Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
hehe omega to pic ialem sklad squall irvine i quistis ialem tlyko 1 gero i ze 20 phoenix pinion kazdy mial 100lvl nie pamietam ale chyba nie kazdy a moze i ial 255 str najlepsze bronie gfy gowno daja wd mnie nie a sensu edena dawac na omege ale wie ze wiekszosc go stosuje rozwalilem omege z tym za 3 razem
a jak przechodzilem gre poraz 2 to ialem takie postacie ze omega chyba tylko raz mi 1 postac rozwalila mialem tyle eva ze hej
postac byla prawie full wypas mimo to do teraz uwazam ze cos jej brakuje
a tak wogle potworem co mnie wkurzal najbardziej a dokladnie potworami w 8 to ruby dragon i malboro zreszta pozniej z tymi postaciami smialem sie z wszystkiego co sie rusza
to i tak za malo
[ Dodano: Sro 17 Lis, 2004 ]
a tak wogle omega mi robila glupiego myka ktory sie nazywa megido flame to mnie wkurzalo totalnie
a jak przechodzilem gre poraz 2 to ialem takie postacie ze omega chyba tylko raz mi 1 postac rozwalila mialem tyle eva ze hej

a tak wogle potworem co mnie wkurzal najbardziej a dokladnie potworami w 8 to ruby dragon i malboro zreszta pozniej z tymi postaciami smialem sie z wszystkiego co sie rusza

[ Dodano: Sro 17 Lis, 2004 ]
a tak wogle omega mi robila glupiego myka ktory sie nazywa megido flame to mnie wkurzalo totalnie

Według mnie najmocniejszy jest Ozma, mimo tego, że wygląda beznadziejnie.
eeee ja wiem czy ozma wsomie nie chce mi sie w 9 grac mam 70-80 lvl juz niepamietam i ozme jescze nie rozwalilem

p.s. moj brat to hardcorowiec (chyba dobrze to napisalem ^^) gosc jest na koncu 1 dysku a ma prawie 60 lvl ^^ jest tak poniewaz nie mial 2 i jescze niema ^^ bo mi sie niechce biegac za ta plyta nawet nie wiem kto juz ja ma ^^

[ Dodano: Sob 20 Lis, 2004 ]
a ze ozma beznadziejnie wyglada z tym sie zgodzeWedług mnie najmocniejszy jest Ozma, mimo tego, że wygląda beznadziejnie.

czyli np zabawa z aurona celestianem bo to bodajze on daje yojimbo dmg break'a
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
http://qwas2004.republika.pl