No to ja się tak trochę wyłamię i powiem/napisze że moimi ulubionymi postaciami (jeżeli można je do takowych zaliczyć) są Chocobosy i Mooglesy ; ) nałogowo je rysuje na zaszytach. ; )
Nie ma co Red XIII rządził ... Miał faajna historie (o Jego ojcu itp.) , madrze gadał ... Rozsądny był ;p Inteligentny i wogóle .. z VII Fajny tez byl Cid, ale to bylo juz wyjaśnione wcześniej wiec nie ma co pisać ... z VIII - Laguna, Zell ... IX - Quina, Vivi, Steiner ;p ... to hcyba wszystko heh
Popieram kolege Red XII rules :D oprócz niego z siódemki podoba mi sie również Cloud (dlatego ma go w nicku) i Aeris Z osemki lubie Squall i Rinoe. Za dziewaitką niezbyt przepadam ale Zidane i garnet są Cute :D
A pytanie zasadnicze skoro jest najlepszy bohater to jest i bohater którego nie lubicie ?? Ja nie lubie Barreta i Quiny (może dlatego że nimi nigdy nie grywam)
Też wolę Enemi skill jakoś ciekawiej wyglądało czasami mogłem sporo czasu grać by zdobyć ostatni enemy skill a blue magic jakoś nie tak nie zaciekawiło
nadal pamiętam jaką frajdę miałem z poszukiwania skillów -tyle godzin szukania i walki :D
Najfajniejszy był zawsze Chocobuckle (dla mnie oczywiście) Pod tym względem było lepiej w VII bo każdy bohater mógł mieć tą materiee :D
Eiko pisze:ja tam wole jak kazda postac umie cos innego jest ciekawiej i trudniejszy wybor w wybraniu skladu
Zgadzam się. W takim FFVII postacie różnią się tylko Limitami. Bez znaczenia jest, kogo się weźmie do teamu, ważne, żeby mieć dobre materie. Dlatego właśnie wolę FFIX. :D