to mnie oświećEiko pisze:chyba już wiem
Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
 - Ifrit

- 
				Matomania

Ja jestem tym złym to powiem. Kill Bill vol. 1. Moja ulubiona postać. Osobista wojowniczka O' Ren Ishii. Jej main weapon jest erm... kula na łańcuchu 
 Jest ona zła, podła i w ogóle taka nie fair, wszystko by tylko przepruwała mieczykiem. Nie lubi włoskich samochodów :D 
[ Dodano: Sob 09 Lip, 2005 ]
Swoją drogą ładny ma głosik

I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna

Swoją drogą ładny ma głosik
I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna
glamorous vamp
						- Go Go Yubari
 - Ifrit

Jak widać - nie.Boni pisze:I jeszcze jedno. Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o? Rozumiem nie znać filmów co daje Go-Go i mówi że to klasyka, ale ten film to chyba każdy zna n
I krzywdzi facetówBoni pisze:Osobista wojowniczka O' Ren Ishii. Jej main weapon jest erm... kula na łańcuchuJest ona zła, podła i w ogóle taka nie fair, wszystko by tylko przepruwała mieczykiem. Nie lubi włoskich samochodów
No Ty chyba nikogo nie prujesz. Mylę się?  

Heh, ale ponuro skończyłaś. 

Heh, ale ponuro skończyłaś.
Kod: Zaznacz cały
Z nogą od stołu w głowie. glamorous vamp
						- 
				Matomania

Z tym to się zgadzam w pełniGo-Go-Yubari pisze:No, ale charakter ten sam
Film oglądałem 1 raz za bardzo się w niego nie wczuwając (jeszcze vol 2 mnie czeka). Jak by ktoś napisał, że ta postać była w Filmie Kill Bill vol. 1, to też bym nie wiedział, o którą chodziBoni pisze:Jak wy możecie tego nie wiedzieć O_o?
- Nienormalny_PS2
 - Malboro

- 
				Matomania

Nom. I co 2 minuty się pyta "eee, jak ty masz na imię"Heheh,najlepiej jest jak jest się w jakiejś nowo poznanej grupie."To jest Marcin,to Krzysiek,to Marta,to Zenek,to Romek,to Monika a to jest Michał."Bynajmiej,że się pomiesza,nawet zapomni wszystkich
- Nienormalny_PS2
 - Malboro

- 
				Matomania

Tajest. Śmiesznie mój zeszyt od matmy potem wygląda (jakie-kolwiek-i-byle-gdzie obliczenia) - nikt nie może tego rozczytać (w tym jaNienormalny_PS2 pisze:To jak z liczeniem w pamięci,czy coś w tym stylu.Ja zawsze wolę sobie wszystko napisać
PS. Ew. 1+