Summony, Aeony i spółka

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Z tym Thunder Plains i błyskawicami dla Lulu to rzeczywiście nie jest takie trudne.Trzeba po prostu mieć jakiś system tak jak Boni odliczone miał.Ja np miałem takie miejsce,gdzie też idealnie znałem częstotliwość uderzeń.Cierpliwość i spokój.A jak ma się No Encounters to już w ogóle peściorka :D.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Ta qrde... Ja tego chyba nigdy nie przejdę takie proste... :/ Ja 1 błyskawicy nie ominę, a co dopiero 200!!! :/ Gram od początku... po raz 2, jakoś tak mnie wciągnęło i na razie odnoszę same sukcesy jak są jakieś gry, więc może i to mi się uda... Boni - ja też czytałam, że w nocy najlepiej. wyłączyć sobie światło, usiąść wygodnie i z błyskiem pstrykać X...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Kermi pisze:Boni - ja też czytałam, że w nocy najlepiej. wyłączyć sobie światło, usiąść wygodnie i z błyskiem pstrykać X...
Tylko wtedy dostajesz mocnej jazdy jak ktoś Ci w pokoju światło zapali :D.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ja to zrobiłam w dzień bez głosu :] Banałka, ale teraz już lepiej koniec OT
Nie lubię Yoyimba :/ Jest wkurzający na potworki używa Zanmato za 100000, a na Darka to nawet za milion nie zrobił :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Nie lubię Yoyimba n Jest wkurzający na potworki używa Zanmato za 100000, a na Darka to nawet za milion nie zrobił
Tego gostka też nie trawię.Wpada i chce żeby mu płacić.Frajer.Ifrit dla mnie jak tu widziałem dla inyych też,jest numero uno.Bardzo lubię jeszcze Valefora i Bahamuta,ale to jak pierwszy raz grałem to przy Ifricie najbardziej ciekła ślina.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Eiko pisze:Nie lubię Yoyimba n Jest wkurzający na potworki używa Zanmato za 100000, a na Darka to nawet za milion nie zrobił n
Wszystko zależy od tego jak go traktowałaś. Mi obecnie Yojimbo potrafi zrobić Zanmato za 13.000 na całkiem już silnych przeciwnikach. To dlatego, ze staram się mu sporo płacić i często go przyzywać. Jak go przyzywasz od czasu do czasu i płacisz mu niewiele, gdy w sakiewce masz duzo, to sie potem to odbija na płatnościach. Na słabszych bossów nie musisz mu duzo płacić, ale lepiej dac zawsze wiecej jak mniej.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Tak tylko na początku mi nawet za 1000 gil zrobił Zanmato... A teraz za cholewkę nie chce...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

A mi zrobił kiedyś za 1 gil no to wiecie... Ale przy zwykłych potworkach, a na bossów to za Chiny nie zorbi :/ On jest beznadziejny... :/ On chyba już nic innego nie robi oprócz tego Zanmato i ataku normalnego, nie? Anima is the best!!! :D
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Kermi pisze:On jest beznadziejny... n On chyba już nic innego nie robi oprócz tego Zanmato i ataku normalnego, nie?
Jest beznadziejny, bo nie macie z nim dobrego kontaktu, a co za tym idzie, nie lubi was i tanio nie będzie dla was swojego głównego ataku "marnował". Należy go zrozumieć. Jak się ma 500 000 a daje mu 15.000 za jakiegoś bossa to nie dość, ze nie zrobi Zanmato, to jeszcze się obrazi. Ja nie narzekam. Robi u mnie Zanmato po przystępnej cenie. Anima rlz, to racja. Pod kazdym wzgledem. Wielki potwór, świetne ma łańcuchy, przyzwanie i overdrive...miodzio.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kermi pisze:On chyba już nic innego nie robi oprócz tego Zanmato i ataku normalnego, nie?
Zanmato, Kozuka, Wakizashi i Daigoro - to wcale nie tak mało. Wystarczy Omega Ruins i kilka mimic'ów i nadszarpnięty budżet można łatwo naprawić..
Go Go Yubari pisze:Jak go przyzywasz od czasu do czasu
Częstotliwość przyzywania też ma tu znaczenie? Ominęłam chyba ten akapit
Kermi pisze:A mi zrobił kiedyś za 1 gil no to wiecie...
Jak się poczeka i kilka razy daje mu po 1 gil, to w końcu trafia się Zanmato na normalnych wrogach - nic szczególnego..
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Go Go Yubari napisał/a:
Jak go przyzywasz od czasu do czasu

Częstotliwość przyzywania też ma tu znaczenie? Ominęłam chyba ten akapit
Wszystko się liczy - dosłownie. To ile masz kasy, to ile mu z tej kasy dajesz i na co. Jak czesto go przyzywasz etc. Jak teraz zaniedbałam go na rzecz Magusek, to od razu poczułam konsekwencje :/
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Go Go Yubari pisze:Wszystko się liczy - dosłownie. To ile masz kasy, to ile mu z tej kasy dajesz i na co. Jak czesto go przyzywasz etc. Jak teraz zaniedbałam go na rzecz Magusek, to od razu poczułam konsekwencje
A więc muszę błąd naprawić - jestem na etapie trudnych początków w Omega Ruins ze słabą drużyną i nie wzywałam go jeszcze, bo żal mi pieniędzy. Może już dziś zdobędę Animę i siostrzyczki - zacznie się zabawa ^^ Jak sobie przypomnę moje sejwy z pierwszego przejścia - wszystkie aeony ze statsami prawie na maksa -_-
Ale na początku, powybijałam Dark Aeony za pomocą Zanmato i nie było już po co pakować drużyny...ech..głupota ludzka.. moja szczególnie
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Co do Yoimba. Ja do tej pory nie widziałem jego Daigoro :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Dajgoro to jest o ile się nie mylę coś zwiazane z jego psem... on jakś tak skacze na przeciwnika chyba...
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Powalcz z Darkiem może użyje XD
W późniejszym etapie to tylko używam Mgusek i Animy... Ewentualnie Yoyimba jak chcę coś szybko zdobyć, ale i tak go nie lubię...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”