Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Orion

Post autor: Orion »

No ludzie!Głosować na Clouda,bo się ze Squallem zrównał :].
Garnet pisze:...ech..takiemu staremu koniowi ze sie tak wyraze nawet nie chce sie juz pisac o tym co jest ulubione itp
:lol:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Justinealice pisze:moimi ulubionymi postaciami są Vincent, Irvine i Kuja
I see a pattern here...
Długie włosy, tak? :wink:
Justinealice pisze:Laguna byłby fajny, ale jest trochę zbyt wolno myślący
Generalnie mało kto go lubi, ale ja uważam, że jest po prostu kochany. ^^
Garnet pisze:Kuja jakby co jzu jest zajety :] niaH :]
Nie ciesz się tak. Masz przecież konkurencję. :027:
Garnet pisze:takiemu staremu koniowi ze sie tak wyraze nawet nie chce sie juz pisac o tym co jest ulubione itp
Duże "LOL". :lol:
Orion pisze:No ludzie!Głosować na Clouda,bo się ze Squallem zrównał.
Powiedziałabym coś wręcz odwrotnego. :twisted:
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Justinealice pisze:Laguna byłby fajny, ale jest trochę zbyt wolno myślący
Laguna jest jedną z najbarwniejszych postaci. Koleś wyluzowany zawsze wesoły i szczęśłiwy. W dodatku świetnie uzupełnaiją go Kiros i Ward. Laguna potrafi wzbudzić w graczu sympatię. W moim przypadku to mu się udało.. hehehehe :D
zbikzbik

Post autor: zbikzbik »

i tak zidane i cloud są byli i będą najlepsi
ZIDANE ZA CAŁOKSZTAŁT A CLOUD ZA OMISLASHA
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Nie słuchać Oriona, on daje nieświerze ciasteczka za głos na Clouda. :lol: Głos na Squalla! :D

Ja z technicznego punktu widzenia uwielbiam wszelkich błękitnych magów, aż miło popatrzeć. :smile: A z fabularnego bardzo lubię Squalla jak i Quistis.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Haker

Post autor: Haker »

masz rację squall is the best. na drugim miejscu ?? zidane/cloud (kiedys nienawidzilem ff9 i zidana ale teraz polubilem i uwazam ze to lepsza gierka od ff7) squall to obraz żolnierza idealnego nie ma co go winic za jego charakter bo do tego zostal zmuszony. co do clouda lubie go ale juz mniej niz kiedys. denerwuje mnie to ze dopiero w polowie drugiej plyty zdradza prawde o sobie i swoim zyciu. no i w sile rosnie zidane :). zell to spoko koles a zwlaszcza jego limity, z reszta ktore limity w ff8 są zle? chyba tylko selphie ma limit nieefektowny. cid z ff7 tej jest spoko. rozwala mnie jego zachowanie wobec shery. no i jeszcze duzo by mozna bylo wyliczac. ale dla mnie squall jest najlepszy, jak i ff8
Orion

Post autor: Orion »

Ababeb pisze:Nie słuchać Oriona, on daje nieświerze ciasteczka za głos na Clouda.
One są świeże!Tylko składniki są stare :].

Ja ani za Cloudem ani za Squallem specjalnie nie przepadam,ale jeśli mam wybierać pomiędzy nimi to zdecydowanie wolę Clouda.Wiem,niby nie ma osobowości itd.,ale i tak wolę go od tego co programiści nazwali Squallem.Już sam jego widok mnie odrzuca.Nie będe się rozpisywał,bo mnie kobiety zjedzą żywcem :].
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Orion pisze:Nie będe się rozpisywał,bo mnie kobiety zjedzą żywcem :].
Siostra mówi, że masz to u niej zapewnione. ;] Powiedz co ci się nie podoba w tym, co programiści nazywają Squallem przynajmniej. (pozdrowić mistrza Yodę?)
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

*szykuje nóż i widelec*
;)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ekhem. Proszę o zachowanie bezpiecznej odległości od spamu i OT. Miłego lotu.

Go-Go lubi Vivi'ego. Bardzo, bardzo lubi. vivi słodki, Vivi madry, Vivi ma fajny kapelusz i teksty. Vivi rlz.
Darios

Post autor: Darios »

Go-Go lubi Vivi'ego. Bardzo, bardzo lubi. vivi słodki, Vivi madry, Vivi ma fajny kapelusz i teksty. Vivi rlz.
Darios też lubi Viviego, najlepsza postać z "nie-głównych-bohaterów)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Go-Go lubi Vivi'ego.
:roll:
vivi słodki,
znaczy się nieudolny.
Vivi madry
no tak, wie na którą stronę kapelusz założyć :roll:
Vivi ma fajny kapelusz i teksty.
Szczególnie te Auu, gdy upada
Vivi rlz.
Vivi sux :!:
A tak dodając coś od siebie, to Vivi jest na przedzie wśród powodów, dla których nie lubię FF 9. Zidane, Eiko, Vivi - najgorsza trójca bohaterów.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Orion pisze:Nie będe się rozpisywał,bo mnie kobiety zjedzą żywcem :].
Ababeb pisze:Siostra mówi, że masz to u niej zapewnione. ;]
Lucrecia pisze:*szykuje nóż i widelec*
Spora kolejka, ale też w niej stane < czyści i ostrzy swój Zantetsuken, pożycza Zanmato od Yojimbo > :twisted: Oj Orion masz przerąbane. Siostry! Wykonajmy nasz okrzyk wojenny, może coś na wzór Xeny? XD Aiiiiiaiaiaaiaiaia!!! :lol:
Erelen_Galakar pisze:Vivi sux n A tak dodając coś od siebie, to Vivi jest na przedzie wśród powodów, dla których nie lubię FF 9
A co ty masz przeciwko niemu? Przecież to dziecko, tak samo jak Eiko, a wokół niego głównie toczy się wątek odwiecznych pytań: "skąd jestem, jaki mam być, dokąd idę". Autentycznie rozczarowałeś mnie tak płytką interpretacją Viviego. Kto jak kto, ale właśnie dziecko(Vivi ma coś koło 7-9 lat) najlepiej pasuje do takiego tematu. Do tego ta typowa nieporadność, guzdralstwo, to wszystko sprawia, że Vivi jest wyjątkowo naturalny i (jak powiedziała Gosia) słodki, a do tego dość mądry jak na małolata.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Autentycznie rozczarowałeś mnie tak płytką interpretacją Viviego.
Ale się przejąłem ^^ Chyba pójdę skoczyć z mostu, albo się powieszę ^^
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Erelen_Galakar pisze:Ale się przejąłem ^^ Chyba pójdę skoczyć z mostu, albo się powieszę ^^
Zrób to - chętnie popatrze :twisted: :wink: :lol:

P.S. Dobra i tak cie lubie :D

Żeby nie kontynuować OT - ktoś jeszcze nie lubi Viviego?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”