Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
azu

Post autor: azu »

Ja tam lubię limity w których trzeba coś dodać od siebie (nic smiesznego C.Pazura;)) tzn takie jak Duel,Renzokuken bo takie kliknięcie na np: Shockwave Pulsar już mnie nie jara ;]
Mati-San

Post autor: Mati-San »

No właśnie i dlatego mój ulubiony skład to Squall-Zell-Irvine ;)
rpgomaniak!

Post autor: rpgomaniak! »

Ja tam zawsze wybieram clouda!Później Reda i Cida.A teraz Cloud 8) Youfiee :P i
Vincenta :twisted:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

rpgomaniak! - mówimy o FFVIII ^_^
Gamertag: Szalony Szkot
rpgomaniak!

Osobiście za ff8 nie przepadam,ale mój skład:Squal,Zell,Sephire(napewno przekręciłem jakieś imię.. :roll:
azu

Post autor: azu »

Podpowiem Ci, że masz 1 całe dobrze :D
Mat

Post autor: Mat »

Ja grałem cloudem, redem i barettem, ale jak sobie teraz czytam te posty wasze, to bym zagrał troszke inaczej. nawet nie wiedziałem ze cid i youffi maja takie dobre limity az mnie chec bierze. Jak przetłumaczą 7 to sie biore do gry od nowa i zrobie wszystkie qesty(szłyszałem o jakies materi cos o okrągłym stole czy cosik takiego ze da sie ja zdobyc dopiera majac złotego chokobosa!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Squall,Quistis i Zell
mój składzik też taki sam ale nigdy Schockwave nie miałem bo zdobywanie curse spikeów mnie denerwowało.... zawsze degenerete wystarczy ;] no a zell duele miał czyli zawsze jakaś ruchomość palców ;) no i ofkoz dobry na wszystko Lion Heart :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

eee tam ja mam męski skład czyli squall, zell i irvine :D
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
rpgomaniak!

A odnosnie skladu to moj ulubiony to ¨/ Cid , Cloud , Red
Mój też :grin:
Kamil

Post autor: Kamil »

dla mnie w 8 taki skład jest najlepszy: Squall Zell i Rinoa
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Rinoa
rinoa jest w spoko ale dla mnie w walce niepodchadziaszcza....i nie wiadomo co wypadnie...już wolę wiedzieć że schockwave pulsar będzie na 100% lub degenerate 8)
glamorous vamp
Marx

Post autor: Marx »

Ja w ff7 lubie pograc skladzikiem : Cloud / Barret / Cid - nie ma to jak porzadne lanie gdy ktorys z nich ma lv.4 limicik, no i growth x 3 w wiadomych broniach. z pozostalych jeszcze Tifa sie obroni - szybka bestia i te "loteryjki" w limitach:)
Orion

Post autor: Orion »

Ja też lubie combo Cloud,Barret,Cid-3 limity i nie ma przeciwnika :D
Do tego texty tych panów nieraz zwalają na nogi 8) .
Ale tak ogólnie to nie ma postaci w FF7(no może oprócz Caith Sitha)którymi nie lubie grać.
W sumie każdy skład jest dobry,bo siódemka jest na tyle prosta(w porównaniu do innych części),że nawet weapony,jak się dobrze wszystko wyszkoli nie sprawiają większych problemów...IMO tylko ósemka jest łatwiejsza.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

mnie rinoa zniechęciła po tym jak jej właściwie cały 3 dysk nie miałem... i dlatego zostałem przy męskiej drużynie 8)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”