Mam problem ze zdobyciem Saturn Sigil. Złapałam niebieskie motyle z obu tras (namęczywszy się przy tym niebywale), ale dziadek nie daje mi nic w nagrodę... Czy jest coś o czym nie wiem?
Błagam o pomoc, bo będzie mi to spędzać sen z powiek
witam mam pewien problem szukam Celestin Weapon dla Kimahiriego i udałem sie do Thundar Plain żeby znależć te kamyki z kaktusami pszeszukałem jusz z 4 razy całom pierwszom czenść ale nadal mi brakuje jednego a mapka jest na stronce jest zła
nie chodzi mi o gonienie kaktusa mi chodzi o szukanie kamykuw czeba 3 znależć a ja znalazłem tylko dwa ociasz że pszeszukałem jusz 4 razy Thundar Plain dopiero jak znajde je mam iść do zniszczonej wieży
OMFG!
bo to jest tak, że tych kamieni w TP jest "dużo" i widać je bardzo dobrze, bo mają niebiesko-fioletową poświate, jakieś opary ( nie wiem jak to zdefiniować) i to jest tak, że te kamienie czasem świecą, a czasem nie, ( pomodlic możesz się tylko wtedy jak świecą) trzeba troche szczęścia.
osobiście wole sposób polegający na przejściu całego TP trzymając się dokładnie prawej strony........
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Mam jeszcze jedno pytanie prubuje otworzyć skrzynke i mam napis it won't open wiem co to znaczy ale dlaczego tak jest w tej skrzynce co prubuje otworzyć znajduje sie Celestin Weapon dla Riku . I tak samo jest jak prubuje wzionść najlepszom broń dla Auruna