Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Witam was jestem nowy i chciałem wrócić do temtu składu bo to chyba ten temat prawda a więc w ff7 grałem dość krótko więc nie będe mówił o niej tylko o ff8 według mnie najlepszy skład to oczywiście
Squall
Zell
no i oczywiście nie wiem dlaczego przez wszystkich omijana Quistis z ostatnim atakiem limitu Schockwave Pulsar nie wiem jak to się pisze ale wiecie o co chodzi prawda??
PS Pozdrowionka dla wszystkich
Squall
Zell
no i oczywiście nie wiem dlaczego przez wszystkich omijana Quistis z ostatnim atakiem limitu Schockwave Pulsar nie wiem jak to się pisze ale wiecie o co chodzi prawda??
PS Pozdrowionka dla wszystkich
Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.
PS: No witaj
PS: No witaj

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Dante pisze:Omijana nie ze względu na przydatność w walce, tylko ze względu na charakter i ogólnie jej sposób bycia - jej teksty mnie odstraszają i nie wiem naprawdę czy byłbym w stanie wytrzymać nerwowo jej pobyt w dróżynie do końca gry. Zdecydowanie wolę chill-out'owe podejście Irvine'a.
A według mnie to swietna postać z niezłymi umiejętnościami. A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta :D
Nie każdego kręcą takie zabawy :].Ivy pisze:A ja myślałam, że kobieta w sexownym stroju z biczem w ręku kręci kazdego faceta
A ja do Quistis mam mieszane uczucia,z wyglądu zdecydowanie ją wolę niż Rinoę,ale tak jak napisał Dante poprostu odstrasza człowieka.Jest hmmm...zimna.Do tego strasznie sztywna.
Czemu nikt praktycznie nikt nie lubi Quistis tylko Irwina dla mnie to jest on trochę obłąkany i no po prostu go nie czaje pomimo że limity ma dość dobre to i tak nie znalazł się w mojej druzynie z powdu jak wy to nazwaliście "luz"no coś podobnego w karzdym razie to ja nie lubie takich ludzi i dlatego nie lubię Irwina tylko chłodną, zimną babke o imieniu Quistis
Dal mnie skład ideał nie istnieje bo lubię wszystkie postacie :D
Ale sądzę że jakbym miał wybierać to bym wybrał Squall i Rinoę na pewno bo są to główne ( i chyba najfajniejsze i najlepiej dopracowane z tej częsci)
Osobiście sądze że każdy jednak dokonał własnego wyboru bo każdy ma własny gust
Final Fantasy 7 will return soon F_fF
Ale sądzę że jakbym miał wybierać to bym wybrał Squall i Rinoę na pewno bo są to główne ( i chyba najfajniejsze i najlepiej dopracowane z tej częsci)
Osobiście sądze że każdy jednak dokonał własnego wyboru bo każdy ma własny gust

Final Fantasy 7 will return soon F_fF