Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Rinciaq

Post autor: Rinciaq »

No to ja się tak trochę wyłamię i powiem/napisze że moimi ulubionymi postaciami (jeżeli można je do takowych zaliczyć) są Chocobosy i Mooglesy ; ) nałogowo je rysuje na zaszytach. ; )
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

FF7- Cloud, Sephiroth, Red XIII, Aeris, Vincent
FF8- Squall, Edea
FF9- Garnet, Kuja, Vivi
Sir Fratley

Post autor: Sir Fratley »

No wiecie ja tam lubie Blanka ale Vivi tez jest spoko :D
Xellos

Post autor: Xellos »

Nom, Blank był bardzo fajny.
Laguna

Post autor: Laguna »

Nie ma co Red XIII rządził ... Miał faajna historie (o Jego ojcu itp.) , madrze gadał ... Rozsądny był ;p Inteligentny i wogóle .. z VII Fajny tez byl Cid, ale to bylo juz wyjaśnione wcześniej wiec nie ma co pisać ... z VIII - Laguna, Zell ... IX - Quina, Vivi, Steiner ;p ... to hcyba wszystko heh :p
Kurizu

Post autor: Kurizu »

Popieram kolege Red XII rules :D oprócz niego z siódemki podoba mi sie również Cloud (dlatego ma go w nicku) i Aeris Z osemki lubie Squall i Rinoe. Za dziewaitką niezbyt przepadam ale Zidane i garnet są Cute :D

Con2 w Łodzi - 3-4 września polecam :!:
Zack

Post autor: Zack »

Moim ulubieńcem jest jest CID z ff VII a później Vincent i Squall
Kurizu

A pytanie zasadnicze skoro jest najlepszy bohater to jest i bohater którego nie lubicie ?? Ja nie lubie Barreta i Quiny (może dlatego że nimi nigdy nie grywam)
Zack

nie lubie grać Quisty Cait Sithem te postacie jakoś nie przypadły mi do gustu
Kurizu

Fakt Quistys też nie jest ciekawą postacia - wogóle nie podoba mi się Blue magic - wolałem materie Enemy skill

sorka za błędy w imionach ale juz nie pamietam 8 części tak dobrze
Zack

Też wolę Enemi skill jakoś ciekawiej wyglądało czasami mogłem sporo czasu grać by zdobyć ostatni enemy skill a blue magic jakoś nie tak nie zaciekawiło
Kurizu

nadal pamiętam jaką frajdę miałem z poszukiwania skillów -tyle godzin szukania i walki :D
Najfajniejszy był zawsze Chocobuckle (dla mnie oczywiście) Pod tym względem było lepiej w VII bo każdy bohater mógł mieć tą materiee :D :!:
Zack

To też wielki plus że każdy mógł używać enemy skils.Mi najbardziek przypadło do gustu shadow flare
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Zack pisze: każdy mógł używać enemy skils
ja tam wole jak kazda postac umie cos innego jest ciekawiej i trudniejszy wybor w wybraniu skladu
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Eiko pisze:ja tam wole jak kazda postac umie cos innego jest ciekawiej i trudniejszy wybor w wybraniu skladu
Zgadzam się. W takim FFVII postacie różnią się tylko Limitami. Bez znaczenia jest, kogo się weźmie do teamu, ważne, żeby mieć dobre materie. Dlatego właśnie wolę FFIX. :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”