FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ten który stoi zaraz za ladą,ale oczywiście rozegrałeś najpierw 5 meczy w Blitza :D.
lasic19

Post autor: lasic19 »

no ale za lada stoi trach kolesi, dwoch sie rusza a jeden nie. to mam pogadac z tym w srodku , bo jak tak to on cos mi mowi ze jeszcze mi brakuje do mistra itd. itp. czyli mam zagrac 5 meczy przy sferze (ale obojetnie jakich czy lige i czy musze je wygrac?)
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Z tego co pamiętam,to trzeba było rozegrać te mecze,ale nie ważny wynik.I potrzebujesz tutaj też chyba Celestial Mirror.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Rozegraj obojetnie jaki mecz,u mnie 5 nie wystarczyło,musiałem rozegrac ok. 15 by dostać WC,u każdego może byc inaczej ( mam NTSC nie wiem jak wersji PAL )
FF XII W trakcie katowania
kleinTOD

Post autor: kleinTOD »

Aby zdobyć World Champion potrzeba:
Wygrać 5 meczy blizt ball'a oraz posiadać Celestial Mirror.
Barman, który wręcza piłkę to ten, który jest zaraz na przeciwko wejścia więć ni ma co kombinować, który to.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Czy abulities, które umieszczamy w zbrojach i broniach są zdobywane stopniowo, czy też ich pula do wyboru od początku wynosi 100%? Jakoś tak tamto przejrzałem i nie znalazłem np. możliwości wsadzenia auto-life i tym podobnych ;]
glamorous vamp
CromCk[a]

Post autor: CromCk[a] »

Skad biezecie tyle kasy ? :shock: jestem "inside sin",a mam dopiero ~1115k :( Moze kolega co daje Yojimbo 1500k guil napisze skad taki majatek :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gość pisze:Skad biezecie tyle kasy ? Shocked jestem "inside sin",a mam dopiero ~1115k n Moze kolega co daje Yojimbo 1500k guil napisze skad taki majatek n
Omega Ruins -> Mimic (jaszczurka co naklada czasem Petrify jest zawsze w towarzystwie skrzynki, uzyj STEAL nie mug, STEAL, jak w skrzynce nic nie będzie zamieni się w Mimic'a. Pokonaj go, a dostaniesz 50.000 gil.) Poza tym radzę sprzedawać zbedna broń
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

właśnie walczyłem z mimiciem i mnie zabił XD ale o czym ja tu ;)

Mam pytanie co do chocobosów. Otóż mogę się wyścigować w remiem temple, widziałem na pudełku screen że chocobo w calmie sobie się wyściguje... Erm, jak to, to są dwa różne wyścigi chocobosów? XD

[ Dodano: Pon 18 Lip, 2005 ]
a i jak jecht shota zdobyć? z besaida poszedłem na statek i nic tam nie ma :?:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

1. Tak, na Calm Lands można się wyścigować w Remiem Temple, ale także u trenerki, tylko u niej trzeba przejść kilka ćwiczeń, żeby biegać (i to są te wyścigi, na które wszyscy bluźnią - zdobywanie Sigila :P )
2. z Jecht Shootem nie pomogę, Eiko mówiła, że zdobyła później.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

a gdzie ta trenerka? :grin:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Różnie - pojawia się na kuraku blisko agencji, czasem jest przy wejściu do Calm Lands ze strony Macalanii... Jest ubrana w takie kolorowe ciuchy i ma taką śmieszną czapkę (z wełny, czy co :D ), żeby ułatwić rozpoznanie. Od niej się wypożycza Chocobo.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Mam pytanie co do chocobosów. Otóż mogę się wyścigować w remiem temple, widziałem na pudełku screen że chocobo w calmie sobie się wyściguje... Erm, jak to, to są dwa różne wyścigi chocobosów? XD
Faris pisze:1. Tak, na Calm Lands można się wyścigować w Remiem Temple, ale także u trenerki, tylko u niej trzeba przejść kilka ćwiczeń, żeby biegać (i to są te wyścigi, na które wszyscy bluźnią - zdobywanie Sigila n )
Najpierw sie trenuje kurczaka, potem się ściga. Jak się wygra z trenerką to gosciu ze scieżki w północnej częsci zniknie i mozna wziac miecz. Potem trzeba wygrac i mieć czas 00:00 lub mniej...:lol:

Boni pisze:a i jak jecht shota zdobyć? z besaida poszedłem na statek i nic tam nie ma n
Jak nie udało Ci się zdobyc za pierwszym razem, to musisz iść na S.S. Winno...nie wiem co dalej, bo miałam odrazu... :roll:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Powtarzam, gdzie ta trenerka XD

A i SS Winno to statek?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Powtarzam, gdzie ta trenerka XD
Boże Boni, to pytanie jest na każdej stronie. Przy sklepie lub/i przy skarpie jak się wchodzi na Calm Lands z Macalanii. U mnie kiedyś była prz zachodnim klifie.

Boni pisze:A i SS Winno to statek?
Tak, ten którym płynałeś z Besaid na Kilikę, a potem do Luca. Stoi w porcie w Luca. W Besaid chyba też...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”