Chyba nie musze zaczynac gry od poczatku?

Moderator: Moderatorzy
Nie,nie musisz. Nie ma tu jakiejś specjalnej filozofii. Obowiązuje taktyka jak na większość liniowych bossów gry. Naładuj overdriva wszystkim aeonom, nie tylko bahamutowi. Jeśli odpalisz je wszytskie po kolei i w miare szybko to seamour nie zdąży zrobić nic konkretnego.wasik pisze:Teraz mam pytanie , jak rozwalic Seymoura (tego drugiego co ma mortibody ) Dodam, że jest to moje drugie spotkanie z seria ff (ff 7 gdzie sie gdzies blisko poczatku zatrzymalem) i postaciami odbieram mu kolo 1k, aeonem Bahamut overdrive odbiera mu 6k, widzialem taktyke na forum i jest jeszcze pewien problem...nie mam zbroi z soft. Mozna gdzies niedaleko zakupic czy cos itemy soft?
Chyba nie musze zaczynac gry od poczatku
...metalrevan pisze:Właśnie, z którym seymourem ty walczysz? Tym w Bevelle, czy z tym na Mt.Gagazet?
...wasik pisze:ak rozwalic Seymoura (tego drugiego co ma mortibody)
dzieki za szybka odp, po podejsciu do ołtarza nie wyswietla sie mi zadna nazwa zostal mi tylko 1 do zapalenia ale juz sie pogubilem;/ wiem na 100% ze wizolem w 3Rusty pisze:podejdź do tych ołtarzy i wciśnij X a wyświetli ci jaki jest akutalnie zaświecony (powinna być dokładna nazwa świątyni)
Ultima Buster - wszystkie moby w iloście sztuk pięć minimum. Znaczy, każdego stwora w grze musisz złapać 5 razy minimum.