Garnet pisze:...ech..takiemu staremu koniowi ze sie tak wyraze nawet nie chce sie juz pisac o tym co jest ulubione itp

Moderator: Moderatorzy
I see a pattern here...Justinealice pisze:moimi ulubionymi postaciami są Vincent, Irvine i Kuja
Generalnie mało kto go lubi, ale ja uważam, że jest po prostu kochany. ^^Justinealice pisze:Laguna byłby fajny, ale jest trochę zbyt wolno myślący
Nie ciesz się tak. Masz przecież konkurencję.Garnet pisze:Kuja jakby co jzu jest zajety :] niaH :]
Duże "LOL".Garnet pisze:takiemu staremu koniowi ze sie tak wyraze nawet nie chce sie juz pisac o tym co jest ulubione itp
Powiedziałabym coś wręcz odwrotnego.Orion pisze:No ludzie!Głosować na Clouda,bo się ze Squallem zrównał.
Laguna jest jedną z najbarwniejszych postaci. Koleś wyluzowany zawsze wesoły i szczęśłiwy. W dodatku świetnie uzupełnaiją go Kiros i Ward. Laguna potrafi wzbudzić w graczu sympatię. W moim przypadku to mu się udało.. hehehehe :DJustinealice pisze:Laguna byłby fajny, ale jest trochę zbyt wolno myślący
One są świeże!Tylko składniki są stare :].Ababeb pisze:Nie słuchać Oriona, on daje nieświerze ciasteczka za głos na Clouda.
Siostra mówi, że masz to u niej zapewnione. ;] Powiedz co ci się nie podoba w tym, co programiści nazywają Squallem przynajmniej. (pozdrowić mistrza Yodę?)Orion pisze:Nie będe się rozpisywał,bo mnie kobiety zjedzą żywcem :].
Go-Go lubi Vivi'ego.
znaczy się nieudolny.vivi słodki,
no tak, wie na którą stronę kapelusz założyćVivi madry
Szczególnie te Auu, gdy upadaVivi ma fajny kapelusz i teksty.
Vivi suxVivi rlz.
Orion pisze:Nie będe się rozpisywał,bo mnie kobiety zjedzą żywcem :].
Ababeb pisze:Siostra mówi, że masz to u niej zapewnione. ;]
Spora kolejka, ale też w niej stane < czyści i ostrzy swój Zantetsuken, pożycza Zanmato od Yojimbo >Lucrecia pisze:*szykuje nóż i widelec*
A co ty masz przeciwko niemu? Przecież to dziecko, tak samo jak Eiko, a wokół niego głównie toczy się wątek odwiecznych pytań: "skąd jestem, jaki mam być, dokąd idę". Autentycznie rozczarowałeś mnie tak płytką interpretacją Viviego. Kto jak kto, ale właśnie dziecko(Vivi ma coś koło 7-9 lat) najlepiej pasuje do takiego tematu. Do tego ta typowa nieporadność, guzdralstwo, to wszystko sprawia, że Vivi jest wyjątkowo naturalny i (jak powiedziała Gosia) słodki, a do tego dość mądry jak na małolata.Erelen_Galakar pisze:Vivi sux n A tak dodając coś od siebie, to Vivi jest na przedzie wśród powodów, dla których nie lubię FF 9
Zrób to - chętnie popatrzeErelen_Galakar pisze:Ale się przejąłem ^^ Chyba pójdę skoczyć z mostu, albo się powieszę ^^