Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
-
Zell
Witam was jestem nowy i chciałem wrócić do temtu składu bo to chyba ten temat prawda a więc w ff7 grałem dość krótko więc nie będe mówił o niej tylko o ff8 według mnie najlepszy skład to oczywiście
Squall
Zell
no i oczywiście nie wiem dlaczego przez wszystkich omijana Quistis z ostatnim atakiem limitu Schockwave Pulsar nie wiem jak to się pisze ale wiecie o co chodzi prawda??
PS Pozdrowionka dla wszystkich
Squall
Zell
no i oczywiście nie wiem dlaczego przez wszystkich omijana Quistis z ostatnim atakiem limitu Schockwave Pulsar nie wiem jak to się pisze ale wiecie o co chodzi prawda??
PS Pozdrowionka dla wszystkich
-
Darios
-
Dyzio
Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.
PS: No witaj
PS: No witaj
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Dante pisze:Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.
A według mnie to swietna postać z niezłymi umiejętnościami. A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta :D
-
Orion
Nie każdego kręcą takie zabawy :].Ivy pisze:A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta
A ja do Quistis mam mieszane uczucia,z wyglądu zdecydowanie ją wolę niż Rinoę,ale tak jak napisał Dante poprostu odstrasza człowieka.Jest hmmm...zimna.Do tego strasznie sztywna.
-
Zell
Czemu nikt praktycznie nikt nie lubi Quistis tylko Irwina dla mnie to jest on trochę obłąkany i no po prostu go nie czaje pomimo że limity ma dość dobre to i tak nie znalazł się w mojej druzynie z powdu jak wy to nazwaliście "luz"no coś podobnego w karzdym razie to ja nie lubie takich ludzi i dlatego nie lubię Irwina tylko chłodną, zimną babke o imieniu Quistis
-
Erelen_Galakar
-
Kurizu
Dal mnie skład ideał nie istnieje bo lubię wszystkie postacie :D
Ale sądzę że jakbym miał wybierać to bym wybrał Squall i Rinoę na pewno bo są to główne ( i chyba najfajniejsze i najlepiej dopracowane z tej częsci)
Osobiście sądze że każdy jednak dokonał własnego wyboru bo każdy ma własny gust
Final Fantasy 7 will return soon F_fF
Ale sądzę że jakbym miał wybierać to bym wybrał Squall i Rinoę na pewno bo są to główne ( i chyba najfajniejsze i najlepiej dopracowane z tej częsci)
Osobiście sądze że każdy jednak dokonał własnego wyboru bo każdy ma własny gust
Final Fantasy 7 will return soon F_fF