Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

A ja polubiłam ostatnio grę Quistis, po prostu nauczyłam się doceniać Blue Magic.
Ulubionym członkiem druzyny (obok Squalla oczywiście) jest Edea- pojawia się na krótko ale za to w jakim stylu! Oczywiscie nie mozna jej zaliczyć jako pełnoprawnego członka druzyny, ale co tam, kto mi zabroni?
Zell

Post autor: Zell »

Witam was jestem nowy i chciałem wrócić do temtu składu bo to chyba ten temat prawda a więc w ff7 grałem dość krótko więc nie będe mówił o niej tylko o ff8 według mnie najlepszy skład to oczywiście

Squall
Zell
no i oczywiście nie wiem dlaczego przez wszystkich omijana Quistis z ostatnim atakiem limitu Schockwave Pulsar nie wiem jak to się pisze ale wiecie o co chodzi prawda??

PS Pozdrowionka dla wszystkich
Darios

Post autor: Darios »

Powinnaś dołączyś spoiler.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Nie musi, skoro Edea figuruje w dziale postaci, zresztą to już żadna tajemnica.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Darios

Post autor: Darios »

Lol, nikt nie zauważył że istnieją dwa podobne tematy?
najlepsze składy w ff VIII
najlepszy skład w ff7-8 :P
Dyzio

Post autor: Dyzio »

większość to pewnie widziała więc nic nowego nie odkryłeś -_- chce podkreślić że znowu jest to chore ,,naj''
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.

PS: No witaj :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Dante pisze:Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.

A według mnie to swietna postać z niezłymi umiejętnościami. A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta :D
Orion

Post autor: Orion »

Ivy pisze:A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta
Nie każdego kręcą takie zabawy :].

A ja do Quistis mam mieszane uczucia,z wyglądu zdecydowanie ją wolę niż Rinoę,ale tak jak napisał Dante poprostu odstrasza człowieka.Jest hmmm...zimna.Do tego strasznie sztywna.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Orion pisze:Nie każdego kręcą takie zabawy :].
A kto tu mówi o zabawie, niepełnoletni jesteś :) Ale popatrzeć możesz dowoli!

Ja ją polubiłam od poczatku, właśnie dlatego że jest taka sztywna i powściągliwa w okazywaniu uczuć. Silna babka, dlatego odstrasza facetów :)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ivy pisze:A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta
Hmm..czyżby Ivy przyodziewała się w takie ciuszki:> ;)
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Szczególnie w sesji, na trudne egzaminy :) Robię mocne wejście, groźną minęi egzaminator w strachu od razu prosi o indeks :D

TomajSA to juz teraz wiem czemu znajoma chodzi na sesje z pejczykiem w torbie:D:D
Zell

Post autor: Zell »

Czemu nikt praktycznie nikt nie lubi Quistis tylko Irwina dla mnie to jest on trochę obłąkany i no po prostu go nie czaje pomimo że limity ma dość dobre to i tak nie znalazł się w mojej druzynie z powdu jak wy to nazwaliście "luz"no coś podobnego w karzdym razie to ja nie lubie takich ludzi i dlatego nie lubię Irwina tylko chłodną, zimną babke o imieniu Quistis
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ja tam nie lubię ani Quistis (chora baba z jeszcze gorszymi tekstami) ani Irvina (typ faceta, który mnie najbardziej wkurza, nawet w realu, takiemu to tylko podejść i ...). Dla mnie z FF 8 istnieje tylko Selhie (no po niej Squal i Zell), ale to już chyba wszyscy wiedzą :D
Kurizu

Post autor: Kurizu »

Dal mnie skład ideał nie istnieje bo lubię wszystkie postacie :D

Ale sądzę że jakbym miał wybierać to bym wybrał Squall i Rinoę na pewno bo są to główne ( i chyba najfajniejsze i najlepiej dopracowane z tej częsci)

Osobiście sądze że każdy jednak dokonał własnego wyboru bo każdy ma własny gust ;)

Final Fantasy 7 will return soon F_fF
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”