FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Ale i tak trzeba cwiczyc chockobo, a na klasach C i B jest strasznie latwo wygrac.
A megaelixir jest nawet w klasie C do wygrania.
A w praktyce to i tak trzeba wkoncu zrobic tego chockobosa zlotego(chocby dla wlasnej satysfacji) a robiac zlotego uzbiera sie takie ilosci tych GP ze juz nie bedzie trzeba pozniej jezdzic. A GP nie bedzie juz na co wydawac.
A w praktyce to i tak trzeba wkoncu zrobic tego chockobosa zlotego(chocby dla wlasnej satysfacji) a robiac zlotego uzbiera sie takie ilosci tych GP ze juz nie bedzie trzeba pozniej jezdzic. A GP nie bedzie juz na co wydawac.
Nie zgodzę się- przeciętną nagrodą w klasach C i B są itemy o wartości 10 -30 GP, w klasie A ok 20-100, a dopiero w S można wygrać bardziej wartościowe rzeczy. Obecnie jestem na etapie wyścigów złotym kurczakiem i chociaż wyćwiczyłam sobie już sporą gromadę chocobo, to GP wcale nie mam aż tak dużo, żebym "nie miała na co wydawać". Wszystkie kurczaki doprowadzałam przynajmniej do klasy A, niektóre do S ( o ile starczało cierpliwości), zamieniałam zawsze nagrody na GP, ale nadal mam mało. Złotym choco wygrywam za każdym razem, nawet, jak Teioh występuje w wyścigu, zgarniam GP, mam za sobą sporo kilometrow :D a nadal brakuje do najbardziej wartościowej nagrodydory pisze:Ale i tak trzeba cwiczyc chockobo, a na klasach C i B jest strasznie latwo wygrac.

-
- Cactuar
lepiej wchodzić do następnej lokacji w GS, skąd masz wybór do której jego części chcesz się udać i wracać na stacje kolejki, w ten sposób jest o wiele szybciej niż jazda kolejką tam i z powrotemTomajS pisze:Pojawia sie losowo,musisz próbowac do skutku,kolejką w górą i na dół,aż sie pojawi.

-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Skoryguję: owszem, nie da się czarować pod wpływem Frog, ale z jedynym wyjątkiem - możemy rzucać czar Toad (czyli ten, który nas wyleczy z Frog).dory pisze:Aby wyjsc z zabki: miec ribbon albo przedmiot co chroni przed frog , maddain kiss(jako przedmiot), lub czar , ale nie da sie czarowac jak jest sie zaba.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Siema, ja odnośnie wypowiedzi Ivy.Jaka jest ta cenna nagroda w GS Chocobo, po dziesięciu wygranych w klasie S Ester daje kilka fajnych przedmiotów.Nie wiem czy są one takie cenne- kilka materii i zbroi (już nie pamiętam ale chyba Counter, Chocobrancelet...itd.) ale jak ma się lepsze to one są do bani.Jest coś cenniejszego?A jak tak to po ilu wyścigach?