FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Level 4 Key Sphere - bribe 196,000 gil Chimera Brain (Calm Lands), ilość: 2

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58 - nie zaszkodziłoby Ci gdybyś wcześniej sprawdził właśnie tam ;)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Tomek

Post autor: Tomek »

możesz też znaleść w skrzynce w Omega ruins.albo ukraść od Omegi (choć nie jestem pewien bo kradne o nemesisa)

[ Dodano: Pią 29 Wrz, 2006 13:07 ]
skrzynkach
inuitka

Post autor: inuitka »

Witam,

Mam problem ze zdobyciem Saturn Sigil. Złapałam niebieskie motyle z obu tras (namęczywszy się przy tym niebywale), ale dziadek nie daje mi nic w nagrodę... Czy jest coś o czym nie wiem?

Błagam o pomoc, bo będzie mi to spędzać sen z powiek ;)
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Po złapaniu motyli należy zebrac skrzynke leżącą gdzies na trasie zrobiłeś/aś to?
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
KAFAR

Post autor: KAFAR »

O co chodzi jesli zabilem wszytkie potwory oczywiscie zlapalem je roniez a nemesisa dalej niema ?!? :?:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Musisz miec złapane po 10 sztuk każdego potwora i pokonac każdego bossa na Monster Arenie aby odblokowac Nemesisa
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
korek11

Post autor: korek11 »

witam mam pewien problem szukam Celestin Weapon dla Kimahiriego i udałem sie do Thundar Plain żeby znależć te kamyki z kaktusami pszeszukałem jusz z 4 razy całom pierwszom czenść ale nadal mi brakuje jednego a mapka jest na stronce jest zła :sad:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Wszystko masz tu http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=21 i raczej z tym nie powinienes miec problemów
korek11

ale mam bo nie pisze gdzie znajdujom sie te kamyki :sad:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

jeśli nie mamy szczęścia w gonieniu kaktusa możemy zniszczonej wieży poszukać na własną rękę - jest po prawej stronie.
Tak próbowałeś/aś :?:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Boże... zrób coś z tą twoją ortografią, zanim Nemesis cie zauważy -_-'

Luci: Moje oczy też krwawią. T_T
Ostatnio zmieniony ndz 01 paź, 2006 12:01 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
korek11

nie chodzi mi o gonienie kaktusa mi chodzi o szukanie kamykuw czeba 3 znależć a ja znalazłem tylko dwa ociasz że pszeszukałem jusz 4 razy Thundar Plain dopiero jak znajde je mam iść do zniszczonej wieży :roll:
Awatar użytkownika
Piter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piter »

OMFG!
bo to jest tak, że tych kamieni w TP jest "dużo" i widać je bardzo dobrze, bo mają niebiesko-fioletową poświate, jakieś opary ( nie wiem jak to zdefiniować) i to jest tak, że te kamienie czasem świecą, a czasem nie, ( pomodlic możesz się tylko wtedy jak świecą) trzeba troche szczęścia.
osobiście wole sposób polegający na przejściu całego TP trzymając się dokładnie prawej strony........
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
korek11

Mam jeszcze jedno pytanie prubuje otworzyć skrzynke i mam napis it won't open wiem co to znaczy ale dlaczego tak jest w tej skrzynce co prubuje otworzyć znajduje sie Celestin Weapon dla Riku . I tak samo jest jak prubuje wzionść najlepszom broń dla Auruna
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

korek11 pisze:prubuje wzionść najlepszom broń dla Auruna
Taa-....Dziń dybry (Czy to nie ty grałeś angielskiego policjanta w "Allo Allo"?)

Musisz mieć Celestial Mirror- spójrz w opis na Krypcie i choć trochę się wysil :>
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”