FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

No dobra... Moge spokojnie powiedziec ze mam Bevelle i Djose a z reszta :?: ... (zonk)... dla sprawdzenia teori bylem w Zanarkin.. i dupa niemam zielonego pojecia gdzie tam jest ten skarb :sad: . Oprucz dark bahamuta nic nieznalazlem.. :/ Powiedcie czego mam szukac w tych swiatyniach :?: . Wiem ze pisze jak lama ale tego po prostu nie czaje :!: , a niechcem konczyc w takim stanie gry kazda czesc poprzednia przechodzilem na maxa ze wszystkimi questami i bajerami ale z tym niemam pojecia coto sa te skarby i gdzie leza i jak je zdobyc :evil: :? . Sory chyba mnie ponioslo :/
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

SnakeEyes pisze:Zanarkin.. i dupa niemam zielonego pojecia gdzie tam jest ten skarb Sad
Zanarkand. A o skarbie jest na poprzedniej stronie bodajże.
Musisz zaznaczyć wszystkie białe kwadraty w obu salach.
I na litość boską - stosujecie interpunkcję >.<
dzuljet

Post autor: dzuljet »

a ja glupia nie wiem skad wziasc chocobo na Calm Lands...

dzulaik
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Trzeba znaleźć trenerkę
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko to pisz kurcze od razu gdzie jest trenerka, bo to będzie kolejne pytanie. Dzizas. Trenerka jest przy sklepie lub przy zboczu, jak się tylko wchodzi z Macalanii na Calm Lands lub przy zachodnim klifie.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Albo może być też przy wejściu do Mt. Gagazet
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Harris

Pomocy!!

Post autor: Harris »

Nie wiem co sie stalo... Jestem na etapie gdzie swiezo pokonalem Yunalesce i latam sobie airshipem... Ide do calm lands w celu wygrania wyscigu na kurczakach (;)) ale nigdzie nie moge znalesc trenera chocobo!!! co sie stalo?? co za tym idzie nie zdobede rowniez celestiala dla Yuny poniewaz potrzebny jest kurczak zeby dostac sie do remiem temple!! Pomocy! gdzie szukac trenera!??!?!?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Harris mam Cię żywcem spalić? 3, 2 i 1 post nad Twoim pytaniem - tak, to jest odpowiedź na to pytanie. Ludzie, na litość boską, przeglądajcie trochę temat, bo nie odpowiadam za siebie :evil: :evil: :evil:
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

No Wiec tak widze ze choc raz moge ja posluzyc rada :grin:
Otuz jesli chodzi o owe Chocobosy to sprawa sie umnie tak przestawiala od poczatku trenerka "kurczakow" znajduje sie dokladnie nad (albo na polnoc jak kto woli) agencja Al Bread. Nietrudno ja zauwazyc gdyz jako jedyna siedzi wlasnie na owym zwierzaku, wystarczy tylko podejsc, zagadac i wybrac bodajze pierwsza odpowiedz " Let Me Ride One " lub jesli chce sie poscigac to zagadac o trening. Dostaniemy Chocoboka bez przeszkod.
Natomiast w puzniejszym etapie gdy ma sie juz Airshipa trenerka zmienia lokalizacje umnie byla troszke ponizej (na poludnie) od Agencji Al Bread.
Oczywiscie opisywalem jak bylo w moim przypadku bo niewiem jak inni mieli ale z tego co sie orientuje to od poczatku zawsze jest na polnoc od agencji. POwodzenia (szczegolnie z 4 treningiem :mrgreen: )

[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 09:44 ]
A wracajac do mojej sprawy chialbym podziekowac za poprzednie rady co do skarbow w swiatyniach, wczoraj udalo mi sie zaliczyc ten w zanarkin..
No zostaly mi jeszcze Maclana, Besaid i Kilika.
Niechcem byc natret ale mozecie po powiedziec oco chodzi w owych pozostalych swiatyniach, jak zdobyc tamtejsze skarby. Sory za marudzenie i dzieki z gory.
Gasho

Post autor: Gasho »

a ja mam takie male pytanko
sry jesli juz bylo ale od niedawna czytam to forum

pominalem skarb z Besaid a mimo wszytsko chcialbym miec Anime... w opisie napisane jest ze do kazdej swiatyni mozna wrocic, ja wracam do Besaid, pokonalem Dark Aeona ale gdy chce wejsc do swiatyni jakis maly dzieciak mowi mi ze nie moge tam wejsc bo zlapia mnie wojownicy mnisi ktorzy mnie schwytaja:(

co mam zrobic zeby jednak moc wrocic po ten skarb?
z gory dziekuje za pomoc:]
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Skoro dużo osób pyta o te Chocobo to może dopisać w opisie wszystkie możliwe miejsca występowania trenerki :roll: To tylko propozycja

[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 ]
Gasho odwiedź Bevelle i wróć do Besaid, a będziesz mógł wejść do świątyni
Gasho

Post autor: Gasho »

wielkie dzieki Eiko

btw. sliczny avatar:]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Kiedy mam wciskać "x" podczas "techcopy"? Jak dotąd wciskałem non stop w różnych momentach i za każdym razem ten dźwięk "tu-duu" i nie mam nic nauczonego -_-

Bezsens.

Swoją drogą blitz mi się spodobał od wczoraj. W tornamencie przy pierwszym podejściu attack reels od razu zdobyłem :lol: I tylko 3 mecze wystarczyły XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Niemoże mieć też osoba co chce się nauczyć techniki niższego levelu od osoby od której się uczy bo może się nienauczyć.
No ale szansa jest ;p Swoją drogą czy te techy, które sa zaznaczone na biało i nie mogę się ich nauczyć, kiedyś będą niebieskie i ich nauka będzie możliwa? Ciekaw jam :>
glamorous vamp
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

wciskaj x wtedy jak napis sie swieci na bialo.u mnie zawsze dzialalo ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”