Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Jin

Post autor: Jin »

Ja pokonałem Dark Magus Sisters, a potem Penence a za najgorszego do pokonania dark aeona uważam Anime :D
raker

Post autor: raker »

hehe omega to pic ialem sklad squall irvine i quistis ialem tlyko 1 gero i ze 20 phoenix pinion kazdy mial 100lvl nie pamietam ale chyba nie kazdy a moze i ial 255 str najlepsze bronie gfy gowno daja wd mnie nie a sensu edena dawac na omege ale wie ze wiekszosc go stosuje rozwalilem omege z tym za 3 razem

a jak przechodzilem gre poraz 2 to ialem takie postacie ze omega chyba tylko raz mi 1 postac rozwalila mialem tyle eva ze hej :grin: postac byla prawie full wypas mimo to do teraz uwazam ze cos jej brakuje :twisted:

a tak wogle potworem co mnie wkurzal najbardziej a dokladnie potworami w 8 to ruby dragon i malboro zreszta pozniej z tymi postaciami smialem sie z wszystkiego co sie rusza :grin: to i tak za malo :/ :twisted:

[ Dodano: Sro 17 Lis, 2004 ]
a tak wogle omega mi robila glupiego myka ktory sie nazywa megido flame to mnie wkurzalo totalnie :evil:
XMati

Post autor: XMati »

Jasne :) ... jak to zrobiłeś jak one odrazu odpalają OVERDRIVEa albo po turze ja próbowałem Yoimbo wezwać i zrobić zanmato ale nie chiał :)
CrystaL

Post autor: CrystaL »

Według mnie najsilniejszym potworem Jest [glow=red]Bite Bug z FF8 [/glow] heheh e. Nie tak na serio to chyba Omega z FF5 :P

[ Dodano: Sob 20 Lis, 2004 ]
a Z ff7-9 :P to alboo Omega Weapon , albo OZMA :D
Vincent75

Post autor: Vincent75 »

Według mnie najmocniejszy jest Ozma, mimo tego, że wygląda beznadziejnie.
raker

Post autor: raker »

eeee ja wiem czy ozma wsomie nie chce mi sie w 9 grac mam 70-80 lvl juz niepamietam i ozme jescze nie rozwalilem :grin: ^^ ale moj kolega rozwalil :D mam caly chocograph a tak wogle jesli by brac wszystkie finale pod uwage w sensie np jesli ozma byla by w 8 to nawet ultimate weapon by go wysmial :lol: ze jest takim pionem ^^ :D no moze nie ale co z tego jesli omega miala by walczyc z ozma to omega by wygrala ze smiechcem :grin: na ustach wiec tytul najsiniejszego potwora w grze powinna dostac omega wd mnie :twisted:

p.s. moj brat to hardcorowiec (chyba dobrze to napisalem ^^) gosc jest na koncu 1 dysku a ma prawie 60 lvl ^^ jest tak poniewaz nie mial 2 i jescze niema ^^ bo mi sie niechce biegac za ta plyta nawet nie wiem kto juz ja ma ^^ :twisted:

a ze ozma beznadziejnie wyglada z tym sie zgodze :grin: 8) :lol:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ozma jest banalny, o czym zresztą już kilka razy pisałam - wystarczy obrócić jego atuty przeciw niemu samemu i po 3-5 minutach wygrywasz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Orion

Post autor: Orion »

Tak samo jak Weapony,jeśli się ma odpowiednie Materie to się naprawde trzeba postarać żeby ich nie przejść...
W V nie grałem,ale gdzieś czytałem że Omega jest jednym z najtrudniejszych bossów we wszystkich jRPG...
Ifrit

Post autor: Ifrit »

a Omega i Ultima z FF8 napewno sa piekni :P...tia jasne a wg mnie najsilniejszy jest Malboro (Omega jest banalny jak sie umie dobrze wykorzystac komende defense) a z Ultimencji mi sie nawet smiac nie chce :P
CrystaL

Post autor: CrystaL »

nom albo wsadzasz 100 deatha w bron i kazdy prawie pada :D
Orion

Post autor: Orion »

a Omega i Ultima z FF8 napewno sa piekni ...tia jasne a wg mnie najsilniejszy jest Malboro (Omega jest banalny jak sie umie dobrze wykorzystac komende defense) a z Ultimencji mi sie nawet smiac nie chce
Miałem na myśli Omegę z FF V :roll: .
Xellos

Post autor: Xellos »

Hm... słyszałem mnóstwo rzeczy na temat Omegi z V, ale z nim nie walczyłem, w każdym razie walczyłem z Ozmą z IX chyba z 10 razy, a wygrałem tylko raz :oops:
Ifrit

Post autor: Ifrit »

ja mowilem ogolnie o tym ze Ultima i Omega z FF8 tez ladni nie sa a i nikt o tym nie wspomnial :P a wygladaja tak samo tylko sie kolorem i wielkoscia roznia :D

no i power'em :P
Darios

Post autor: Darios »

i tym co mają w ręku :) miejscem występowania i listą ataków :P

ale tak w sumie to omega jest naprawdę wymagającym przeciwnikiem, za pierwszym razem jest trudno le póxniej idzie jak z górki
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

czyli np zabawa z aurona celestianem bo to bodajze on daje yojimbo dmg break'a
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”