadko kiedy kogos zauwaze ejlsi ide bo wtedy nie patrze sie na ludzi,wystarczy ze oni sie na mnie patrza-ale czasem lubie odpowiedzi spojzreniem i wtedy skulaja swoj wzrok...heh... ale tak nie zwracam na ludzi uwage..heh..ale przez takie mijanie na ulicy < wlasciwe to oczekiwanie na przysatnku> poznalam 2 osoby...jelsi chodiz o ta 2 niekoniecznie to jest dobrze,gdyz nie cieprie nachalnosci -_- ale o czym ja tu ^^
co do zapamietywania...w sumie to jzu nie pamietam co po niekotrych nazwisk z podstawowki...

[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 21:40 ]
ale gdzie indziej naparwde czuje sie taka radosna atmosfere-amsterdam! gdzie ludzie napawrde sa zyczliwi itp ...ech..long live poland...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Garnet pisze:heh machanie w autobusie to mi sie kojarzy z czasami z podstawowki jak sie jezdzilo na wycieczki:P
To wlasnie chyba w 4 klasie było XD
Garnet pisze:co do zapamietywania...w sumie to jzu nie pamietam co po niekotrych nazwisk z podstawowki...
Trzeba się juz zastanawiać XD
Matomania

Post autor: Matomania »

Garnet pisze:wystarczy ze oni sie na mnie patrza-ale czasem lubie odpowiedzi spojzreniem i wtedy skulaja swoj wzrok
Czarna szata, kły wystające z pod warg, podkrążone oczy, długie paznokcie(czy jak to tam wampiry wyglądają :) ) - ciekawe dlaczego się ludzie gapili i bali :)

spojzreniem - spojRZeniem - hłe, hłe moderatora upolowałem :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Matomania pisze:spojzreniem - spojRZeniem - hłe, hłe moderatora upolowałem
zauwaz ze to literowka,nie blad ortograficzny < jelsi kiedykolwiek zanjdziesz u mnie blad ortograficzny masz....lampke winka:P>

Matomania pisze:Czarna szata, kły wystające z pod warg, podkrążone oczy, długie paznokcie(czy jak to tam wampiry wyglądają n ) - ciekawe dlaczego się ludzie gapili i bali
wiesz...czasem wystarcza lateksowe spodenki,gorsecik,kabaretki i juz sie gapia :wink: /a najlepiej jest w autobusach hdzie lubie sobie przysypiac...ooo...;)

[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 21:49 ]
swoja droga ostatnio pani w bibliotece spodobal sie moj sygnet z wielkim czarnym opalem ze az poprosila o przymierzenie :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

< jelsi kiedykolwiek zanjdziesz u mnie blad ortograficzny masz....lampke winka:P>
co po niekotrych
^^ to mi pod ortografa podchodzi. Martini - wstrzaśniete, niemieszane z domieszką tequili ;)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Matomania

Garnet pisze:wiesz...czasem wystarcza lateksowe spodenki,gorsecik,kabaretki i juz sie gapia
A jak będziesz w NICA ubrana też się będą gapić. Ja colę poproszę nie wino, bo &#8222;bezalkoholowy&#8221; jestem :). Łups - nie zauważyłem tego R po Z i myślałem, że go tam nie było. Jakby go nie było można byłoby się kłócić czy RZ czy Ż po żźćś nie było w całym poście i z mogło być ż. Ale tak - !.!.! MASZ RACYJA !.!.! (buuu, a ja już otwierałem szampana - bezalkoholowego oczywiście :) )

Czytałem kiedyś fajny tekst - był o tym, że wyrazy czyta się całe a nie po literce:

Mam śweitne nazwsiko. Tłuamcze cieakwy pomeat. - jakoś tak był napisany (nie wiem czy mi się udało, ale powinno dać się to rozczytać).

[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 ]
Który telefon lepszy ? Siemens C65, Motka C650, Sagem myx5-2 czy Siemens CT65 :?: ?? :?:
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Przeglądając statystyki forum, zauważyłam, że 8 użytkowników pochodzi z Warszawy, 5 z Gdyni, a 6 - uwaga- z Zanarkand... :lol: Śmiesznie to wygląda, jak ktoś jeszcze nie miał okazji się przyjrzeć... :P
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Heh jeśli chodzi o wygłupy typu machanie, to kiedyś jadąc z kumplami autobusem w 9 osób zaczęliśmy gwizdać muzyczke "Twisted nerve" z OST Kill Bill'a ( tą taką gwizdaną).
Innym razem jadąc tramwajem prawie całą klasą ktoś krzyknął: A kto z państwa kupuje w biedronce??!! Gromkie JAAAAAA się odezwało :lol:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Faris pisze:Cytat:
Kiedyś nawet jak mi się nudziło z pewnym człowiekiem usiedliśmy na rogu ulicy na murku i każdemu kto przejeżdżał machaliśmy ręką jakbyśmy go znali.Czasami nam odmachiwali nawet XD.

Miałam identyczną sytuację, jak jechałam do Warszawy w autobusie. Z koleżanką jak głupie machałyśmy i też ludzie odpowiadali (różnie, cóż :]).. Niesamowite przeżycie
Nie jestem sama :] Też jak gdzieś jechałam z klasą do kina albo na wycieczkę to machaliśmy XD I odmachiwali XD
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Matomania

Faris pisze:Przeglądając statystyki forum, zauważyłam, że 8 użytkowników pochodzi z Warszawy, 5 z Gdyni, a 6 - uwaga- z Zanarkand... Laughing Śmiesznie to wygląda, jak ktoś jeszcze nie miał okazji się przyjrzeć...
I jeden z Ostrołęki ;)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Coś dla Ivy, cały utwór:
Michelle Branch > Everywhere

Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere

Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me

You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I am not alone
Whoa, oh, oooh, oh

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Erelen_Galakar pisze:Coś dla Ivy, cały utwór:
Dzięki, do tej pory uświadczyłam fragmentów - przydałoby się jednak sprostowanie, żeby sobie ktoś nie pomyslał,że to jakies Twoje wyznanie XD
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Nie no, żadne wyznanie :P Poprostu Ivy interesowała się, co to za utwór leci u mnie po raz 20 w głośniku :D No to jej to tutaj podałem :D
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Słyszeliście o amerykańskich matkach,co w bagażniku samochodów przewoziły swoje dzieci :?:. Jedno ośmioletnie nawet zmarło,bo auto na słońcu długo stało a matka gdzies tam poszła na kilka godzin.Co za tempe istoty...
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Słyszałem że sok cytrynowy skutecznie odstrasza komary, ale musiałbym sprawdzić, a jak na razie w tym roku żaden mi nie przyleciał. :P Zawsze możesz kupić jakiegoś spreja czy innego Rajda.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”