FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Shin

Post autor: Shin »

kurde ździebka drogie 100tyś :/. No ale kupiłem. thnx za szybką odpowiedź OneWingedAngel
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Mam problem i to chyba poważny: Na Calms Lands nie ma Belgamine i nie mogę walczyć z jej Shivą :sad: Obawiam się, że ma coś ciekawego, a ja nie mogę tego zdobyć. Pomóżcie
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Belgamine na Calm Lands winna być w takim okrągłym wgłębieniu nieopodal sklepu z save pointem. Musi tam być. Nie da się "chyba" zrobić, aby jej nie było. Sprawdź w razie czego w Remiem Temple.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

To spróbuję jeszcze raz... Może teraz będzie... Mam nadzieję, że szukałam w dobrym miejscu i nie zadaję pytania bez sensu ;) Mimo wszystko dzięki za szybką odpowiedź
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Mochael

Post autor: Mochael »

jak wprawic w zbroję auto phenix
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Kolejny problem z Calm Lands :sad: Nie wiem czy z tym chocobo to chodzi o faceta pilnującego zejścia na dół?? Jak nie to którego?? Nie ma tam żadnego innego, a ten nic o chocobo nie gada

PS: Belgamine szukałam jednak nie tam gdzie trzeba :oops:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

OneWingedAngel pisze:Walczyłaś z Shivą Belgemine? Jak nie to Belgemine powinna być od Travel Agency w południowo-zachodnim kierunku
Tak już ją pokonałam :)
OneWingedAngel pisze:[ Dodano: Sro Cze 15, 2005 17:18 ]
Ona jest w lewo od tego faceta, po jakimś czasie będzie poniżej TA.
Nie wiem to jeszcze raz sprawdzę, a jak nie to nie mam pojęcia, bo już tam byłam kilka razy i nikogo nie było oprócz tego faceta :sad:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Idź na zachód. Podążaj wzdłuż klifu, a w końcu powinnas dostrzec pania na chocobo. Potem będzie kilka kroków od "sklepu".
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Dzięki za pomoc zobączę :) Wkońcu gdzieś musi być.
korbusd

Mount Gagazet

Post autor: korbusd »

BOSS: Sanctuary Keeper
HP: 40000
AP: 11000

Kolejny wymagający przeciwnik. Jego ataki powodują status Curse, który da się usunąć jedynie Holy Water. Jest on perfidny ponieważ blokuje Overdrive'y. Ja wygrałem tą bitwę przyzywając po kolei 4 Aeony z gotowymi Overdrive'ami. Dzięki temu bitwę można wygrać szybko. I ten sposób polecam, ponieważ naładowanie Aeonów jest łatwiesze i szybsze niż próbowanie jakiejś wymyślnej taktyki. Jeśli jednak jesteś leniwy i chcesz to zrobić po swojemu to pozwól, że ci to wybiję z głowy. Wystarczy że powiem że korzysta on z czaru Curaga, który przywraca mu 9999HP. Rzucenie Reflect'a nic tu nie daje, ponieważ on robi to samo i wykorzystując cię jako lustro nadal rzuca na siebie czary leczniczo wspomagające. Gdy rzucimy na niego Slow natychmiast kontruje Haste.

iI TU MAM PROBLEM UZYWAM AEONOW ALE ON LECZY SIE NON STOP I NIC TO NIE DAJE NIE MAM POJECIA CO ROBIC DALEJ MOZE KTOS OPISZE TO DOKLADNIE JAKA MA BRON KTORY CO ROZWINAC MOZE JESTEM JESZCZE ZA CIENKI. POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Rzuć na niego reflect np.Curaga w Twoją stronę.(Z siebie zdejmij)
Ostatnio zmieniony śr 15 cze, 2005 21:33 przez Nienormalny_PS2, łącznie zmieniany 1 raz.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

1) Temat do FF X - Pomocy
2) Rzuć na niego czar Reflex (nie pamiętam, to co odbija) bądź Zombie.
Gość

Post autor: Gość »

No ja z takim zpaytaniem jak zrobic Curseproff bo nie mam napisane jak moge zrobic :/ a potrzeben mi jest bardzo bo musze poknac Dark Aeony :D
Gikerus

Post autor: Gikerus »

Ok Tetra Elemental trzeba mieć 12 i tylko od Master Tonberry dopiero to trzeba zdobyć :/ to jest wypasienie duzo roboty :/ szkoda że Bribe nie można :D

P.S.
Jeszcze jedno pytanie ile trzeba do Master Thief Pandelum ??
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Potrzeba 30 sztuk
FF XII W trakcie katowania
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”