FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Kimahri pisze:Rozwiaz Quest z kwadratami.
Kim. jak już pomagasz, to rób to dokładnie. Dziekuję.

robertolol13
a) wracasz do Zanarkand.
b) idziesz tam, gdzie tetris
c) dotykasz co trzeba etc. i odkrywasz TYLKO i wyłącznie białe kwadraty w OBU salach (małej i dużej).
d) bierzesz skarb i jesteś happy.
87agnes87

dzbany

Post autor: 87agnes87 »

witam mam pytanko: co należy zrobić z dzbanami w Cavern of the stolen fayth??
Proszę o szybką odpowiedź, bo nie sama sobie nie radze, pozdrowionka i buziaczki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Chodzi Ci o wroga? Jeśli tak to - zabić go nie zabijesz, chyba że Yojimbo, a jak go walniesz w jedno z oczek to albo zarobisz potężnym atakiem, albo dostaniesz przedmiot. To jest losowe, więc trza próbować. Ale to i tak się nie opłaca, lepiej zwiewać z walki.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Final

Post autor: Final »

Jak zauważylem to ich raczej nie da pokonać i nie zalicza się do przeciwnika(na monster arena nie widać go).Ma kubek chyba 9999999 HP i nic nie da z tym zrobić, no może da tylko od niego trochę przedmiotów wydłubać albo nas zaatakuje.Głównie to tak jak powiedział Gveir trzeba uciekać.A teraz ja mam pytanie, jak ten Yojimbo działa bo jakoś nie widzę różnicy czy zapłacę 50 000 od 40 000 a i tak to bardzo dużo jest :p.Najlepszy wydaje mi się Bahamut ale chciałbym wiedzieć także możliwości tego Yojimbo[nigdy mu nie dawałem zbyt dużo kasy]
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

Jak w jaskini wybierzesz opcja 3 to średnio Zanmato kosztuje 33k-66k, ale raz mi się udało przez przypadek dark ifrita ściąć za 1000 gil. Z Yoimbo jedyny problem jest taki że nie ma leczenia - trzeba by mu było kosmicznie napakować hp by spokojnie się walczyło. Pod wzglę dem siły to lepiej Animę (bahamut ma później w sumie cienkie od, jak walczyłem z Yunalescą to już Energy Blast odbierało więcej) a na szybkość to Shiva.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Post autor: Faka »

Nie wiem jak wy, ale ja czesto yojimbo placilem rowno 666, co czesto mi zanmato wychodzilo. W ogole chodzily plotki, ze im czesciej bedziesz placil 666 gilow, to ci czesto bedzie zanmato robil (ja tak mialem i czesto robil ^^).
... thug life ...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

87agnes87 pisze:JESTEM JUZ PRZY OSTATNIM SAVE.CHCIALABYM WIEDZIEC CZY MOZNA SIE DOSTAC PONOWNIE DO VIA PURIFICO?
a) Caps Off.
b) Nie.
87agnes87

malutkie zapytanko

Post autor: 87agnes87 »

Thx. jeszcze jedna sprawa co do m.a., no bo piszecie, że należy pokonać wszystkie bestie :D (co akurat wiem) i że trzeba pokonać wszystkich bosów(tych z m.a.), ale nie wiem czy do tych bosów zaliczają sie Dark aeony?? :D
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

Sama napisałaś, że wszystkich bossów z MA... Dark Aeony są na MA? Nie.
robertolol13

Post autor: robertolol13 »

kto mi powie kto moze w blitsballu miec jacks shoot 2?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jecht Shot 2 jak wiadomo przypada Tidusowi, ALE kiedy to wygrywałam, mogłam to podczepić dowolnemu członkowi mojej drużyny. Zawsze dawałam Tidusowi, więc nie jestem 100% pewna, ale zapewne można każdemu, którego masz w teamie.
robertolol13

Post autor: robertolol13 »

tak tak ale ja jakos jak przedchwila dostalem to moglem dac tylko tidusowi:)ale i tak dzieki :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

robertolol13 pisze:tak tak ale ja jakos jak przedchwila dostalem to moglem dac tylko tidusowi:)
No, to widać tak musi być, ALBO inni zawodnicy nie mają wyuczonych technik niezbędnych do nauki JS2....
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Nemesis pisze:No, to widać tak musi być, ALBO inni zawodnicy nie mają wyuczonych technik niezbędnych do nauki JS2....
A zeby miec JS2 nie trzeba miec nauczone JS? IMO da sie podczepic tylko Tidusowi, bo tylko on moze poznac Jeht shota.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”