Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
Z ciekawosci, duzo dalas? Chociaz hmm.. ja mam troche inny gust.. cos oksydowanego i z FF7 to bym sie zastanowil.. ale nie jakis mieczyk tylko nie wiem, cos z Shinra :D
edit: czy ja wiem czy plastikowe?Chociaz.. mialem kiedys mieczyk na zemyku kupiony w muzeum sredniowiecza w Pradze, wygladal na blyszczacy metal.. potem go przetopilem zapalniczka i okazalo sie ze tylko malutki pol centymetrowy kawalek z dziurka sie nie spalil.. i to sobie zostawilem.. DA TRUE wysioryk
//ok od x lat nie noisze takich ozdobnikow:))
edit: czy ja wiem czy plastikowe?Chociaz.. mialem kiedys mieczyk na zemyku kupiony w muzeum sredniowiecza w Pradze, wygladal na blyszczacy metal.. potem go przetopilem zapalniczka i okazalo sie ze tylko malutki pol centymetrowy kawalek z dziurka sie nie spalil.. i to sobie zostawilem.. DA TRUE wysioryk

Ostatnio zmieniony czw 09 cze, 2005 21:06 przez Ashramus, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
NIestety Boni:
"Opis:
Zestaw składa się z pierścienia, miecza oraz naszyjnika, takiego jaki nosił Tidus w Final Fantasy X
Przedmioty są wykonane z wysokiej jakości metalu.
Łańcuch jest z wisiorkiem w kształcie znaku Tidusa,
Długość Łańcucha: ok. 62cm
Wysokość / Szerokość wisiorka: ok 4,5cm / 3,5cm
Długość Miecza: ok. 11cm
Średnica Pierścienia: ok. 2,3cm
"
"Opis:
Zestaw składa się z pierścienia, miecza oraz naszyjnika, takiego jaki nosił Tidus w Final Fantasy X
Przedmioty są wykonane z wysokiej jakości metalu.
Łańcuch jest z wisiorkiem w kształcie znaku Tidusa,
Długość Łańcucha: ok. 62cm
Wysokość / Szerokość wisiorka: ok 4,5cm / 3,5cm
Długość Miecza: ok. 11cm
Średnica Pierścienia: ok. 2,3cm
"