FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Omega RuinsGość pisze:Skad biezecie tyle kasy ? Shocked jestem "inside sin",a mam dopiero ~1115k n Moze kolega co daje Yojimbo 1500k guil napisze skad taki majatek n

właśnie walczyłem z mimiciem i mnie zabił
ale o czym ja tu 
Mam pytanie co do chocobosów. Otóż mogę się wyścigować w remiem temple, widziałem na pudełku screen że chocobo w calmie sobie się wyściguje... Erm, jak to, to są dwa różne wyścigi chocobosów?
[ Dodano: Pon 18 Lip, 2005 ]
a i jak jecht shota zdobyć? z besaida poszedłem na statek i nic tam nie ma

Mam pytanie co do chocobosów. Otóż mogę się wyścigować w remiem temple, widziałem na pudełku screen że chocobo w calmie sobie się wyściguje... Erm, jak to, to są dwa różne wyścigi chocobosów?

[ Dodano: Pon 18 Lip, 2005 ]
a i jak jecht shota zdobyć? z besaida poszedłem na statek i nic tam nie ma

glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit
Boni pisze:Mam pytanie co do chocobosów. Otóż mogę się wyścigować w remiem temple, widziałem na pudełku screen że chocobo w calmie sobie się wyściguje... Erm, jak to, to są dwa różne wyścigi chocobosów?![]()
Najpierw sie trenuje kurczaka, potem się ściga. Jak się wygra z trenerką to gosciu ze scieżki w północnej częsci zniknie i mozna wziac miecz. Potem trzeba wygrac i mieć czas 00:00 lub mniej...Faris pisze:1. Tak, na Calm Lands można się wyścigować w Remiem Temple, ale także u trenerki, tylko u niej trzeba przejść kilka ćwiczeń, żeby biegać (i to są te wyścigi, na które wszyscy bluźnią - zdobywanie Sigila n )

Jak nie udało Ci się zdobyc za pierwszym razem, to musisz iść na S.S. Winno...nie wiem co dalej, bo miałam odrazu...Boni pisze:a i jak jecht shota zdobyć? z besaida poszedłem na statek i nic tam nie ma n

- Go Go Yubari
- Ifrit
Boże Boni, to pytanie jest na każdej stronie. Przy sklepie lub/i przy skarpie jak się wchodzi na Calm Lands z Macalanii. U mnie kiedyś była prz zachodnim klifie.Boni pisze:Powtarzam, gdzie ta trenerka![]()
Tak, ten którym płynałeś z Besaid na Kilikę, a potem do Luca. Stoi w porcie w Luca. W Besaid chyba też...Boni pisze:A i SS Winno to statek?