Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
heh machanie w autobusie to mi sie kojarzy z czasami z podstawowki jak sie jezdzilo na wycieczki:P
co do tych zapameitywania ludzi etc...heh na uliocy to rzadko kiedy kogos zauwaze ejlsi ide bo wtedy nie patrze sie na ludzi,wystarczy ze oni sie na mnie patrza-ale czasem lubie odpowiedzi spojzreniem i wtedy skulaja swoj wzrok...heh... ale tak nie zwracam na ludzi uwage..heh..ale przez takie mijanie na ulicy < wlasciwe to oczekiwanie na przysatnku> poznalam 2 osoby...jelsi chodiz o ta 2 niekoniecznie to jest dobrze,gdyz nie cieprie nachalnosci -_- ale o czym ja tu ^^
co do zapamietywania...w sumie to jzu nie pamietam co po niekotrych nazwisk z podstawowki...
[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 21:40 ]
ale gdzie indziej naparwde czuje sie taka radosna atmosfere-amsterdam! gdzie ludzie napawrde sa zyczliwi itp ...ech..long live poland...
co do tych zapameitywania ludzi etc...heh na uliocy to rzadko kiedy kogos zauwaze ejlsi ide bo wtedy nie patrze sie na ludzi,wystarczy ze oni sie na mnie patrza-ale czasem lubie odpowiedzi spojzreniem i wtedy skulaja swoj wzrok...heh... ale tak nie zwracam na ludzi uwage..heh..ale przez takie mijanie na ulicy < wlasciwe to oczekiwanie na przysatnku> poznalam 2 osoby...jelsi chodiz o ta 2 niekoniecznie to jest dobrze,gdyz nie cieprie nachalnosci -_- ale o czym ja tu ^^
co do zapamietywania...w sumie to jzu nie pamietam co po niekotrych nazwisk z podstawowki...
[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 21:40 ]
ale gdzie indziej naparwde czuje sie taka radosna atmosfere-amsterdam! gdzie ludzie napawrde sa zyczliwi itp ...ech..long live poland...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Czarna szata, kły wystające z pod warg, podkrążone oczy, długie paznokcie(czy jak to tam wampiry wyglądająGarnet pisze:wystarczy ze oni sie na mnie patrza-ale czasem lubie odpowiedzi spojzreniem i wtedy skulaja swoj wzrok

spojzreniem - spojRZeniem - hłe, hłe moderatora upolowałem

zauwaz ze to literowka,nie blad ortograficzny < jelsi kiedykolwiek zanjdziesz u mnie blad ortograficzny masz....lampke winka:P>Matomania pisze:spojzreniem - spojRZeniem - hłe, hłe moderatora upolowałem
wiesz...czasem wystarcza lateksowe spodenki,gorsecik,kabaretki i juz sie gapiaMatomania pisze:Czarna szata, kły wystające z pod warg, podkrążone oczy, długie paznokcie(czy jak to tam wampiry wyglądają n ) - ciekawe dlaczego się ludzie gapili i bali

[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 21:49 ]
swoja droga ostatnio pani w bibliotece spodobal sie moj sygnet z wielkim czarnym opalem ze az poprosila o przymierzenie :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
< jelsi kiedykolwiek zanjdziesz u mnie blad ortograficzny masz....lampke winka:P>
^^ to mi pod ortografa podchodzi. Martini - wstrzaśniete, niemieszane z domieszką tequilico po niekotrych

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
A jak będziesz w NICA ubrana też się będą gapić. Ja colę poproszę nie wino, bo „bezalkoholowy” jestemGarnet pisze:wiesz...czasem wystarcza lateksowe spodenki,gorsecik,kabaretki i juz sie gapia

Czytałem kiedyś fajny tekst - był o tym, że wyrazy czyta się całe a nie po literce:
Mam śweitne nazwsiko. Tłuamcze cieakwy pomeat. - jakoś tak był napisany (nie wiem czy mi się udało, ale powinno dać się to rozczytać).
[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 ]
Który telefon lepszy ? Siemens C65, Motka C650, Sagem myx5-2 czy Siemens CT65

Nie jestem sama :] Też jak gdzieś jechałam z klasą do kina albo na wycieczkę to machaliśmyFaris pisze:Cytat:
Kiedyś nawet jak mi się nudziło z pewnym człowiekiem usiedliśmy na rogu ulicy na murku i każdemu kto przejeżdżał machaliśmy ręką jakbyśmy go znali.Czasami nam odmachiwali nawet.
Miałam identyczną sytuację, jak jechałam do Warszawy w autobusie. Z koleżanką jak głupie machałyśmy i też ludzie odpowiadali (różnie, cóż :]).. Niesamowite przeżycie

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Coś dla Ivy, cały utwór:
Michelle Branch > Everywhere
Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere
Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there
'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone
I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone
I am not alone
Whoa, oh, oooh, oh
And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?
Michelle Branch > Everywhere
Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere
Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone
I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone
I am not alone
Whoa, oh, oooh, oh
And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Słyszałem że sok cytrynowy skutecznie odstrasza komary, ale musiałbym sprawdzić, a jak na razie w tym roku żaden mi nie przyleciał.
Zawsze możesz kupić jakiegoś spreja czy innego Rajda.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats